Yarın endeks %-0,30 yapsa bu yine tepe taklak olur
Printable View
Yarın endeks %-0,30 yapsa bu yine tepe taklak olur
Güzel bilanço pnlsn övüyordum bunu bilanço onunla aynı gelmiş yani bilanço gelişimi aynı yoksa bu ondanda iyi
19 milyon hisse geri alımı da üstüne cabası
Bu kez gidecem partybox encore den iki tane alacam ikitane çocuk var bende her birine bitane
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Marshall hoparlörden müzik dinleyin istedim
https://youtu.be/qHBk5g_Ei38
Üstüne bide fado dinleyin bu gemilerin arkasından yakılan Bi ağıt
Saçma sapan Bi hisse oldu
Fade arsan rysas bilançoları iyi diye iki gündür üst üste bilanço gönderiyorlar milletin gözüne sokmak için
Smrtg nin bilançoyu gördünüz mü 2022 de 200 tane iş ilişkisi açıkladıydı gelen bilanço ortada uçurtma gibi uçurdulardı bunun gibi 50 tane şirketi uçurdulardı ama karları fiyasko kar edenler de yerlerde
Sabah 25 i göster akşam 23 ü göster alışkanlık yaptı allahtan banka var
5 dk lıkta boğa tuzağı mı yaptılar
26 üstünde her defasında gün içi oyala oyala gün sonu yapıştır taktiği
https://i.ibb.co/N953cLB/Screenshot-20230524-010852.jpg
Mefta olmuş bu yine
Bu hissenin ruhunda yok yok kodu bozuk
Sanırım garantiden biri kredili oynadı götünde 2 3 milyon girdi anca kurtarabildi kendini aracı kurumlarda kredili işlemlerin haberini bir birlerine uçururlar dikkat edin
24,5 iıe 25,5 arasından alacam gelirse
Vatandaşın biri kur baskısı var demiş başka Bi platformda bu şirketin dolar artarken gönderdiği bilançoları Bi incelemek lazım karı nasıl oluyorda her sene katlanarak gidiyor +dolar bazında bile kar mütüş artıyor Bi kere böyle firmalar kur kur riski almaz kurdaki + değişimleri olduğu gibi fiyatlara yansıtır o sebeple kur baskısı olmaz yıllarca çinden mal alıp satmış biri olarak söylüyorum
https://i.ibb.co/0VjjRMy/Screenshot-20230605-205332.jpg
Gün boyu sattı sattı sattı gün sonu alış tarafına ıhtan Bi 700 bin lot yazmışlar sırf yarına ky cı yı kandırma amaçlı üsteki indikatörde kırılma dikkat edin yarında bu şekilde devam ederlerse aşağı yönde kesişme olur malesef
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1156255
Tüm bu manüpilasyonlara cevap niteliğinde Bi kap olmuş
Bi kurumun elinde oyuncak oldu güzelim şirket birde aldığını her defasında zararına dağıtıyor
Bu notun anlamını soruyorsan anlamı şudur yatırım fonları emeklilik fonları yabancı yatırımcılar her türlü yabancı fonlar eşşeği sağlam kazığa bağlayanlar bu hisseye girmesinde mahsur yoktur hisse küçük dolaşımdaki lotu az ama kredi notu büyük bu da bebek hisse anlamı çıkarabilirsiniz
Hadi Bi -5 yakışır sana
Nisan Mayıs Haziran ciro beklentim ;
1,381 milyar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AZTEK.E ve TEKTU.E payları 26/07/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 25/08/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Hissede ki ve yeni alacaklara veya satacaklar Bi açıklayıcı bilgi vereyim dedim
Şirket 1 ağustosta 95 kutuş net temettü verecek 31 temmuzda alan bu temettüyü hak kazanır 31 temmuzda satan hakkını kaybeder 1 temmuz sabahı alan hak kazanamaz 1 temmuz sabahı satan temettü hakkını kaybetmez temmettüde 3 temmuzda hesaplara yansır ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam bürüt temettü kadar hisse fiyatı düşüşle güne başlar yani 1 ağustos günü herkese bol kazançlar
Yalnız 1 liralık temettü havucuyla hisseyi 4 lira geri çektiler dikkat ettiyseniz
1 gün geriye almışlar yani hesabınıza 2 ağustosta geçecek temettü den yararlanmak isteyen yarın alabilir son gün yarın yarın alan hak kazanır yarın satan hakkını kaybeder temettü den yaralananlarda 1 gün sona yani temettü tamamlandığı gün temettünün hisse fiyatından düştüğü gün satarsa bile temettü parası iki gin sonra hesaba geçecek ama siz aracı kurumunuza sorun yinede en iyisini onlar bilir
Bi iki şey yazayım dedim bu şirket ile alakalı öncelikle invest Biri yükselen üçgen var demiş yok öyle bişey 50 gün öteden çizgiler çekmiş yükselen üçgen var demiş bence yükselen üçgenin tarifini bilmiyor + o çizdiği grafik daha çok yükselen kama ya benziyor çok detaylıca anlatırım ama gereksiz ikincisi hisse dün temettü verdi uyanıklar dün sabahtan sattı hatta bazı uyanıklar cuma kapanışta sonra satışlarını yazmıştı dua edin dün endeks + ydı ve güçlü Bi durum vardı bu gün dünün sarayından kurtuldu asıl yarın acemi yatırımcıların satışları gelir temettü hesaba yatınca satacak olanlar diye düşünüyorum
Unutmadan yazayım hisse değişimleri yatırımcı geşişleri ve fed etkisiyle endeks düşüyor
Ayrıca geçen senenin en kötü bilançosu 35 milyonla ikinci çeyrekte gelmişti bişey daha A1 pörtföy yönetim Pardus teknoloji girişim 32 milyonla oynadığı parayla sadece 4 küsür milyon kar yapmış tırt olmuş bu fon
Dua edin bilanço kötü gelmesin yani 100 milyon üstü gelmesi geçen sene 2.ç bilançoyu 3 katlanmış olur deniz yatırımın 150 milyon üstü tahmini var gerisi size kalmış
paylaşımlar için çok teşekkürler sayın klavuz saygılar
Bişey değil
Sayfaya gelmişken bir iki Bişeyler yazayım
Şirket ilk yarıda 273 milyon kar açıklamış geçen yıl ilk yarıda 85 milyondu bu 2022 sonu yıllık bilançosu da 277 milyondu yani geçen yılın ilk yarısını *3 yapmış birde geçen yılın 2.ç çeyreklik bazda 35 milyon karı vardı şimdi çeyreklik bazda 130 üstünde neredeyse *4 yapmış ayrıca Bana göre en düşük performanslı çeyrek bu çeyrekte ve çok yüksek Bi performans gösterdi yine piyasadan gerekli itibarı görmüyor ama şu ingrm eski armada bilgisayarla Bi kıyaslayın ingrm bu şirketin tırnağı olamaz bence
Ayrıca ingramın talep görmesinin tek sebebi piyasada az lotu olması emin olun eğer bu şirketin dolaşımdaki payı 2 milyon olsaydı ingramın şuanki fiyatının *3 üyle fiyatlanırdı bu arada gelecek yılki 1 liralık temettü şimdiden garanti oldu benim tahminim yıl sonu karıyla 2 liranın üstünde olacaktır
Şöyle diyeyim bu bilanço inci gibi ışıl ışıl parlıyor şirket şimdiye kadar hep güzel bilanço gönderdi ama piyasada gerekli itibarı görmedi böyle bilançolar geldiği sürece ufak ufak fonlar listeye alacaktır kim erken alırsa o daha fazla kazanacaktır diye düşünüyorum
Bu aztek öğrenciye vergisiz telefon işlerinde kulaklık powerbank şarj aleti vs satışlarını katlamaz mı acaba diye sesli düşünüyorum. Hiç bir düşünür bunları dillendirmiyor ama acaba farkında mı değiller yoksa ben mi hayal kuruyorum bilemedim. Bol bol kazançlarınız olsun..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AZTEK.E, ELITE.E ve TATEN.E paylarında 01/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 29/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
bu şirket batık şirket sanırım. sahipleri millet düşmanı birilerine benziyor. alanları ALLAH kurtarsın.çok tehlikeli bir şirket
yatırım tavsiyesi değil.
https://x.com/borsauzayi/status/1704...525136823?s=20
grafik analizim linktedir. bol kazançlar dilerim.
Emir paketi cezası gelmiş ama bazı kurumlar bundan muaf mı tutulmuş veya onlar pilav üstümü olmuşlar anlamadım veya kademeleri Bi ben mi izliyorum başka kimse izlemiyor mu mesela 88,45 fiyata yazılan 12 bin küsür lot ne oldu veya 88,25 e yazılan 9bin küsür lot ne oldu emir paketi tedbirinde yazdığın miktarı değiştiremiyorsun miktar azltımı yapamıyorsun fiyat kötüleştirmesi yapamıyorsun eğer böyleyse bu işte Bi yanlışlık var veya spk bunu görür ve...
Dünya liderleri kana bu kadar susamışken savaş kaçınılmaz bir son gibi geliyor bana bist şu an bile en çok etkilenen borsalardan biri ayrıca şirket geçen sene 28 kasımda geleceğe dönük Bişeyler paylaştığında hemen ardından 7 8 aralıkta ctiy fonlar sert satışlar yaptılar halbuki herşey çok iyiydi bu sene aynı açıklamayı iki ay önce yaptı ve yine fonlar felan satış yaptı açıklamanın devamında sanki şifreli Bi haberleşme yapıyorlar kendi aralarında açıkçası korktum halbuki şirketin ihraç ve geleceğe dönük hasılat ve hasılat taki karlılık açıklaması çok iyi ama piyasa ve hissede pozisyon alanlar muamma