Boj faiz arttırmaya devam edeceğiz dedi. Carry pozisyonlar kapanacak bizde ne kadar Japon parası var bilinmez ama aşağı yönde baskılayıcı etkisi olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
neyse bugün işlem ağırlığım gümüş ons da olacak......japaonya meselesi tekrar alevleniecek....bizleri de haliyle etkiler......
çerez parası be abim..
........
Erdoğan ı korumanın maliyeti üçe katlandı
Cumhurbaşkanlığı korumalarının bağlı olduğu Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı nca, yılın ilk yedi ayında 1 milyar 353 milyon 702 bin TL lik harcama yapıldı.
kaynak cumhuriyet.
:drunk::drunk::drunk:
son dakika... İsrail çekilmeyi kabul etti! Arap dünyası tek ses
11587............Şort açtık..................
rtalb bürüte girmiş.. taban..
:drunk:
Brsan diye bir kağıt longladim yen vade yüklü tavan gitti ama istenilen parayı vermedi yine de
Kağıt 490 vadelisi 430
3 5 e tamam dioduk 60 tl nedir amk
Milleti sosyal medyada abonelik vs osu busu adı altında iyi yoluyorlar
hüstadlar borsadan değil ama çömez ky den iyi kazanıyor anladığım kadarıyla
1800 lü yıllarda Kaliforniya Sierra Nevada'nın dağlarında
Altına hücum yıllarında herkes altın bulup zengin olamadı onlara alet edavat satan lojistik sağlayan tüccarların hepsi zengin oldu
VİOP30 günlük, BofA ve İs Yatırım short artırmaya devam etmiş, diğer long 12 bin daha artış olmuş,
https://i.hizliresim.com/ipq7ikt.PNG
Seçim öncesi yaşanan altına talepteki patlama yerini beklenmedik bir düşüşe bıraktı. Öyle ki Darphane'de Cumhuriyet altını basımı son 2 yılın en düşük seviyesine geriledi. Altına göre daha düşük getiri sağlasa da yatırımcılar mevduat faizine yöneldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk Darphane’de yaşanan düşüşe ilişkin, "Şu an stoklardan tüketiliyor. Basımın düşük olmasının bir sebebi de bu" yorumunu yaptı.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayasofya abi petkoşcuumdan barnağını kurtardın mı, bak senin için eccük şortumu giyim dedim soona la olm sen zaten tezgahın başındasın bırak şu Ayasofya abiyi diyip elleşmedim.
Napiyin yaw sesin soluğun kesildi, açım mı tekrar şortu :he:
O tahtada Adamın aklını alırlar dayucuğum, para önemli değil yani :kahkah:
Wall Street’te 1 trilyon dolar 24 saatte buhar oldu
Buhar olan hiçbir şey yok, değeri artarken havadan gelmediği gibi buhar olan havaya giden de yok, bu tarz ifadeler bana göre yatırımcıyi yanlış yönlendirme amaçlı... Bir iki olmuş, bir buçuğa düşmüş. Şimdi burada buhar olan nedir?
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Bloomberg HT
@BloombergHT
Hatice Karahan: Mali görünüm, enflasyon görünümüne etkileri açısından kritik olacak.
bugun ve yarının konusu boyna program program diyorsunuz görelim diyor merkez.Çünkü onlarda biliyor askeri ücrete zam yapma , emekliye zam yapma, onun haricinde herşeye zam yaparak bu geminin gitmeyeceğini.
Tırtıklamaya devam......bugünde bereketli geçeceğe benziyor.......kısmet......
bu arada petrol de rekor düşüş oldu.......aynı şey gümüş ons ta devam edecek gibi.....geçen erşembeden beri gümüşü tepeden yüzde 10 verdi bu spekler.....dikkat etmeden gaza gelenlerin paralarını resmen aldılar malasef.....
Dışarda da hava kötüyken
Eline hazır sopayı almışken
Çarşamba etkisi takviyesiyle
9830 deneyecek gibi muhterem
Bence BIST100 için orta vadeli en büyük risk... ..en azından 1-2 aylık zaman için diyelim.. sp500 de...ALTIN ORAN 5650 yi 2 kere test edip orada 2 li tepe yapmış olmasıdır...
Oradan gelecek sağlam bir dalga bizi de etkiler...misal 5 agustos...
Gerçi 4 yıllık borsacılar,sp500 den bize ne diyorlardı..zdx miydi neydi...:)
16 temmuzdaki tepeyi 3-5 gün önce yine test ettik...
Bunu halletmeden gram hissem almam.Bunu içimde çözmem lazım..:).önemli olan ASLA KAYBETMEMEKTİR...Zaten mayıs ortasından beri sıfır hisse olduğunu ifade ediyorum.
https://i.hizliresim.com/g3lbfwx.PNG
TRADE viobda..hamdolsun şimdilik 20 mil. hacim yaparak aracı kuruma destek verdik..Yaşasın aracı kurumlarımız.
önemli olan bol komisyon vermektir:)
https://i.hizliresim.com/mlv210x.PNG
un-yağ-şeker varsa; işe girişeceksin...:)
Yani SP500-BIST100 VE UYGUN HİSSE..
bunlardan birinde risk varsa sıfır kayıp mümkün değildir..
Misal 2008 den bıst100 dip ve GARANTİ 3 te dipti..
Ama sp500 çökünce GARANTİ 1.2 oldu..
Ben hissede sağlamcıyım.:)
Bengal kaplanı çalı dibinde saklanır.Saatlerce bekler...Geyik otlaya otlaya onun 3 metre yakınına geldi mi,hooop diye fırsatı değerlendirir..
OLAY BÜYÜK DAYU...:bravo:
ADİOS1
Çok fazla bence 10 adete indir, çok sık işlem yapıyorsun. Bu şekilde komisyona çalışırsın.
Günün dibinde ve günün tepesinde işlem yapsan yeter
uyuz kendini üç vakte kadar 10k üzerine atamaz ise pala pis kayacaktır :he:
uyuzda 9900 desteği çalışmaz ise 8969 dan tepki bekliyorum.
günlük çorba için 8969 makul olur diye tahmin ediyorum,
Orayı bekleyeceğim, henüz bir pırasa aklımda yok,
bu arada pastanelerde çay 50 tale olmuş deniyor, şaka gibi laaa :he:
Ukrayna'da iki yardımcı başbakansı ve dört bakan istifa etti
Endeks düşebilir senin zottirik hissen de düşebilir. Ayı da çıkabilir [emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi