sabah ilk başlarda alış kademeleri çok fazla doldurmadan yükselmişti....
yukardaki yazıyı da düzeltmiş olayım....yanıltıcı olmasın....
Printable View
Düzeltme bitmiş gözüküyor hayırlı olsun, 15 hisseli portföyüme %5 ile eklemiştim. Son birkaç ayda burda yazılanları okuyunca, potansiyelini görüp , Eylül'ün başlarında ortalama 5 liralardan oranı %17 ye çıkarıp en yüksek oranlı hisse yaptım. Diğer hisselerde yükselmesine rağmen şimdi oranı %25 lere ulaştı yükselişle, bilgi paylaşanlara yazanlara teşekkür ederim.
Şirketi bilen arkadaşlar odaş spotta elektrik satıyor değil mi? Nasıl oluyor bu işler?
Dün elektrik takas fiyatı 3600 TL idi bugün 3900 mesela. Odaş bunun neresinde?
Cevaplayan olursa sevinirim.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 saat 24 dak. kaldı....
Özbekistan'ın Khorezm bölgesinde yer alan doğalgaz çevirim santralimizin kurulu gücü 128 MW'a ulaşmıştır. 12 MW'lık buhar türbini ile 18 MW'lık ilave yatırımın Ekim ayı içerisinde tamamlanması ve santralin 158 MW'a ulaşması hedeflenmektedir.
Bence yatırımın tamamlanma haberini bekliyor ralli için
Aksa nında özbeksitanda doğalgaz sanrtali var ve 3 tane oldu sanırım.Bu iş karlı olmalıki sürekli kapasiteyi artırıyor.Bakalım odaşa etkisi ne olacak özbekistandaki yatırımının.
Özbekistan elektrik ihtiyacının yüzde 86 sını doğalgazdan karşılıyormuş.
Dün kritik yerden dönmüştük bugün odaş kendine geldi. Bence daha önemlisi Odaşta dip seviyesinin yükselmiş olması olumlu ayrıca dipten dönüş yaptığını var sayarsam bu hareket odaşı kısa vade de çift haneye götürebilir diye düşünüyorum.İzlemeye devam daha önce size yazmıştım 2 taban yaşadık odaşın bize 2 tavan borcu var diye.Tavan potansiyeli her zaman mevcut bence.
https://seffaflik.epias.com.tr/trans.../gop/ptf.xhtml
Ben bu karlarla özbekistandaki santralin kapasitesini artıracağını ya da yenisini inşa edebileceğini düşünüyorum
77 kademesindeleri alabilcekmi bakalım....
Son olarak odaş hissesi dip seviyelerden dönüş yaptığı için yarında seansı primli kapatma ihtimali yüksektir he nerede olur bilemem sadece tahminim düzeltmesi yeni bittiği için.
Odas ta şöyle bı durumda var..
Son yapılan zamlar 4. çeyrege yansıyacağı için, 4.çeyrek 3.ceyrekten çok daha iyi gelecek ..
Ben 3 .çeyreği 650 gibi son çeyreğide 850 gibi bekliyorum..
12 aylık en kotu 2300 gelir diye düşünüyorum...
8.66 fiyat 12 aylığa göre 5 5.5 f/k yapıyor..
En kotu sene sonu 7 f/k ya ulaşsa %30 prim potansiyeli var hala..
Bu potansiyelde kağıdı 11 12 aralığına taşıyabilir..
Aksen ve gwind göre kıyaslarsak 11 bile olsa hala bedava sayılır..
Ayrıca bazı arkadaşlar halka açıklığının çok olmasının yükselmesinde engel olduğunu düşünüyorlar..
Burda adamlar istesin ölü canlanıp ayağa kalkar ..9.66 liralara nasıl geldiyse yine yoluna devam edecektir..yeterki bilançolar tahmin edildiği gibi gelsin...
canlı, canlandır şu odaşı biraz daha....:)
Daha büyük hareketine başlamadı şuan normal yükseliş trendi de düşüş yaşadı sonra dip yaptı 31 ekim 7.50 civarlarına sarkma yaşıyor seansı 7,66 kapatıyor sonra 4 gün yükseliş yaşıyor haftayı da iyi kapattı bakalım dip seviyelerden başlayan yükseliş odaş hissesini çift haneye götürecek mi? izlemeye devam.
Odaş şu an elektrik tarafıyla degerlemeye konu ediliyor sadece maden tarafı hiç gündemde degil bnce kasıtlı maden tarafı gizlenmeye çalışılıyor şirkette bu şekilde davranıyor altın gümüş özellikle bu iki maden üretilse 15 milyar liralık deger de çarpan etkisi de eklense fiyatlama şu an kinden kat kat yukarıda olması gerekiyor finansal tarafta borç devede kulk yeni yatırım araştırılıyor olması lazım aslında birçk enerji şirketinden daha degerli fakat yönetici ve şirketin sahipleri bu faktörlerin görmezden gelinmesi sebebi diye düşünüyorum ortaya bir vizyon konmalı şirketin geleck planları ile ilgili o vakit bu rakamlar odaş için komik kalır ytd
özbekistan da farklı firmalarında doğalgaz çevrim santrali var acaba ne kadar kar bırakıyorlar bizim için örnek teşkil eder sanırım .Taşımasına 50 milyon dolar verilen yatırım 10 milyon kazandırsa senelik yaklaşık 2023 de karlılığa 200 milyona yakın katkısı olur
Önemli olan altın madeni fakat piyasa buna bakmaz şuan için bence.Bence 1,öncelik kasanın artıya geçmesi piyasa buna bakar tahminin gelecek yıllarda temettü ödemesidir he çok önemli değil temettü fakat büyük hareketi odaş hissesinde yaşarsak 2024 yılında alınacak temettü eğer verirse bence değerli olur maliyeti düşük olanlar için tek sıkıntı şirket kapalı kutu fakat geçen haftalar da odaş hissesi ciddi düşüş yaptığında yaptığı açıklama olumluydu o yüzden bence dürüstler önemli olanda bu zaten.İzlemeye devam.
Halka açıklığı ile ilgili çok eleştiri var umarım odaş hissesi 3 haneli rakamlara gider halka açıklığını eleştirenlere gereken cevabı verir he ben hissede olurum olmam çok önemli değil önemli olan odaşı 2 gün dahi taşımamış ve bok atanlara en iyi cevaptır.
3.ç bugün açıklanır mı....
geldim birazdan sayı yükselir
Bu ne şimdi? devre kesti.Neler oluyor?:notr:
Satışlar fena karşılayan olmazsa tabana yakın kapatabilir bilanço öncesi beklenti bitti hikayesiyle aşagı sürebilir SPek ov UV sıkıntı yok ama çok çakal bir tahtacısı var çift haneler için sağlm bir haber lazım geleck bilançoyla çift hane zor umarım yanılırım ytd
846 yı gösterip kağıdı rahatlattilar ama bu arada ahaliyi d.zdüler.
Canları sağolsun..
Önemli olan kağıdın rahatlaması biz d.zülmeye alışığız..)))
Şakası bı yana kağıdın böyle bı karakteri var, böyle böyle ilerleyecek, kafa göz yara yara..
Dayanabilen bilançolarda bı .bnelik yapmazlarsa çok kazanacak...
Büyük ihtimalle bilanço bugün geliyor.
Acaba hollanda nın rusya ya yaptırımları kaldırması mı odaşı etkiledi