Şirkete sorulabilir bu soru olarak
Printable View
Şirkete sorulabilir bu soru olarak
borsa da kazanmak için
displinli yatırım..
stratejiye sadık kalmak.
sebat etmek.
aç gözlü olmamak.
kaçanı kovalamamak. Eldekine sahip çıkmak.
gösterileni değil,saklanani aramak.
piyasaya değil verilere yatırım yapmak.
Onların verdiği verileri değil,vermediklerini bulmak..
Çok kıymetli bilgiler vermişsin.cok teşekkür ederim.
Hala buradayım. Bu mesaj topiği canlandırmak için atılmıştır. Panelsan 83,60 :)
Bende ayrılmaya niyetim yok :)
6 aydır bunu bekliyoruz yüzde 50 bizi kesmez.Buradayizz.Devam
Nefesi çabuk kesildi, yalnız yüzde 50'nin yanına bir tane sıfır eklesek nasıl olur hocam şöyle bir iki senede :)
Süper olur 🤑😄
Olur olur, boş beklenti değil, o potansiyel ve fazlası var inşallah..
Topic de canlansın biraz :)
Bence de o potansiyel var temel açıdan ama yatırım fonlarının yoğunluğundan mi yoksa tahtacısından mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok amatör.50 64 bandında çok bekletti hareketleri çok can yakıcı şekilde yapıyor.Kademelerin sığ olmasının da etkisi var tabiki ama bir tahta bu kadar oynatılmaz bence.
Son bir yıl ki hareketleri çok güdük.
Dolaşımdaki hisse sayısına göre beleş sayılır ama borsa bu işte.
Son bir ay biraz hareketlendi ama bunlar yetmez.
Bakalım ben bugün bir miktar daha ekleyip maliyet arttırdım, beklentim yüksek bakalım ne olacak.
Hayırlı olsun .
şirketin önü açık, sağlam bilançolara ihtiyacımız var, ki gönderdiği bilançolar da gayet iyi.
Kazakistan kap haberleri de momentum oluşturabilir.
Ben hedef lota ulaştım bilançolar iyi gittiği sürece yıllarca taşıyabilirim.
Piyasa sağlam bilançolara kör kalamaz.
Kökü başı 25 milyon lotluk 6milyar pdli bir şirket.
La rahat bırakın hissenin yakasını.
Kopup gidecek ensesinden çekip aşağı indiriyorlar.
Tamam güldük eğlendik, eşeğin malum organına su kaçırmasanmı artık. :whistling:
Bi tavan iyi giderdi
Bu hissenin sorunu fon yönetimindeki şirket sahiplerinin lotları başka bişey değil tüm işlemler fonların kontrolünde belli Bi banta taşıyıp orada mama bitene kadar trade ediyorlar sonra ya aşşağı ya yukarı sürüp bu sefer orada trade ediyorlar anlayacağınız bu hissede ky ya kolay kolay para kazandırmazlar her gün her kademede trade eden fon ve bir iki ilişkili kurum yani şirket sahipleri ne zaman fonlar zorlanıyor şirket yönetimine Bi işaret çakıyor onlarda iş ilişkisi kapını yapıştırıyor fonlarda malı tepelerde yapıştırıyor öyle mal toplama felan gayleleri yok sadece trade etmek yetiyor onlara isterse 5 lira olsun hisse fiyatı farketmez yeterki tepeden mal satıp dipten kolayca mal alabilsinler
Ayrıca bu yazılan lotları alışta bekleyenlere Satışta bekleyenlerin %95 ky ya ait değil fon ve ilişkili kurumların lotları ky alışını tabana satışını da tavana yazarsa bunlara hareket alanı bir nebze vermemiş olur kısaca anlatmak istedim ara kademelere ky yönlendirip sattırıyorlar veya kaldırıyorlar o sebeple ara kademeleri bırakın onlar kendilerince doldursun ama kendinizi yem etmeme adına alışınızı ve satışınız en alt veya en üst kademeye yazarsanız
Yatirim fonları ve emeklilik fonları sürekli birbirine pasliyor fakat burda şuna dikkat etmek lazım timsah gibi hareketsiz kalacaksın senin yazdığın her bir lot biliniyor çünkü tüm araci kurumlardan işlem yapabiliyorlar dikkat edin tahta sığ kaldığı anda birden sıçrama yapıyor.Ben öyle okuyorum tahtayı elbet ederine getireceklerdir.Bu hacimde mal da çıkamazlar.Bu benim görüşümdur tabi.
Ulan dün tavan oldun bugün taban yapmak için kırk takla atıyorsun.Yapma bu adiligi işte.
Şimdi Şirket sahipleri fon üzerinden al sat yaparak buraların mamasını yiyor
Yeterince satamadılar şimdi fondan şirket yöneticilerine şöyle güzel 3 4 milyon dolarlık Bi kap gönderin de biraz daha satalım diyordur
Yatirim fonu satsa ne olacak direk emeklilik fonu karşılıyor.Aslinda çıkan bir para yok arada sadece hsbc üzerinden 20-30bin lik lot satışı oluyor o kadar.ne iş,ne garanti,ne halk,ziraat vakıf hiç biri satıcılı değil.Sadece bofa,deniz ve y.kredi hacim yaptırıyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1285342
"Şirketimiz ile Kazakistan'da yatırımları olan ülkemizin önde gelen firmalarından YDA Şirketler Grubu arasında, Kazakistan Astana'da sandviç panel üretimi noktasında bir ortaklık tesis edilmesi hususunda prensip anlaşmasına varılmıştır."
Bu ortaklık gerçekleşirse aşağıdaki tesiste üretim yapılabilir gibi. Faz 3 sandviç panel ve taş yünü fabrikası. Hayırlısı olsun.
https://www.yda.com.tr/ydagroup/yda-sanayii-kompleksi/
https://x.com/ydagroup_/status/17355...106605/photo/3
https://pbs.twimg.com/media/GBYNXg1W...jpg&name=large
Diğer hisseler yükseliyor bu hala düşüyor böyle tahta olmaz olsun nereden bulaştık buraya 80 den 68 e baş aşağı vurdu.Zirvesi 105.Tamam bilanço kötü geldi ama bu kadar satışı hakedecek kadar da kötü gelmedi.Beklentileri olan tahta kapasite artış yatırımı Kazakistan yatırımı ikisi de kapasiteyi iki üç kat artıracak.Tahtayi kimler yapıyorsa en başından beri ayıp ediyor.Getir götür getir götür böyle hareketler yapılmaz.Ayip yahu ayıp
Tek kelimeyle rezillik ayıp yahu ayıp daha nereye getircen 40 liraya hemen düşür sen de rahat et biz de rahat edelim
Bizden bu kadar kimse de yok gibi zaten de kalanlara başarılar al hayrını gör mallarının ...
Sanırım oldukça kötü bir ikinci çeyrek bilançosu bizi bekliyor. Değerleme yerlerde sürünüyor. Kazakistan yatırımı hala sürüncemede, yurtiçinde faizler nedeniyle inşaat işleri durgun. Belki de ekleme yapmak için uygun zamandır.
İstanbul başta olmak üzere deprem riski taşıyan kentlerde kentsel dönüşümü hızlandırmak için hazırlandığı belirtilen 26 maddelik Torba Yasa teklifi kabul edildi. Projelerinin hızlandırılması, vatandaşların hak kaybının önlenmesi ve yasal ve mali engellerin kaldırılmasının hedeflendiği ifade edildi.
Tahtacisı iyi niyetli olmadıktan sonra bir şey olmuyor iyiki 60 70 civarından malları verdim şimdi 35 40 arası topluyorum.
VİOP piyasasında işlem yapanlar yarın saat 18:00'a kadar hesap kapatma derdinde, sipeğe gün doğdu, alttan toplama uğraşında.