Çok teşekkürler Sn. Yakomozz.:)
Printable View
Çok teşekkürler Sn. Yakomozz.:)
pyasa toparlıyor ancak merıt fıyat dusuk olmasına rahmen kagıtta alıcı yok eşleşmeleri ya 1 lot ya 2 lot gıbı tahtası bomboş
patronu tavan oldu,,nthol.
Güçlü bir şirket sermaye artırımına giderse hissemiz güzel rakamları yakalar diye düşünüyorum.ytd
Kıbrıs Türkiyeye göre yazın daha sıcak geçiyor,,sıcakda virüs olmayacağı söyleniyor,,dolayısı ile Kıbrıs turizmi yazın iş yapabilir.
Pkentle merit kıyaslandığında fiyatın ne kadar dipte olduğu anlaşılıyor şuanda pkentin fiyatlarına yakın işlem görmesi gerekir diye düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Meritin pkente göre tek dezavantajı poip de işlem görmesi,,,ileride sermaye artırımı olur,poip den çıkarsa,daha zengin ataklar görülebilir.,,zira çok lot almak isteyen poip de satmasının zor olacağından,sınırlı alımlar geliyor,bu piyasadan bir çıksa,önü açılmış olur.
Yonga genel kurul çağrı işleminde bunun haberini vermişti teklif edilecek diye.Ancak merit toplandı gündeminde kar payı yada sermaye artışı olarak görüşülecek bir madde yok.Üzgünüm ama buradayız beklemekteyiz sn.Akgün.
Belli olmaz genel kurul sonrasında da sürpriz yapabilir.ytd
Sn.viking..Bu kuruldan süpriz bir kararın çıkma olasılığı çok düşük olsa bile
gerek düşük sermayesi ve yakın zamanda yükseltilmiş yüksek sermaye tavanı..
bugün olduğu gibi hissemizi daima diri tutacaktır..o gün geldiğinde nasipse yine burada oluruz..
Şu toyota coranayıda az hasarlı olarak atlatırız inş.:)
Er veya geç. kaçarı yok..daima ensesindeyiz zaten. ytd.:)
İllaki bu böyle kalmayacak.Hatta geçmiş tecrübelerim derki bu iş iş için ansızın alakasız bir ay da karar alanları biliyorum.O sebepten dolayı bu toplantıda olmasada bile sene içlerindede karar alabiliyorlar.
Hatta 2017 de alınan karar vardı.Meritin çatısı altında tutizim şirketlerini birleştirmek.Şirketi notmal pazara sokmak sermaye yapısı nettur un kapatılması.Biraz ağır ilerliyor ama ilk aşama oldı 2019 da nettur devir oldu merit sermaye tavanını artturdı.İllaki sırada bize gelecek.
Haklısınız Sn. viking.. korona krizinde dahi son birkaç gündür
merit 'i diğerlerinden ayrıştıran bu belirttiğiniz sebepler olabilir.
er veya geç!!..yani doğru yerdeyiz.
Yanlış anlaşılma oldu yönetim kurulu toplandı genel kurul kararı ve görüşülecek maddeler açıklandı.Yani 17 sinde G.K var maddelerde sermaye arttırımı yok ama bu olmayacak anlamına gelmez 2017 den beri yapılanma devam etmektedir.Yapılan açıklama ve işlemlere bakıldığında her an her şey olabilir.
Bu arada şirketler her dönem sonunda genel kurul toplantısı yaparlar bazende olağan üstü toplanırlar.17 sini bekleyecez bakalım süpriz olacakmı.
Dünyada eşi benzeri yok! Bakan açıkladı: Haziran'da başlıyor
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, KKTC Su Temin Projesi'nde arıza ve onarım çalışmalarının haziran ayında başlayacağını, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı takdirde işin bir aylık sürede tamamlanması hedeflediklerini söyledi.
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...randa-basliyor
Kurul öncesi bu sakinlik düşündürücü..
Karşıdan bir ışık yaklaşıyor ama tünelden çıkış ışığımı,
yoksa üzerimize gelen vasıtanın ışığımı ..yaşayıp göreceğiz.:Sad:
Aman hocam umarım Tünel ışığıdır
Neysw en azından toplantı iptal olmadı.Bazı şirketler iptal ediyordu.
Ne o dükkanımı kapadık 600 lotla.
toplantı beklentisi bitti dediler.
toplanti bitmis.kap da
varmi bisey
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İtalya futbolunu yazın Antalyada oynamak istiyormuş,,,KKTC-Antalya yarım saat uçakla.
Belki bir umut,beklenti doğabilir mi? :)
Antalya hotelleri yetmesse, komşular devreye girebilir.
Bu iş olursa,fransa,hırvatistan,ispanya ve diğer ülkeler de sırada imiş.
SON DAKİKA HABERİ
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, koronavirüs nedeniyle kapalı olan tesislerin gerekli önlemlerin alınmasıyla birlikte sertifikalandırılıp faaliyete geçeceğini söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, NTVde koronavirüse ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy Gerekli önlemleri alan tesislere sertifika verilecek, faaliyete geçebilecek. dedi.
Bakan Ersoy'un açıklamaları şöyle:
Mayıs sonuna doğru normalleşme başlayabilir.
Turizm hisselerinde hareket başlayabilir.
merit royal e gidip rulet oynamıştım....kulpiyer 2 kere üst üste 32 rakamını atmıştı ve 32 de 100 usd vardı 2 spinde 7000 usd kazanmıştım......kasaya gittim 7000 bin usd yi aldım cebime koydum ve ülkeye döndüm ytd:cool:
hisse zaten 4 lerden 25 lerigörmüş daha ne olacak öküz altında buzagı aramaya gerek yok...emaneti vercen geccen kar cebe yapcan bu işin özü ytd
%400 kurtarmıyor bizi,gözümüz yükseklerde,,beklenti de yüksek olunca,iş beklemeye kalıyor:)
arkadaşlar.7 ve 8 binlerden beri bu kağıtla ilgili güzel düşünce ve planlarım vardı..malesef güvendiğim kağıdımız turizm sektörü.. bu nalet virüs ortada yoktu..ilk defa bütün beklentilerimizi yeniden gözden geçirmemiz gerektiğini anladık. bu yıl turizm sezonu açılsa bile şirketlerin alacağı sağlık yönünden önlemler maaliyeti artıracaktır.. turizm oteli diyince ilk akla gelen deniz ve havuz..deniz tamamda , insanların zamanının çoğu havuzda geçiyor çünkü ikramlar orda oluyor çoğunlukla..bu virüse rağmen havuza giren çok fazla müşteri bulunmayacağı anlaşıldı..onun içinde bu kağıtla ilgili ilerde gidişata göre tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım..ama yinede bu duruma göre yüzde,yüz karlı durumdayız..artık bundan sonra kağıtlardan çnce sektörleri ayırt etmemiz gerekecek..hayırlısıyla yinede beklentimiz bu virüs krizinin bitmesi yönündedir..
KKTC'de mutlu son! Koronavirüs kabusu resmen sona erdi.
Koronavirüsle mücadelede tüm dünya büyük bir sınav verirken, KKTC erken aldığı sert tedbirler ve Türkiye nin yardımlarıyla virüsü dizginlemeyi başardı. KKTC, az önce 0 yeni koronavirüs vakası ve 0 yeni ölüm raporladı.
Arkadaşlar merit in mali yapısı son durum nasıldır bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.
Sermaye 2 buçuk milyon özsermaye 45 milyon doğrumudur
Var o kadar.Ssrmaye tavanı 200 milyon küsür oldu.Mali durumda iyidir nerden baktığına bağlı.