sabah söyledim maliyet ortada birazdan temizlerim...
https://i.hizliresim.com/iv1sxuv.jpg
Printable View
sabah söyledim maliyet ortada birazdan temizlerim...
https://i.hizliresim.com/iv1sxuv.jpg
Yurtdışı da (DAX) karıştı biraz. Diego dur allasen diyesim geliyor.
pgsus tl bazlı zirvesini yeni geçti..thyao tur bindirdi o anlamda.. dediğim gibi isterse 200 tl olsun, ben hisse vadelide long veya short olmam.. aslında bir kaç istisna hariç hiç bir hissede olmam, solo poz yani... ama mukayeseli pozisyon açarım pgsus'ta ki zaman zaman açıyorum..
dolar düşüyor reisim hemen kameraların karşısına geç...
tuprs'ta stratejik dönüşüm temalı toplantı bugündü sanırım.. 167 civarında seyrediyor..
dolarla iş yapanlar yamuldu...
sasa ve eregl haricinde diğerlerini boşalttım,
duruma göre giriş yaparız.
Bizim bildiğimiz satış olurken vadeli önden satardı
şimdi vadeli aşağıya gitmek istemiyor
yada şhort açacak cesaret ve para kimsede yok
pala istediği gibi takılıyor
CHP nin reisi konuşuyor.Kılıcını böğrüne saplıyor:)
BAE'NİN EN BÜYÜK FONU ABU DHABI INVESTMENT AUTHORITY İLE TVF TEKNOLOJİ GİRİŞİM FONU İÇİN MUHTIRA İMZALAYACAK -BN/BLOOMBERG HT
eeeeeeeeee sonuç...
Kılıçdaroğlu: Dolar baronlarına hizmet edenler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet edemezler
Usd çıkıyor, dolar bazında ucuzladık, borsa yukarı, döviz düşüyor, işler yoluna girmeye başladı, borsa yukarı. Ne zaman düzeltme yapacak bu borsa?
dolar bazında %7 arttı pist bugün
Çok pahalı bir borsamız var. :oleyo:
Bazı sanayi tahtalarında kar realizasyonu mevcut, sabah bunu anlatmaya çalıştım .
Fakirler tepeyi işaretledik mi
Şimdilik kaç?
Cuma günü PEGASUS yüzde 5 düşünce 11 bin lot aldım parçalı olarak.Ortalamam 95 TL idi.O gün sırf ben aldım diye yüzde 8 eksi kapattı.Normalde THY den daha iyi toparlaması lazımdı
Pazartesi günü THY yüzde 3-4 gibi bir pirim yaptı Pegasus gözüne fener tutulmuş tavşan gibi dondu kaldı.Ben 94 den satıp çıktım.Benim satmamla topukladı
Bunları niye anlatıyorum.Şimdi bu pirim yapan hisseler bi ALLAH ın kulunda kalmayınca gidiyor.Koca pegasus tahtası 10 bin lotu dert ediyor
Dört bir yanımız robotlarla kuşatılmış durumda.Bugün dünya kadar hisse tavan .Birinde var mı desen kimsede yok.Hep yalan dolan.Bul karayı al parayı borsası.Hep tahminiz dışındakiler gidiyor ne acayip değil mi?
aaaaaaaaa eregli kırmızı olurmuydu?
bu sasada dolarla iş yapmıyormu dolar düşerken hayırdır sen...
Dolar düşüyor SASA gidiyor.Pegasus açıklama yapıyor yandık bittik diye tavan oluyor.
Para piyasalarının tamamı bu ülkede sermaye sahiplerini tokatlamak için kurulmuştur.
Son günlerde gün içi olan satışlar daha sert
ve aynı sertlikte yukarı alıyorlar dı
Şuan olan satışlar daha normal satış gibi
yanı
satıp tekrar alıyorlar
şuana kadar
sabah başladığımız yerin üstüne pek koymadı
güzel işaretler değil
kendi adıma
sabah da yazdığım gibi
hisseleri kapadım
kapanışa doğru
yerine tekrar koyabilirim
Bu yazı şhort acalım anlamı taşımaz
nasıl gençler eğleniyor muyuz dedim size levyem sıkıdır benim
Dolar da düzeltme nerede bitecek bakalım
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2030 kusur.
2029 da 5 lot selfi çektirdim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü uyarıyı kavcı bugunkü hareket için yaptı , uyanan 2 türlü para kazandı:)
12.05 altında kaldığı sürece 11.70 köpüğü böyle alıyorlar.
bu noktada biriken tl leri dolara dönerim...
https://i.hizliresim.com/a5k0qtp.jpg
nasıl gençler eğleniyor muyuz furmaya devam edeyim mi bugünlük yeter mi
Deniz 43 Hocadan alıntıdır..
Finansal kesim dışındaki özel sektörün Ağustos ayı itibariyle döviz açık pozisyonu;(-)123.589 milyar dolar.(son veri bu,yenisi henüz yayınlanmadı)