Türlerine sokayım
Printable View
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
7s
Cübbeli Ahmet: “Özellike İstanbul ve Ankara’da Yeniden Refah ve Saadet’in adaylarına oy vermek caiz değil. Bunlara oy veren günahkâr olur.â€
şimdi bunun heryeri hoca olsa ne olur işlerine geldikleri gibi dini ders veriyorlar.
Kuranı Kerimden çıkmışlar kendi dünyalarının ayakta kalması için kendi din derslerini veriyorlar.
Allah nasıl biliyorsa bu dünyada öyle yapsınki insanlar bunların halini gördükçe ders alsın.Amin
Malı tepeden yabancının kucağına bırakma hayalleri gerçek oluyor sanırım bazı tahtalarda :drunk:
Bakalım bugün sasa da şır şır olacak mı.......hatta eksiye bile geçer......
10114.......................LONG.......hadi pala..........
Dün zirve işaretleyenler KAFAYA 250 PUAN yedi...:)
Aksama şıllık tatlısı gelicek,özledim be yaw
Herif kıpkırnızı yapıcak gini duruyor korkudan günün tepesini işaretlemeyim bağri :)
bu seneki hedefim üstte...
https://i.hizliresim.com/g2a26fa.png
Seçime yüksekten girmek: BIST100 rekordayken...Her zaman otoritelerin istediği bir durumdur.
Dolar aşağı-borsa yukarı olayını badem gurubu sever.
Kcholü kızarttı herif, kim kızdırdı ki
Daytradeciyiz dayucuğum, ekstre atsam ayıbolur mu, yine bi gamyon para kazanfık sabah sabah :he:
kar da olan tüm hisselleri verdim.
dgate netas klgyo vking hariç
:drunk:
acilen dobur gibi bir hisse daha bulmam lazım.. :he:
pusudayım.
:drunk:
petko 20 nin altına gidiyor yine
tombul kuşu aşağılara yazdık bekliyoruz...
Seçimden sonra da doların belini kırdık mı bu iş tamamdır.. Pırıl pırılız....
Bu arada borsa ve para işlerine dalıp, 2.Türk astronot/kozmonotumuzun Nisan ayında uzaya gideceğini 2 cümle ile de olsa yazmayan herkesi kınıyorum..
Para hırsı, bilim aşkını törpülemiş memlekette... :)
Herifi nasıl tırtıklıyorum ama :he:
dokuz8haber
@dokuz8haber
·
20s
Erdoğan, EYT'yi içine sinmese de 'hayata geçirdiklerini' söyledi!
â¡ï¸"Kamu maliyesine getirdiği yükü ve SGK sistemine yol açtığı bozulmanın tamiri de epeyce vakit alacak"
â¡ï¸Erdoğan, emekli zammı talebine de yine bütçede para yok yanıtı verdi
mayıs seçimine niye yukardan giremedi, hatta tam tersine en dipten girmeye yetti gücü
belediye seçimlerinin pek bi önemi yok, ama her halükarda bi siyasi belirsizlik geride kalmış olacak bu yüzden pozitif.. seçimden sonra daha pozitif bi piyasa beklemek lazım, hatta yabancı alımlarının bekletildiği rivayeti doğruysa ralli başlayabilir..
tabii bu ralli büyük hisselerde olur, ıvır zıvır 100 f/k çöp hisselerin devri kapandı
Türkiye genelinde iktidarın total bir oy kaybı borsa için sıkıntı olabilir
Enflasyonla mücadele için belliki el frenini biraz daha sertleştirmek öte çare kalmadı
Tüm blançolar etkilencektir
Kalıcı Yabancının gelmesi için şartlar tam olarak oluşmadı biraz zaman alacak gibi
Bana göre
ha sığ borsamızın herşeye rağmen düşmesi/kalkması başka hikaye onu yabancısızda yapabiliyorlar
iktidarın kaybetmesi diye bi şey yok, zaten büyük belediyelerin hepsi cehape, kaybetme fiilinin tek unsuru muhalefet.. haa cumhurun oyu 5 puan düştü diyelim, ne olacak ki ?? dört seneden fazla var bi sonraki seçime, dört koca sene.. mesela son 4 seneyi hatırlayalım, önce covid diye bi şey çıkardılar- küresel kapanmalar, aşı pazarlaması vs hemen sonra ukrayna savaşı patladı, bütün emtia fiyatları çıldırdı, doğalgaz bi ara x10 yapmıştı, küresel tedarik zincirleri kırıldı vs.. bizim borsada sahiplik el değiştirdi, 20 senedir takasın yüzde 70+ kısmını elde tutan yabancının payı yüzde 25 e kadar düştü, artık yeni sahipler var, oyun düzeni baştan kruldu, bambaşka bi yer oldu borsa
4 sene seçim yok, bunu abd/nato/ab de biliyor tüsiad da biliyor, buna göre muamele etmek zorunda olduklarının farkındalar.. tabii bizim leş tayfa ikide bir -ülke yönetilemiyor, erken seçim falan diye yaygara kopartacaktır ara sıra, ama onları ciddiye alan kalmadı, istanbul belediye fonlamasını da kaybederlerse tarihin çöplüğüne atılmış olacaklar
Sildim abi...Çünkü burada kalınca tersi oluyor...
PETKOM-GOODY dedik...(orta-uzun vade); kısa vade de mokoko yaptılar....:)
Kısaları 10.010-20 arası kaparım diye emir girdim. Ama 10.000 aşağısına gelirse hızlanır burası. Normalde 10.300-400 arası görüp öyle bir düşüş olursa olur diyordum. Piyasa yapıcının ne yapacağını bilemiyoruz.
Benim tahtalara devrekesici fiyattan ve tabanlara alış emri girip cumaya gidecem tohatlı dayucuğum.
Biliyon burda soygun hızlı oluyor, camiden gelene kadar cıscıbıldak kalmıyalım buralar saa emanet