Başına ne gelebilir merak ettim. Annem yarın taşıyacakta. Risk varsa yapmasın
Printable View
Sarı gacı kafayı kurtardı camdan.
Karayılan 7 canlı, ölmek bilmiyor bir türlü...
Du bakalım gene bi işler çeviriyor, becerebilirse bir expanding flata kalkacak 2 çok kısa kaldı ayağına...
Olursa...çadır karışır...bütün mevzuyu petrole bağlarsan, takip edeceksin.
Ne diyordu Şener abimiz;
-Bu alemde Ali Osman'ı götüreceksen, onun çift tabanca taşıdığını da bileceksin.
-Kulağıma küpe olsun.
https://www.tradingview.com/x/rns89v7z/
Cumhurbaşkanı açıkladı, büyükbaş hayvan eti satışında %30-35 oranında indirim olacak.
Hidroelektrik santrali açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuzu eti satışında yapılan %25’lik indirimin ardından büyükbaşta da %30-%35 oranında indirim olacağını söyledi. Bu indirimin tüm kırmızı et ürünlerine de yansıtılacağını belirtti.
Hadi iyisiniz fakırlar, fakirler yani.
emekli maas promosyonsozlesmesi eylul30 dean sonra bitiyorsa ne olur? yani kampanya sonundan sonra...
bu, heryil yenilenen bir kampanya mi?
üfe eksi mi gelmiş ? helal :bravo:
şimdi herşey füzeler başa sararız.. :he:
petrol 100 ü geçti ken küm diye..
Şey : 17,93
Sarı gacı : 1.793
Hangisini alak?
17.86 ya çuvaldızi soktu cikardi
İsviçre frangından başka para tanımam
Bugün öğlen dövizlerin topunu dövizciye götürdüm, al bunların suyunu iç dedim. Adam , yüzüme baktı baktı '' arkadaş baskı altındamısın , eğer birilerinin tehdidiyle geldiysen seni gözlüyorlarsa bana dön ve göz kırp. Yoksa al dövizlerini evine git. '' dedi.
Artık yaşlandık ya dövizci bile yaptığım işlemlerde utanmasa sağlık raporu soracak. Gerçi hoşuma da gitti. Göz kırpsam demek ki korumaya alacaklar. 18 den sonra sokağa çıkabileceğimi , o zamana kadar evde serin serin oturmamı tenbihledi. Vardır bir bildikleri dedim. Gerçi 18 den büyüğüm ama sanırım kafa buldu.
Şimdi telefon çaldı, 444 2 525 den bir kadın .... görüşmelerimiz kayıt altındaymış falan diyerek Ak kredi kartı vermeye çalıştı. İstemiyorum dedikçe - ama daha tekliflerimizi duymadınız vb. - konuşuyordu. Yahu güzelim benim yaşımdaki adama senin teklifin ağır gelir deyince kapattı.
Hani Cumhurreisi eylülde orta gelirliye ( onlar dargelirli diyorda ) mükemmel konut projeleri açıklayacak dediklerinde çokbilmiş yorumcular Konut fiyatlarının hızla düşeceğini anlatmaya başlamışlardı. Bırakın düşmeyi, biraz önce sarı sitedeki ilanların içinden kendi mahallemdeki satılıklara bakınca son 10 günde 400 bin tl. eklediklerini gördüm. 1600 olan daireye 2 milyon yazmışlar. 25 yaşında bina.
Öğleden sonra başka bankaya gitmiş peder zorla aidatlı kredi kartı vermişler arayıp iptal etmeyin promosyon verilmez sonra iptal edersiniz demiş .
Kredi kartına ihtiyacım yok istemiyorum deyince prosedür böyle bak yan bankodaki hanım teyze 1928 doğumlu ona bile veriyoruz şimdi kredi kartı demiş müşteri temsilcisi
Findeks skorunu ucretsiz ogrenebilecegim bir yer varmi?
Bu sene zengin fakir belli olacak. Şöyle 50 kg lık patates soğan alında zenginleri görelim. 1 kg 10 tl ikiside
Yapı Kredi den dün baldız a emekliliği taşıdık , ben de yanındaydım. Şube Trakya da küçük bir ilçe.
Kredi kartı istemiyoruz , otomatik fatura tanımlamak istemiyoruz dedik. 7250 tl eylül maaşına eklenecek , 250 tl de referans olan yapı kredi hesabı olan yakınına yatıyor . Atm den günlük para çekme limiti 7500 tl ymiş. Sıkıntı yok.
Annemin maaşını Akbanka taşıyalım dedik 2.5 saat bekledik, emme Ziraat bankası bloke koymuş, yarın kalan promasyonu iade edip taşıyacağız, bir 2-3 saatte orada bekleriz gibi.
Benim maaş zaten Akbanktaydı onu da günceldiler, 7 bin gayme vereceklermiş.
Kısmet olursa eylülde bende emekliolacam bakalım promosyonlar ne olacak :oleyo:
Bu arada Arkadaşlar İstanbulda fıstıklı kadayıfı en iyi hangi tatlıcı yapıyor ;
Benim anlamadığım tüm bankalar promosyon veriyor,neticede hemen hemen sıfır toplamlı bir oyun olacağı belliyken bankalar neden durup dururken bu atağa kalktı.Hepsi promosyon verirse karlı çıkan emekli sayısını artıran banka sayısı bence azdır.Nominal olarak giden emekli sayısına yakın gelen emekli olur.Ama bu promosyon işi çıkınca tüm emeklilere para vermek zorunda kaldılar.Bankalar bu işe neden aniden karar verdiler anlamadım.
Azbişi akbank kazançlı çıkmış olabilir,ilk o şeetti bu işi
Nerdeyse 14 milyon emekli var,ortalama 5 ila 7.5 arası bir para verildi,altıbin desek baya bir para eder.
Emekli maaşları bankalara 3 gün öncesinden yatıyormuş.
3 gün parayı bedava kullanmanın bedeli.
Yok ben emeklilerin maaşı bankanın işe yarar yaramaz onu sormuyorum.O konuda tartışılacak bir yön yok.Benim aklıma takılan nihai olarak bankaların emekli sayıları çok değişmez,neden buna gerek duydular onu çözemedim sn british.Bir kısmı verse bir kısmı vermese anlarım hepsi promosyon veriyor.Ağa köylü ve yazmak istemediğim bir şeyin fıkrasına benzedi bu iş