yarın yeni sayfa yeni şans .. şansın bol olsun..
yarın yeni sayfa yeni şans .. şansın bol olsun..
Tohatlı dayucuğum 8 gün önce bankaların notunu yükselten fitch dünde bankaların dpr sini yükseltmiş :)
Foreks - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, altı Türk bankasının çeşitlendirilmiş ödeme hakları (DPR) programının notunu yükseltti, birini teyit etti.
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.herif yatay artı açılış yaparak güne başladı
Şuana kadar günün tepesi 11623 ve günün dibi 11590 oldu.
Herkese bol şans diliyorum, maç başlasın :rules:
Sanırsam herif önce dibi bulmaya oynuyor, her zamanki gibi günün dibini bulunca fışkırttırır, bulamazsa zaten kıpkırmızı bir gün oluruz :he:
Şimdilik 11582 gördü
Endekis vobcu daytradeci olaraktan tüm hazırlıklar yapıldı,dükan aynı saatte açıldı, masa silip süpürüldü, makinalar yağlandı, robotlar lar çuvalı açmış müşteri bekliyor,Krupiye de spot açıldığında kartları dağıtmayı bekliyor
Eee biz de herifi ütmek için bekliyik :kahkah:
mümkün değil
Kızılcık zopasıynan zopalarım bak, niye mimkin olmasın.
Bir endekis daytradeci vobcu, endekis düşerken de kazanır endekis yükselirken de kazanır.
Yeni dibimiz 11563 oldu
Herif günün dibini bulmaya çalışıyor, bakalım bulabilecek mi 11546 oldu
Endekis vobcu daytradeci olaraktan beni kimse yenemez dayucuğum.beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.:rules:
İtibardan tasarruf olmaz, tebrikler azaldı
Pambik eller cebe
Bu başlığı şu anda 120 kişi okumaktadır. (1 üye ve 119 ziyaretçi)
Doğrumu yaw bu rakkam, eğer doğruysa bu bi rekor :he:
Herif 11631 e kadar fışkırttırabildi.
Bugün kü trade kotam doldu, gidip biraz paraları ezelim :cheers: eccükte yarın oynarız
puhahhhaassss
https://www.youtube.com/watch?v=rDw4Ak4wjvk
herif yataya sardı
kimse kazansın istemiyo sanki
vay mendebur vay
Günün dibini yine buldum değil mi :he:
Çok ısrarcı herif, gel diye sürekli İskonto yaptı, bende dayanamadım bu davetine 11433 den iştirak ettim. Hadi bakalım, nolcuuk :he:
Herif son bi vuruşa hazırlık yapıyor, nakavt edicek rakibi ayakta durmakta zorlanıyor, çok enteresan bir maç şuan gerginlik had safhada
Endekis 1 düştü benim hisse 3 düştü diyenlerin mekanı burası, çaylar şirketten paralar şevketten.
Afiyet olsun
https://i.hizliresim.com/turodsk.png
herif bakınmağa başladı
17 den sonra atlayabilir :)
Bu herif bugünün işini yarına bırakır, nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor. Dedirtmesi lazım
Yohusa müşteri bulamaz
Dün 28bin poz. kapatılmış, herif dün lönk pozlarının kar ını almış demek ki, akşama bakalım bugün de aps eksilecek mi
Yav adam atlamak istiyor cesaret edemiyor bi türlü vur bi tekme yardımıcı ol reyiz sevaptır:drunk:
Bir gün daha bitti.kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Eksilmemiş hatta yeni gıcır gıcır 15bin poz. Açılmış
Şimdi soru şu,
Herif dün kapattığı poz. un bi kısmını bugün yerine mi koymuş.
Bunun cevabını yarın görücez, endekis vob düşmezse, yerine koymuş diyeceğiz,
Düşüş devam ederse, herif değil başkası yeni poz. almış diyeceğiz.
Gerçi heriften başkası olamaz ya du bakalım çok denüşük işler dönüyor
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.herif yatay artı açılış yaparak güne başladı
Şuana kadar günün tepesi 11487 ve günün dibi 11461 oldu.
Herkese bol şans diliyorum, maç başlasın :rules:
Sanırsam herif önce tepeyi bulmaya gidecek,
Dünde böyle açılmıştı ama dünkünden farklı hareket ediyor, dün önce dibini bulmaya çalışmıştı, bugün önce tepeyi bulmaya çalışıyor.
Kerata kimbilir ne planları var, ula herif tam bitirimsin :he:
hayırlı işler Bol güneşler
ömrün endexsin başını -kıçını bulmakla geçti reyiz :)
Endekis vobcu daytradeci olaraktan tüm hazırlıklar yapıldı,dükan aynı saatte açıldı, masa silip süpürüldü, makinalar yağlandı, robotlar lar çuvalı açmış müşteri bekliyor,Krupiye de spot açıldığında kartları dağıtmayı bekliyor
Eee biz de herifi ütmek için bekliyik :kahkah:
Hiç sorma, güzel kazanç olsa gam yemem de çorba parasına yapılacak iş mi bu yaw,
Ortavadeli başarılı bir öngörü yeteneğim olsa hiç ekrana bakmam ama ortavadeli hiç başarılı öngörü kabiliyetim yok, o şekil poz. aldığım an suyuniçinde kalıyorum :he:
En iyisi daytradecilik, herkes en iyi bildiği işi yabsın dayuu :cheers: