Bugün çok güzel hacim yaptı maliyetler yükseldi. Hergun tavan olmasın zaten en kötü gününüz böyle olsun.Hareket yukarı yönlü devam edecek gibi geliyor bana ama burası borsa kimse bilemez yarın ne olacağını.Herkese bol kazançlar dilerim.
Printable View
Bugün çok güzel hacim yaptı maliyetler yükseldi. Hergun tavan olmasın zaten en kötü gününüz böyle olsun.Hareket yukarı yönlü devam edecek gibi geliyor bana ama burası borsa kimse bilemez yarın ne olacağını.Herkese bol kazançlar dilerim.
Sektör hısselerı yarında hareketli olur , kontr ün ABD de ki 1 mılyar usd teşvık haberı gelmiş , onay almışlar ,,
Yeo ,smrtg , gesan , kontr gittikçe bizim de önümüz açılır !!!
Aynen öyle düşünüyorum. Bugün gün boyu nerdeyse kontr üzerinde artış oranımız varken kapanışa yakın o bizi geçti. Demek ki kuşlar kap haberini almış. Bu durum tüm enerjilere yarar. :) Alfas da 200 üstünde iyice maliyetlenme oluştu. Artık oku ileri atma zamanı naçizane düşüncem. :)
işin güzel tarafı boşluk bırakmadan gıdıyoruz,,
ne tarafa üstad ??? :he:
tahtaya mal gelmıyor,her yolu denıyorlar,,aşağı yukarı,,kademelerde doğru düzgün mal yok,,..!!!
alfasta zamanla çok tavanlar ve sert tabanlar göreceğiz,hissemiz oldukça sığ ve dolaşımdakı lot mıktarı sınırlı,bu süreçte duygularına hakım olan yatırımcılar en karlı çıkacak olanlardır...sermaye arttırımına kadar sıkı sıkıya sarılmak gerek..ben öyle yapacağım..
İlk tabanda elimdeki lot sayısını artırdım. Dediğin gibi sert tavan ve tavanlar olacak. Sert tabanlarda elimdeki lot sayısını yine artıracağım. Burda önemli olan makroekonomik gelişmeleri ve sonra şirketle ilgili Kap haberleri ile şirketin yatırım planlarını takip etmek. Forum da aslında bu konuda bilgi paylaşımı için oldukça faydalı bir platform. Bu yüzden boş yorum yapanlara manipülasyon amaçlı paylaşımlara itibar etmemek gerek.
vay vay vay..:halay::halay:
:bravo::bravo:...caferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pıyasa değerımız kaç oldu,,,gelsenıze foruma ,,ama taban olsa üşüşürsünüz değilmi,,,ah ulen ah,,hep aynı takım:kahkah::kahkah:
borsa cahıllerı sızı,,glu glu dansı yaptırcağım size:kahkah::kahkah:
Tahtacı sen çok akıllısın tahtacı. Tavan yapıp dikkat çekmiyorsun, kontr rüzgarını alıp gün içi maliyetleri yükseltip toplaya toplaya gidiyorsun. Seninleyiz :)
selamlar, 2xx fiyatlardan bölünme , bedelsiz vs gelme olasılıgı var mıdır sizce ? sonucta x4 yaptı arz fiyatından çok kısa süre içinde, daha çok kişiye ulaşmak ve kademelerın daha dolu olması adına da bölünme bu hisseye iyi gelmez mi ?
:kahkah::kahkah:
Şirketler borsaya büyümek için girerler ,, aynı yerınde sayacak ise neden girdiler borsaya ,,!! Gesanın patronu 2,5 mılyon lotu 200/250 TL arasından pıyasaya verdı ve en az şirketine 500 mılyon kemıksiz nakıt akışı sağladı ,, borsa olmasa bunu nasıl yapacaktı,, eğer şirketler hep yerınde sayacak ise borsaya da gerek yok zaten , sizin veya bızım buralarda dirsek çürütmemizde doğru değil ,, doğru pencereden bakanlar genelde kazanan tarafta olurlar ,,!!
Bu ara cemal ve Deco dan sonra algicilar uğramaz dedim cesaret edip ama gelmiş birisi ilginç alamamış büyük ihtimal arkadasindan el salladigina içi içini yediğine eminim neyse.kontr 1.5 TL'den geldi bu fiyata smrtg gesan patronlarida hayret ucuz arz etmiş bu patronlar çok düşünceli KY kazansın istiyor sende kazan alamadiysan fazla kafayı takip yorma kendini.sen ucuz arzlari alma diğer şirketler 40 milyara dayandı 10 milyardayiz izlemeye devam et
Arz ne zaman başvurmuş ne şartlarda bir araştır daha 4 kat yatırım yok neyse sen gelmeki sadece biz kazanalim
bıraz hacımsız gıdıyoruz bugun ,,seans yenı başladı umalımda bugun de en az 300 mılyon cıvarı hacımle gıdelım..
gapsız gıtmemız guzel,,,tahtacı guzel iş çıkarıyor,,,tabanda olsa tavanda olsa fıyata bakmadan devam..
ercuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn kankaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kahkah::kahkah: bu pıyasa degerıne kaç alfas olurdu..
Maşallah, adam gibi bir düzeltme yapsın da ekleme yapayım diyorum ancak fırsat dahi vermedi :)
tavan olmadan gıtsek daha guzel olurdu,,,tavan olupta dıkkat çekmek hısse için ıyı olmaz..umarım tahtayı yapanlar bunuda goz onune alırlar..emır ıptalı ve tek fıyat gelebılecek cezalar..inş. olmaz..
Bunların nıyetı kötü tavan yapacaklar !!!
Vay vay vay :halay::halay:
:party:
Ercccü nerdesınnnnnnnn canooooooooo
Kaç alfas kurulurdu :halay:
ağam bızde ısterız hergun tavan olsun ama spk dıye bır kurum var,,,:halay:
kredılı işlem yasağına ragmen cash parayla gıdıyoruz..31 bın bekleyen..!!
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1086714
Emır paketide geldi ,, brüt süremızde uzamış oldu !!
Yakında internet yasağı da gelir
en kotusu tek fiyat mi?
İnternet yasağı çok çok zor ,, öncelikle verecekleri ceza tek fıyat ,, smrtg ye bıle gelmedı internet yasağı !!! Tek fıyat için bıle çok erken , eğer böyle devam edersek 400 üstünde gelır tek fıyat ,, tekte gelse çiftte gelse yön bellı benım için ,, önemlı olan nıhaı hedef !! Tabanda da tavanda da benden tek lot yok ,Herkesin kendı kararı !!
Henüz abilerine yetişmedi ama biraz büyüdü ilkokula başlayacak
Merhaba bereketli olsun. Bende de bir miktar var. Sanırım benzer ceza yeotk gelmişti ve hisse ertesi gün yine tavan yapmıştı. Ky koruyan tedbirler bunlar umarım istikrarla devam eder.
Burda en önemlisi emir silme yasağı trend devam ederken iyi ama bozulursa panik yapanlar tabana emir yazıyor ve tedbir nedir bi haber olunca tahtaya zarar veriyor. Şimdilik alfasa olumlu yansıyacağını düşünüyorum çünkü satmak için bir sebeb yok ve hisse yükseliş trendinde.Herkese bol kazançlar.
Bugün tavan olması ve bu tedbirin gelmesi bilinçli gibi geldi bana. Zaten lot sayısı az. Burada panikçilerin de lotunu toplayıp yola devam diyecekler gibi hissediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir elbette.
Forumun 60. sayfasindayiz
demek ki daha yol uzun. Arzda tek tük hisse verdiğini hesaba katarsak bu tek tük hisseleri almaları zor; alabildiklerini zaten aldılar zaten. Gerisi buraya yazan ve ilk tavan bozdugunda veya benim gibi sonradan alanların elindeki nispeten daha yüklü lotlar.. Bunları almaya çalışmaları öyle kolay değil zaten lot.miktari sınırlı iyisi mi vur yukarı tahtacı win win nasılsa doyan kalkar..