Merhaba arkadaşlar.
Kabul görmüş bir dilekçe örneği varsa ve birisi paylaşırsa iyi olur.
Printable View
Merhaba arkadaşlar.
Kabul görmüş bir dilekçe örneği varsa ve birisi paylaşırsa iyi olur.
Meges boya en iyi örneği 10 sene de biten iflaslardan diğerleri daha beter hala devam eden ihlas finans var 20 yıl oluyor nerdeyse siz ölünce biter bu iş 20 sene sonra gibi
Burası avrupa değil öyle 1 saate bitsin her şey
Sizin bu işte 2028 yılındA anca biter size sırası 2030 yılında falan gelebilir oda hızlı tasfiye işlemleri olursa
Sevgili meteak kardeşim,ben esems den selimtez, merhabalar.iyisindir inşallah... burası Türkiye, kafası olan borsaya bulaşmaz ama ben akillanmadim.eseme ne demeli ,6 yıl önce 4 lerden elimize verdi patron bozuntusu ve ißbirlkci kurumları... bunda da bekleriz,ama durum bunda farklı....ben kısa bir sürede refaha kavuşacağımiza inanıyorum.... Bu ülkede herşey yolunda olsaydı,ne basya ne de diğer hisse mağdurları olurdu.... söylenecek çok şey var, ama burası yeri değil...anlayan anlar artık.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ben de Ümraniyedeki Asyabank genel müdürlüğüne gidip dilekçemi verdim.
Dilekçede fazla bir şey yazmadım. Asybank hisse senedi sahibi olduğumu belirttim ve alacağımın tahsili için gereğini arz ederim.. diye yazdım.
T.C. numaramı, isim soyadı, telefon, mail adresi yazdım.
Hisse senedinin hangi aracı kurumda (banka) ve kaç adet olduğunu, yatırım hesap no'sunu da yazdım.
Dilekçenin yanına bankadan aldığım hisse senetlerimi gösterir bir belgeyi ekledim (tasdikli)
Bir de Nüfus kağını fotokopisi koydum (Üzerine "Bank asya hisse senetleri alacak talebiyle ilgilidir" diye yazıp imzaladım. (bunu her zaman yapmak lazım verdiğimiz nüfus kağıdı fotokopileri kötü niyetli kişilerin eline geçerse başımız belaya girebilir)
Görevli memura "Çağlayandaki adliyede iflas dairesi var bazı kimseler de oraya dilekçe veriyorlar hangisi doğru" diye bir soru yönelttim.
Görevli de bana "ikisi de aynı yere gidiyor, farketmez " dedi....
Bendeki bilgi bu şekilde, herkese iyi akşamlar...
selim tez hatırladım seni esem den orada çok yazmıştım zamanında alıp satmışlığım var esem de bunda da var asyab da da zamanında ama tabi şimdi yok borsayı bıraktım ben az bir lot vardı oda battı başka bir hisse de gen yatırım gen power holding hisselerinde batırdık 5000 lot çuk şimdi seyirci olduk borsayı tavsiye etmem kimseye kumarhane gibi
aynen selim dediğin gibi aklı olan borsaya bulaşmaz
sen nasılsın selim tez hala esemde devam mı ediyorsun
Haklısın kardeşim.ben 21 yıllık borsaciyim,şu anki parayla 1,5 milyona yakın kaybettim...6-7 yıldır , bazı gözaltı hisselerine girdim,kısa sürede büyük kâr beklentisiyle,,,ama şunu anladım, boşuna göz altında degillermiş meğer.elimi verdim, gövde gitti... çok geç anladım... şans da olacak....ve en önemlisi hisseyi ucuzken almak...ben kaçana atlarim hep,o da bana atlar,,, değişmez kural...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatırladığım imar bankası 2003 te tmsf nın eline geçti sigorta kapsamında olmayan mevduatlar kasada para olmamasına rağmen ödendi. Karşılığı olmayan devlet tahvilleri 2006 da bakanlar kurulu karari ile ödendi.
Bank asyanın kasasında para olmadığını düşünmüyorum ve buradaki süreç çok farklı bana göre. bizlerde terörün ihale sürecini sabote etmesinden dolayı magduruz.
Bir cbs ile ya da batik baska bir sirketle kiyaslamak yanlis olur.
Adam kanunen alacaklı ortada parada yok malda yok sadece isim hakki var şirket sahibi 2 milyonlu borcu 1-1odeyebilirim ancak diyor bu dava tabikide bitmez yıllarca sürer.
Çağlayan 1. İflasa başvurmamız gerekiyormus 300 tl harç ödüyormuşuz
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ikisine de başvurmadım.şu ana kadarki duyurulardan o anlaşılıyor. yeni bir açıklama yapılırsa durum değişebilir. ytd.
https://odatv.com/69-kritik-isme-ope...301181200.html hayır olsun inşallah
A gurubu bu operasyonla devre dışı kalırsa. Tmsf biz magdurlara güzel bir ödeme yapsin artık.
biz yonetimde söz sahibi olmayan terör örgütü mağduru b gurubu hissedarlariz
.borsagundem.com/haber/bank-asyada-saibeli-ortaklar-yakayi-ele-verdi
Ben avukatın yalancısıyım
merhaba elturc arkadaş avukat sana yanlış bilği vermiş ben başvurdum 51.70 tl ödemiştim yılbaşından önce.ayrıca buraya başvurunca 1.2 gün sonra alacaklılar listesine ekleniyorsun artısı eksisi ne olur zamana kalmış
Tskr dostum. Adliyeden başvuruyoruz değilmi
Neden adliye kardeş? Kimi icraya veriyorsun?
ASYABANK'ı icraya veriyorsan, Sen ASYABANK hissedarı, yani ortağı değil misin? Kendi, kendini mi icraya vereceksin?
( Bu cevabı bana aynen böyle, Ümraniye Genel Müdürlük ASYABANK'a hisse bilgilerimi vermeye gittiğim de iflas katibi 25.12.2017 günü verdi. )
borsacı 34 arkadaşım iflas katibi sana yanlış bilği vermiş bizim ismimizin karşısında alacaklı yazıyor borçlu ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Borçlu borçlu yazısıda bankanın karşısında yazıyor. direk kopyala yapıştırdığım bu yazı ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Borçlu
borsacı 34 arkadaşım iflas katibi sana yanlış bilği vermiş bizim ismimizin karşısında alacaklı yazıyor borçlu ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Borçlu borçlu yazısıda bankanın karşısında yazıyor. direk kopyala yapıştırdığım bu yazı ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Borçlu
harçını yatırıp alaçaklıyım diyerek talepte bulunuyorsun isminin karşısına da alaçaklı diye yazıyorlar
borçlu asyb karşısına 3 şahsın ismini yazmışlar tanınan ve ya basında ismi geçen birileri degil sıradan isimler
Tmsf ana sayfada sorular sayfası açılmıyor yeni açıklamalarını geliyor acaba.
bu sayfadan bahsediyorsanız benim siteden ulaşılıyor.
11. BANK ASYA (ASYAB) hisse senetleri için nereye başvurabilirim?
Hisse senedi sahiplerinin durumu ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır. Hisse senetleri ile ilgili bilgi almak ve diğer talepler için Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunan İflas İdaresi’ne dilekçe ile başvuru yapılabilir.
başvuru ile ilgili bir zaman sorunu yok gibi.ilk 15.sıra içindeki ismim 30.ile 35 arasına gelmiş şirket ve kurumlar 300 e çıkmiş. önemli olan yabancı alaçaklı şirketleri incelediğimde çoğu ülkemizde faliyet gösteren bankanın avrupa ve ..vb faliyet gösteren banka olarak çıkması
Haklı galiba...Alıntı:
Neden Adliye, Ne alacağın var? Kimi icraya veriyorsun?
ASYABANK'ı icraya veriyorsan, Sen ASYABANK hissedarı, yani ortağı değil misin?
Kendi, kendini mi icraya vereceksin?
( Bu cevabı bana aynen böyle, Ümraniye Genel Müdürlük ASYABANK'a hisse bilgilerimi vermeye gittiğim de oradaki belgeleri teslim ettiğim iflas katibi 25.12.2017 günü verdi. )
Hangi sitede isimlerimiz yazıyor, paylaşır mısınız?
arkadaşlar alaçaklı isim listesi uyap Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama bakılıyor sadece
İstanbul 1. İflas Dairesi 2017/14 Alacaklı olarak başvuranlar görebiliyor.
Bu dosyaya hisse alacaklilarida başvurduğu için alacaklı listesi baya bir fazladır. Hisse basvurularini ayirarak Subat sonuna kadar neticelendirirler alacaklı listesini diye düşünüyorum.
bende alacaklı listesi olarak düşünüyorum ...fakat bir banka niye para yatırsın bir aracı kurum niye para yatırsın köklü bankalarımız ilk 10 giren kurumlarımız var niye para yatırsınlar diyerek hissesi olanlarda mı buraya başvuruyor diyerek evet sözünü alınca başvurdum o bahsettiğim banka ve kurumlarda hisse sahibi olarak düşünüyorum zaman gösterecek paylaşılımlar art niyet olmadan saf temiz olarak yazılsa idi şimdiye kadar ondan bundan az da olsa bilğilerle biraz tercübe kazanırdık nerede çok kişinin yorumu makara...
Bende aynı düşünüyorum. banka bir süreçten geçerek bu noktalara geldi. bağlantısı olmayan ve hükümet ile ters düşmek istemeyen büyük sermayeler zaten hesaplarini 17 25 aralık döneminde kapattı. Orn. Çalık gurubu elindeki medya kuruluşlarını süreçten önce elden çıkardı. Dolayısı ile çok büyük miktarlarda alacakli olduğunu düşünmüyorum. Bu durumda sürecin hızlı ilerleyeceğini dusunuyorum.