2 senedir takipteyim. ama bir türlü almadım. farklı fırsatlar değerlendirdik. bundan sonrası için daha sıkı takipte olacağım.
Printable View
2 senedir takipteyim. ama bir türlü almadım. farklı fırsatlar değerlendirdik. bundan sonrası için daha sıkı takipte olacağım.
Yeni ceo güzel iş çıkarmış. Devamlılık sağlanırsa iyilik meleğinden önceki o eski sağlam bilançolara geri döneriz.
Öte yandan tahtadaki hareketlere kalp dayanmaz duruma geldi. Tamam mı devam mı diyecekler hep birlikte göreceğiz. Umarım herkes umduğunu alır adelden.
Bugün çarşı pazar gezdim
Okula dönüş sezonu acıkmış
Çagsaloğlunda kırtasiyecilerin beşiğinde bir kırtasiye uğradım.
Adel sakura serisi içinde 6 tane kurşun kalem olan kutuyu çok begendim koleksiyonumdabyoktı aldım 6 kurşun kalem içeren kutu ya 164 TL ödedim.
Bir adel mekanik kursun kalem 146 TL ve üç Faber Castell grip kursun kalemde 21 liradan 63 TL ödedim. Silgi 32 tl . Mekanik kurşun kalem ucu da 32 tl olmuş..
Bir avuç kırtasiye malzemesi 500 TL ödeyip çıktım.
Eli ayagı düzgün okul cantaları 700 TL'den başlıyor.
27 milyon öğrenci ve olmak üzere 60 milyon Türkiye de müşterisş olan Adelden yakında herkes yılda en 1000 TL alışverişe mahkum.
Okula başlama masraf ları velilerin kabusu olacak bu yıl özelikle.
Artık ünicef ve yurtdışı pazarların devreye girmesiyle yılda 10 milyar ciro ve 3 milyar kar rakamına cok hızlı ulasacagız gibi duruyor.
Teknik anlamda 720 ve 1050 rakamları direnc bölgesi gibi durmakla birlikte 1540 TL grafiklerin şu anki hedef göstergesi.
Gönlümden 2 milyar dolarlık bir değer gectiği malum. Yurtdışında özellikle Amerika'da şirket alımları ve yatırımlarıda adelin fiyatında ilerde belirleyici olacaktır
Bol kazançlar dilerim.
Borsa aleminin yıldızlı üyelerinden Acemsahi birkez daha tebrik etmek istiyorum herkesin önünde. Ne dediyseniz o. Tebrikler üstad.
Bugünkü kapanış ve gerçekleşecek hacim önemli. Bakalım tahta sahibi ne karar verecek.
Muhteşem gidiyor nazar değmesin inşallah
https://i.hizliresim.com/c8ab6cm.jpg
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallahı var akşama güzel bi kapanış olur inşallah nazar değmesin
"Büyük üstad Acemşah bu UNICEF anlaşmasının olabileceğini burdan 6- 7 ay önce yazdı. Cok büyük bir olay dediğinde kimse inanmadı bugün ise tüm piyasa inanmış. Herkese bol kazançlar"..
Ben bu gün vedalaştım arkadaşlar forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim realitede 26.44 olan Adel ile 530.20 fiyat ile vedalaştık bilgi paylaşımı yapan sayın acemşaha teşekkür ederim
Herkese sağlık ve bol kazanç dilerim
Adelin geçmiş yıllar faaliyet raporlarında "40 tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz" şeklinde copy-paste bir cümle olurdu her daim. Oysa ki gelir tablosunda ihracat 1 milyon doları bile bulmazdı. Ciddiyetsizlik ve dalga geçme olarak görürdüm bu durumu. Geldiğimiz noktada Unicef ile yapılan işlerin parasal hacmini çok merak ediyorum. Gelecek dönem mali tablolarında göreceğiz bunu. Bakalım iş hacmi ne boyutta olacak. Bugüne kadar parasal ifade içeren bir açıklama yapılmadı. Bu durumu biraz tedirgin edici buluyorum.
https://i.hizliresim.com/4v5gzye.jpg
https://i.hizliresim.com/kn3j1zi.jpg
https://i.hizliresim.com/9q0wp5s.jpg
acemşah abiyi tebrik ediyorum.......öngörüleri çıktı valla.....
millet almak için sıra bekliyor resmen.......nerede duracak merak ediyorum.....valla benide açıkçası ürkütüyor bu hareketler.....
adelimi sattılar bu neyin fiyatlamasıdır böyle......yada bedelsizmi yapacaklar....
beklemeye devam.....herkese bol kazançlar....
İş iyice çığırından çıktı. Fantastik hareketler oluyor artık. Filmin sonunu bakalım kaç kişi görebileceğiz.
Adeldeki maceramızı dün itibariyle bitirdik.Bu hissede yıllarca emek veren Acemşah kardeşime teşekkür ederim.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Ben düşünemiyorum. Sdttr daha önce asuzunun 380 hareketinden sonraki hareketler ile benzer olacağını tahmin ediyorum. Alıp bekleyemedik. Yıllar önce sattık. Acemsahı tebrik ederim sabır acı meyvesi tatlıdır dedi ve dediği gibi oldu. Tebrikler..bol kazançlar…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tabanda yaklaşık 155.000 işlem oldu fakat taban çözülmedi ve yaklaşık 110.000 adet tabanda bekleyen var. Fantastik hareketlere devam ediyor oyuncakçı.
Sayın acemşah 12 Ağustos'ta yaptığı yorumun bir kısmı...
" ...Artık ünicef ve yurtdışı pazarların devreye girmesiyle yılda 10 milyar ciro ve 3 milyar kar rakamına cok hızlı ulasacagız gibi duruyor.
Teknik anlamda 720 ve 1050 rakamları direnc bölgesi gibi durmakla birlikte 1540 TL grafiklerin şu anki hedef göstergesi.
Gönlümden 2 milyar dolarlık bir değer gectiği malum. Yurtdışında özellikle Amerika'da şirket alımları ve yatırımlarıda adelin fiyatında ilerde belirleyici olacaktır
Bol kazançlar dilerim.''
Bu yükselişin yatırım amaçlı hisse toplamadan ziyade sığ tahtanın avantajından kaynaklandığı herkesin bildiği bir şey. Bir kişinin üzerinden yürüyen operasyonda yükseliş gibi düşüş te sert oldu ve nerede duracağını kimse bilemez. O nedenle alım-satım kararı verirken kimseden etkilenmeden karar verilmeli. X li sitede adel'in döviz varlığını (bilinçli veya bilinçsiz) astronomik şekilde yazanlar var. Yani tahta manipülasyona açık. Operasyonları bittiyse aşağıya çok uzun bir yolu olacaktır.
Bu görüşümde yanılmışım. Burada yazan çizen fazla kişi yok ama başka mecralardaki platformlarda meğerse adel epeydir dillendiriliyormuş. Geride bayağı mağdur bırakmış. Yazılanlara bakılırsa astronomik yükselişe yüksek fiyatlardan atlayan çok kişi olmuş gibi görünüyor.
Sırf okullar açılacak diye hisse alan da olmuş, hisse fiyatı 1.000 tl olacak diye alan da olmuş. Teknik ve temel ile açıklanamayan fiyatların sonu er yada geç hep aynı olur. Sonuçta 30 tl den 800 tl ye gelen bir hisse fiyatı var ve bunun bir operasyon olduğu az yada çok belliydi.
Adel gibi bir tahtada 2.000.000 lot hisse toplanması zaten başlı başına bir operasyon göstergesi idi.
Umarım zarar görenler en kısa sürede zararlarından kurtulabilirler.
Bu saatten sonra yazıp rahatsızlık vermenin de anlamı yok zaten. Bugüne kadar paylaşım yapan herkese teşekkürler.
Acemsah Hocam selam
Ciddi anlamda morale ihtiyacımız var,sizden yorum bekliyoruz.
Maalesef diğer sitelerde çok uçuk rakamlar söylendi yukardan alanlar için üzerine liyorum insan tabiki bu işin büyüsüne de kapılmamak gerekiyor
acemişahın nasıl biri olduğunu anlamışınızdır sanırım,onun bir çok niki var kendi kendini öven,gine milletin eline bıratırmalarını sağladı 1000 diye diye
Acemşahı yıllardan beri forumdan takip ederim.Kimseye Hiçbir zararı olduğunu görmedim yada duymadım.Adeli Asuzuyu Nugyoyu Segyoyu onu sayesinde tanıdım.Acemşah girdiği zaman yazıyor aldığı fiyatlarnı,Ucuzdan alıp hedefine kadar bekliyor...Adeli 700 lerden kimseye al die yazdığını görmedim.Kendi adıma saygı duyduğum birisidir.Adel güzel kağıt.Çok hızlı çıktı düzeltmeside hızlı oldu,Bakalım filmin sonu ne olcak....
Haksızlıklara hiç dayanamıyorum. Böyle düşünenlere lanet olsun. Asuzunun temeli 7 lerde atıldı 380 gördü, Adel sanırım 10 larda basbas bağırdı 800 lere geldi. Gecen sene 30 lardan alınmayan Adel ne b●k yemeye 800 lerden alınır ki. Bir yilda 30 lardan 800 geldigini gormeyeceksin, 1000 nin hesabini yapacaksin. Oh ne ala memleket. Dip sıyırayım derken dibini bulursunuz. ( Bu arada ben de Adel hiç olmadı, keşke asuzu da gösterdiğim sabri bunda gösterseydim.)
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acemşah susma sende iki laf et hakkını savun.Yıllardan beri takip ederim seni.Gayet başarılısın.Açık geçmiş yazılarına baksalar utanırlar ama ne diyeyim ki...
Değerli ank11 usta merhaba,
Kendimi savunacak bir şey yapmadım ki savunayım.
Pişmiş aşa su katmak olmasın diye yazmadım. Yukarı giderkende aşağı gelirkende..
İnsanlar yorum bekliyor oysa en son yorumum mevcut ve gecerlidir zaten.
Yarın düşüş sürer mi, yada tavan olur mu bilmiyorum .
İnsanlar yükselirken pek adımı anmayanlar neden bana kızıyor düşerken anlamıyorum. Oysa herkesin kaybı yada kazancı kendine.
Binbir zahmet emek ve para harcayarak elde ettiğim bilgileri istiyorlar vermiyorum yine kızıyorlar anlamıyorum..
Yarın öbür gün hisse cıkar 3500 e düşer 3200 e yine bana kızacaklardır eminim..
Herkese bol kazançlar dilerim sadece.
Tekrar Hatırlatma : 🙃
👉Sayın acemşah 12 Ağustos'ta yaptığı yorumun bir kısmı...
" ...Artık ünicef ve yurtdışı pazarların devreye girmesiyle yılda 10 milyar ciro ve 3 milyar kar rakamına cok hızlı ulasacagız gibi duruyor.
Bol kazançlar dilerim...''☝️
Sn acemşahin son yorumum dediği yerin bir kısmı. Yanlışım varsa düzeltin.
Birde acemşah şuana kadar aldığını belli bir süre sonra sattı ise hep paylaştı diye biliyorum.Belki bu kafa karışıklığı yapmış olabilir forum sakinlerinde .
Sn acemşah yanlışım varsa düzeltin lütfen...
Örneğin ade l i sattı ise paylaşırdi diye biliyorum
Benim fiyat belirlemede bir etkim ve dahlim yoktur. Gücüm de yoktur ..olsa da kullanmadım bugüne kadar
Sonn zamanlarda 2 milyon küsür hisse toplayan bir beyefendi var oda gördüğüm kadarıyla satmış değil.
Ben iyi araştırır bunun için çogunuzun portföyünden daha fazla parayı bilgi edinme arastırma için harcarım...
Aldığımda aldım sattığımda da sattım derim bu 20 yıldır değişmedi . En son yan hisselerim Arzum ve gentaşı satıp daha fazla fırsat ve kazanç şansı gördüğüm segyo ile az nugyo ya geçirdim.
Adelde 5 yılı aşkın zamandır bulunuyorum ve adelin Amerika'da kuzey Afrika'da yada yıllık 200 milyon dolarlık satış hacmini beklediğim vergisiz UNICEF olaylarının sonucunu görmeden portföyünde cıkarmak manasız olacaktır.
Sayın yatırımcılar satın yada alın kazancınız kendinize ve borsada yatırım yaparken aracı kurumlardaki yatırım danışmanlarının görüşünü mutlaka alınız. Twitterde orda burda adili şöyle dedim böyle burdan aldım sattım tuttum gibi söylemlerde bulunup reklam edenlere lütfen inanmayınız ki %98 da adel yok. Ve hiç olmadı.
Borsa ciddi bir iş özel bilgi beceri gerektiren bir mecra bir iş kolu doktorluk gibi avukatlık gibi yada şöförlük gibi...
Benden bu kadar unutmadan twitterde hesabım var fakat takipçi isteklerini kabul etmiyorum, zaman emek para vs harcayarak elde ettiğim kamuya acık bilgiler veya görüşler sadece bana Özel olup hisse üzerinde fiyat oluşumu için kullanmıyorum sadece kendimi kendi portföyümün nerde olduğu nereye gittiği gideceği için kendime özeldir.
Dediğim gibi yarın adel tabanda olabilir tavanda gördüğüm kadarıyla da 600 lira üzerinde 500 bin lot alanlarunda vardır bir bildiği...
Herkese bol kazançlar dilerim.
Aynen öyle
Sabah taban yaptığında 11 milyon küsür işlem hacmi varken akşam 78 milyon küsür işlem hacmi ile kapattı yani birileri taban dan yaklaşık 70 milyon tl lik kağıt topladı bu durum önceki hatta ondan önceki taban da da böyleydi.
Bence de demek ki bir bildikleri var
Tabi yatırım tavsiyesi değil sayım acemşah ın dediği gibi bekliyoruz ve herkes kendi kararında hürdür
Doğan holding, ünicefe deprem bölgesindeki cocuklar için 150.000 adet oyun seti bağışlamış..
Unicef deprem bölgesi için 196 milyon dolarlık bütcesinin coğunu hazırlamış.
Türkiye deki yabancı menşeili şirketlerde bağışlarını unıcefe yapmışlar.
UNICEF olayları daha yeni başlıyor.
https://www.unicef.org/turkiye/bas%C...-ula%C5%9Facak
Bol kazançlar dilerim.
aynen dediğim gibi kendi kendi öven kendi nikleriyle sonuç ortada bir sürü gine mağdur.şaşırdık mı