Burada yaz demiyorum hangi hissede işlem yapıyorsan zaten orada yazarsın.
O zaman burada niye yazıyorsun diye sormasinlar sonra! Sende yuvam burası yuvayı dişi kuş yapar dersin, onlara. 😂 Ytd
Printable View
Bak ne demiş şair!
Geçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvaklari, tahtacilarin önüne çam diktim hadi gidin toplayın kobalakları.. ytd
Salim hc şair ne diyor senin tarafta? Ytd
Seni gördüğüm o günden beri
Kalbim perişan gönlüm bir deli
Sana yazdığım beni anlatan aşkımla dolu bu sözlerimi
İşte bu bizim hikayemiz öyle saf öyle temiz
Kenetlenmiş ayrılamaz kalbimizde ellerimiz
Ferdi Özbeğen den gelsin o zaman!
İşte bu bizim hikayemiz
https://youtu.be/ymZ_l541yGg
Ne olacağını bilmemekle birlikte ara klip atayım hikayesi olan tüm arkadaşlara.. ytd
Kapıldım gidiyorum
Bahtımın rüzgârına
Ey ufuklar diyorum
Yolculuk var yarına
https://youtu.be/ggGbDanbil4
Müzeyyen Senar dan gelsin. Türk sanat musikisi birazda çalem.. ytd
masallah uzun sure sonra endeks uzeri kazanc :)
https://ibb.co/3NkvKKC
Güzel giden hisseyi elimden kaçırdım. Sisecam hala ekranımda)) aksaya geçmiştim. Sat -al yaparken kaçarsa aksa alırım demistim. Çok hızlı geldi. Yeni bir trend içerisinde. Bir-iki ay önce bu hareketi yapabilir demiştik. Eğer üst bant kanala gidecekse günlükte buralar önemli demiştik. Momentumunu korursa güzel bit trend yaladı.
Hissedekilere güzel kazançlar dilerim 😘
allah bereket versin hala kullanıyorum arabayı:) biraz da endeks ile alakalı bu sene işler enflasyonun da devreye girmesi ile iyi gitti ama birleşmenin sinerjisi bence hala fiyata yansımadı.
tabi bizi ederinin çok uzerinde fiyatlanan başka hisseler yanıltıyor olabilir ama onları dikkate almasak bile dolar bazında 4 olursa birleşmenin karşılığı deriz.1 dolardan 2 oldu bu eski şişenin zıplaması ama anadolucm trakyacam soda denizli pasabahce hepberaber 4 dolar olmalı bunu telafuz eden kırmancho ben degilim.
e o zaman daha dolar bazında yol uzun yeterki cok bekletmesin
Moza hc valla seni tanımasam tam gazcisin derdim ☺️ şaka bir yana! kirmanco 4 misli mı dediydi 4 dolar mı orasını hatırlamıyorum! Ben söylemden ziyade faaliyetleri ve büyük girisimleri yatırımları için ayrıca tebrik ediyorum..
Birçok kişi yok artık buralara kadar geldi diye pek inanmamistir. Active hc nin dediği gibi oldu inandırmaya inandırmaya götürdüler. Ytd
allah bereket versın ben sasaya gıdıyorum
parayı ezmeye
ama sıse tam onumde durdu
arkadaslar ıyıkı varsınız muhabbetınız bol olsun
svg
adamlar kendini kurtarmak için çabalıyor ancak ben bu bildirgenin çözüm olacağını sanmıyorum. şişe nin pazar payı bu ortamda ciddi artmıştır. Özellikle Rusya ayağındaki fabrikalar ucuz gaz maliyeti ile üretim yapıyor. Bu ortamın artısı ve soda külünün katma değeri ile önümüzdeki bilançolar daha da iyi gelmeli diye düşünüyorum. Hele resesyon etkileri kalkmaya başladığında soda külü kullanımı daha da artacak birim fiyatlar yukarı yönlü kopacaktır.
bugün özelince bakarsak bofa 39 kadar iğneledi atlayanlara verdi sonra bastı zaten kaç gündür yeşildi bugün kendine fiski parası yapıyor modunda şimdilik
varlık fonu hisseleri ile yukarıya devam korelasyon çok bozuldu asels 30 şişe 32 tl di.
asels 46 oldu gelde temel analiz yap :)
Yok abi o anlamda yazmadım rasyolarına göre çoğu endeks 30 hissesi 4 nala gitti biz hala ucuz kaldık anlamında yazdım :)
sahol geriden geldi geçti, eregl geriden geldi geçti hatta farkı açtı(gerçi eregl yıllık bazda bakılırsa şişenin gerisinde). şişe tıngır mıngır dönüyor. canı sağolsun
Herkes memnunsuz demek ki şişe hiç mutlu etmemiş kimseyi. Vay beo kadar mı kötüydü gidişat. Bir tek moza hc, Salim hc ve ben şükür dedik sanırım.. Ytd.
günaydın arkadaşlar, kazancınız daim olsun. SISE için ben de mutluyum. UV bekleyenlerdenim. Sanırım sorun hissenin değeri ile ilgili kafa karışıklığında " değeri 2 dolar mı, daha fazla etmeli mi" Bugün QNB hedef değerini 45 TL yükseltmiş 26,5 TL den.
Beni tedirgin eden ise endeksin durumu, düzeltme geleceğinde analistler hemfikir gibi, ama ne kadar olacak asıl soru. UV tamam da sıkı bir düzeltmede kazançları da bir anda törpülüyor.
Taner Genek'den alıntı;
Pandemide en dibi gördüğümüz gün 23 Mart 2020'den 24 Kasım 2022'ye 2.5 yılda getiriler ne olmuş bir de buna bakalım:
Şişe 3.500 /38.56 /1.001,588
.........
.........
Verdiği temettü hariç.. ytd
Günyadın sn. gun75 türk lirası olarak bakmak çok yanıltıcı , pandemi gibi büyük korkulu bir dönem belki de 100 yılda bir gelir , mart-2020 dönemi sise 0,70 usd görmüş şu sıralar sise 2,00 usd civarında fiyatlanıyor , 2 usd fiyatı da destekleyen yatırımlar süre gelen büyüyen hisse başı karlardır diye düşünüyorum. %185 usd bazlı bir getiri var ki fevkalade , bu dönem alıp taşıyanları tebrik ederim.
Sayın YSFKRM haklısınız salgın olmasa idi şişe dahil tüm hisseler taban olmazdı.Bu kötü durum büyük bir fırsat yarattı hisselerde.
O dönem gözü karatıp hisselere girenler iyi kazandı.Selamlar.
Ysfkrm hc senin Ereğli'nin de maşallahı var. Fedoramca nasıl keyfi yerindedir umarım.. ytd