Yetki var mı var etkiyi görelim.
Printable View
Yetki var mı var etkiyi görelim.
2 gün boyunca yapılan tüm işlemlerin iptali gündeme gelmiş. Aracı kurumların isteyeceğini sanmıyorum Viop tarafında papaz onlarda kalır.
İşlemler iptal edilmez... gündem nedir acaba....
Yoksa yardım kampanyası mı
Ne zaman olur bilmiyorum ama YFAS daki oyuncuyu Akderenin yanına gönderecekler tabi Türkiyedeyse.
Spot tarafta işlem kolay zaten takaslar gerçekleşmedi.
Viop tarafında da edilebilir Dolar çöktüğü zaman 3.50 den alanların işlemleri iptal edilmişti. Tabi aynı durum değil. Dün bugün kar edip çekim yapan varsa onların marginleri kurumlara patlayabilir o kadar.
Teknik olarak mümkün ama yapılacağını sanmıyorum.
Ne kadar doğru bilmiyorum,
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/a...ih-167432h.htm
Ak Parti'nin Adıyaman milletvekili Yakup Taş ta depremde vefat etmiş
İşlemler iptal mi?
Şakamısınız arkadaş. Bu kadar müdahale gerçekten inanılır gibi değil.
İnsanlar tüm işlemlerini bilerek ve isteyerek yapıyor.
Böyle bişey hakkaten olamaz, olmamalı
İşlemleri iptal etmezler. Sorgulanır hale daha çok gelirler
Ama insanların gazını almak için yukarı bir hareket planlaması yapılabilir. Çok da zor değil, isterlerse eğer....
Büyük para nasıl da akşam seansını maniple ediyor...hemen hemen şort açanlar kapattırdı yukarı hareketlie.. küçükler bu şartlarda kazanması mçok zor. akşam 70 puan...
Gençler, amazon türkiye online aldığınız yardim malzemelerini ücretsiz olarak afadın yardim merkezlerine teslim ediyor. Haberiniz olsun.
Mümkün değil. İhracatcı 25 tl olmasını isterken 9 lira olmaz. Seçime kadar 20 lira altı tutmaya çalışıyor zaten.
1000 dolar asgari ücret ... Amerikan rüyası..
İlaveten nasıl olacakmış?
Bankalar para mı getirecek yurtdışından ...
Büyük ekonomist Batırel in son 1 yıldır dediği, Türkiye ye bilmem kaç milyar dolar gelecek, dolar düşecek tezinden farkı olmayan bir magazin haberi...
Mucbir sebeplerden dolayı TÜRKİYE dış borçlarının tamamını (500 mlyr usd) yıllık turizm gelirlerinin yarısı kadarını ödemek şartı ile yıllık %05 faizle 25-30 yıl vadeye yaymalı.(bence) :ok:
YTD
Bu muhtemelen bilerek sızdırılmış gibi bir haber, $ olanlara satın, 9 liraya düşecek mesajı, yersen tabii
Böyle yapılırsa ki alacaklılar hayır demezler.
Yıllık takriben ödenen 30-45 mlyr usd faiz tasarrufu ve turizm gelirinin kalan yarısı ile peşin ithalat yapabilir,cari açığı düşürecek tedbirleri alarak durumunu çok iyi hale getirir.(bu 1 projedir,bana aittir detayları vardır)
YTD
Yüzde 10 veya 20 fazlasını talep etsin. nihayetinde buradaki yiyicileri, komisyoncuları, hırsızları anca doyurur.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
941 bina maraşta tamamen yıkılmış..
Çıkacak sonucu tahmin edemiyorlar..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birde böyle durum var...
https://i.hizliresim.com/g8ktizb.jpg
Bakan Akar: "Deprem bölgesinde 7.500 mehmetçik sahada. Yarın 1.500 mehmetçik daha katılacak."
iskenderunda acemi birliğindeyken binlerce kişiydik şaka mı bu sayı.???
Bozun diyince aklıma Tanju çolak 80.000 dolar hikayesi geliyor.
https://www.hurriyet.com.tr/video/ta...durdu-36140180
Video enfes ama.
Tanju dan sonra haber gelmedi sanırım.
Sonrası diyorsanız yine düşer. Ama düşüş bu kadar da histerik olmaz. Ederi neyse artık.