artık gedzayada sıra gelsin kaç yıldır bekliyoruz..
Printable View
artık gedzayada sıra gelsin kaç yıldır bekliyoruz..
ortaklar bilgisayarım çöktü forum şifrem ve mail şifremi unuttuğumdan dolayı foruma giremedim yeni nik aldım forum yönetimini bilgilendirdim yeni nikim bu...wiper...
yıllık solo (vergi dairesine sunulan) karımız: 93.965.906,57 TL
Solo yu gonder bilancoyu bekle alevere dalevere neyse bekleyelim bakalim...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2023 yılı 12 aylık net kar beklentim 125-130 milyon...
Bilaco yine seansdan sonra gelecek galiba.
Konsolide olmayan şirketlerin bilanço açıklamaları 20 Mayıs 2024'e kadar yapılacak. Yani bu tarihten sonra söz konusu şirketlerin mali durumlarına dair verileri gözden geçirebileceksin. Konsolide olan şirketlerin bilançoları içinse son tarih 9 Mayıs 2024.
ortaklar tahmini olan yok mu paylaşalım tahminlerimizi...
125-130 milyon beklentim....
Tahminler bakkal hesabi oldugu icin eflasyon muhasebesi varken sallamaya gerek yok :) gecen X te gördüğüm bir şahıs yaklaşık 80-90 ml arasinda gelecegini hesap ettim demis enflasyon muhasebesi ile birseyler karalamis. Bende vergi dairesinin uzerine gediz plastigi koyar guzel bir kar gelir diye bekliyorum ama bekleyp göreceğiz. İlk ceyrek daha onemli ona da 1 ay kaldi zaten bu bilanco her turlu ayak oyunu donebilir çokta seyetmeyelim. Olurda 25 lere sarkarsa bilancoyla , baya kaydiririm bu tarafa portföyü..GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dışarıdayım,bilanço gelmiş,görebilen varmı?
74 m. kar gelmiş.
geçen yıla göre on numara,9 aylığa göre düşük. enflasyon muhasebesi karı düşürmüş olsa gerek.
ilk bakışta gördüklerim:
borç : 45 den 38 e düşmüş.
alacak : 12 den 58 e çıkmış.
nakit: 58 den 97 ye çıkmış.
[QUOTE=kuluçka;6805278]geçen yılı baz aldığımızda gayet güzel ama bakalım abiler ne düşünecek. sabah ola hayrola.[/QUGedza yatirimcilarina hayirli olsun.kulucka kardesim
Gedzanin bedelsizinden iki defa aldik.o gün bu gün gedzaya gedos dedik bir daha bakmadık.blanco bana göre pozitif geçen yıla göre fena değil asıl 2024 ilk 3 aylik blanco bize yol gösterecek.Eliot dostumuz bilanço konusunda 10 numara bilancoyu enine boyuna masaya yatiracaktir.
Hepimize hayırlı olsun.iyi aksamlar.ytd
Bilanco ilk bakan için iyi gorunmeyebilir muhtemelen bir miktar asagi baskı oluşabilir ama cok salacagini düşünmüyorum. Pd/dd iyi gorunuyor. Metal kaplama makinesi de deneme uretimlerine başlamış. 2024 gedza icin iyi olacak bence. 2024te 750 ml ciro 180 ml civarida net kar gelse tadindan yenmez. Ama Cemal abinin dedigi gibi ilk ceyrekler bize daha iyi yol gosterecektir ona da kaldi 1 ay zaten fiyatlamaya en gec ay sonu baslariz...
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne o şirket iflası etti ne kadar borcu var bu kadarmış kötü blanco taban yapmazsanız s........? Ayıp kumarhane borsami .nokta ytd
uzun zamandır gedza yatırımcısına para kazandırmadı umarım artık iyi bir trend başlar...
Eliot dostum gedzada yol arkadaşım önce sağlık ve mutluluklar dilerim şimdi sıra sende şu gedzanin 12 ayli blancosunu ve gelecek durumu hakkındaki analizlerini bizden esirgemesin şimdiden tesekurler gedza senin.saygilar ytd
3 aylik solo bilanco 27.658.107 TL.
Hayirli olsun.
Ufak bir miktar giriş yaptım ytd.
hisse bu aralar sürünüyor...
HISSENIN SUZULMESI BIR YANA SIRKWTIN YONETIMI YATIRIMCIYLA DALGA GECER GIBI DAVRANMQKTA 2023 YILI Karından temmettumu verecek sermayemiz artıracak kapasitemiz artıracak ne yapacak bunların tümü muamma
Gediz ambalaj sanki kaderine terkedilmis görünümde.belkide yanılıyorum kimsecikler tahtada kalmamış yazan yok bilgi aktaran yok.neyse dostum sağlığına dikkat şu akar yolunu bulur gedza yatırımcının beklentilerine malesef cevap vermedi vermemiştir.nokta ytd
kalav ortak gibi büyük yatırımcıların gedzayı layık olduğu yere getirmesi lazım biraz hareket vermesi yeterli gerisi sonra gelir zaten...
https://r.resimlink.com/j0dpYXfvLn.png
gedza/xu100 aylık grafik....gedzanın endekse bağlı göreceli grafiği....2021 yılından beri endeks altı performans gösteriyor....ytd
https://r.resimlink.com/oz6fn5wK0Y7O.png
dolar bazlı aylık gedza grafiği....2021 yılından beri malesef negatif performans var.....destek ve dirençler 0,5...1....1,5 dolar....en üst dolar bazlı hedef olabilirse 5,5 dolar görülebilir....ytd
Bir zamanlar gedzanin ateşli yatırımcıların vardı ne oldu o ateşli yatırımcılara gedza oldumu gedzanin namazınızı kılacağım tek başıma.gedza uyuyor yatırımcı da uyuyor galiba.gedzacilar çıkın artık ortaya.ytd
Hisseye ortak oluyoruz fakat nedense ali cengiz oyunları bizlerin beklentilerimizi umutlarımızı enfilasyona karşı yatırımlarımız sifirliyorlar gecen yılki kara göre böylemi olmalıydı yönetim hep hinlik mi yapacaksın
Gedzaya güvenip yatirim yapan yatırımcının suçu iyi niyetli.neyse anlayan anladı batmanda gedza ben buradayım elindekileri alman için eşeği niydeye süreliğine yoksa nokta.ytd..