Bugünkü iğne barı görünce ,bende sövme noktasına geldim yani...
Printable View
1 lot ile 2 kademe inip çıkan işlem hacmi 3300 lot olan bir kağıttan ne bekliyoruz ki biz.Yok elimizdekileride veremiyoruz.Satışa yazsak iki gün -20 yazar.mazallah.
Neleri kaçırdık neleri 5 Aydır takip ettiğim sadece 4 kağıt var ve ben tüm nakiti ditaşa yatırmışım.diğer 3'ü ise dnzgyo-dyoby-vkgyo şimdi ben a.k.k.derken haksızmıyım.hoş ditaşda olmasaydım bahtsız deve misali kesin vkgyo da olurdum.
biri ditaşı uyandırsın artık
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji106][emoji106][emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gün içi en düşük 6,15.evet, daha fazla sabredemeyen bir kardeşimiz elindeki 2-3 bin lotu a.k.k.deyip salladı zannedersem.
Topu topu 60 lotcukEk 6386
her bir tarafı oynuyor.. nasıl kağıt bu..ytd
a.k.k bu haberden sonra belki biraz prim (%3 gibi) yapar.fazla beklentiye girip hayal kırıklığı yaşamayalım:)
Açıklamalar
5746 sayılı "Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun" kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğumuz Ar-Ge Merkezi başvurumuz olumlu karşılanmış ve Şirketimiz'e "Ar-Ge Merkezi Belgesi" verilmesi uygun bulunmuştur. Bu itibarla Şirketimiz, 5746 sayılı Kanun hükümleri gereğince Ar-Ge Merkezleri'ne tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmış bulunmaktadır. Sözkonusu Ar-Ge Merkezi Belgesi tarafımıza bugün (25.07.2017) tebliğ edilmiştir.
EVET bilanço açıklandıktan sonraki haftasına kadar çok hareketli günler bizi bekliyor.ard arda haber akışı olabilir.daş düşebilür.ayu çıkabilüe.
Beyler; 6 aylık bilanço tahmini olan varmı.benim tahminim minimum öz sermayenin yarısı kadar yani 5 milyon kar.az daha sabır.
Arkadaşlar dün ve bugün elindeki kağıdı veren varmı acaba
niye gittin niye düşüyosun? ytd.
7.70 e bir atak daha bekliyorum
dünkü sazanları mı dökmeye çalışıyor bu? ytd
5. .. maliyetle bekliyoruz bakalım sanki daha yolu var gibi.. Grubun en sert hareket edeni, gerçi dobur da var ancak sektörleri farklı!! Bu hareket klasik bilanço hareketi umarım iyi bir bilanço ile artık kalıcı bir yükseliş yapar...
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
Bu forumda hiç hareket yok.. Biraz canlandıralım..7.30 ortalama ile aranıdayım... euro-dolar paritesindeki yukseliş hammaddeyi dolar ile alıp ürünü euro ile satan ditaşa çok olumlu yansır... Parite bu şekilde yükselişe devam ederse 9 aylık ve 12 aylıklarda güzel karlar gelir..
Bu forumda hiç hareket yok.. Biraz canlandıralım..7.30 ortalama ile aranıdayım... euro-dolar paritesindeki yukseliş hammaddeyi dolar ile alıp ürünü euro ile satan ditaşa çok olumlu yansır... Parite bu şekilde yükselişe devam ederse 9 aylık ve 12 aylıklarda güzel karlar gelir..
Ayrıca fabrikada üretimde kullanılan tüm tezgahlar yenilendi. Buda üretim hızının artması ve üretim maliyetini düşmesi ve beraberinde kar marjının artması anlamına gelir. Üretimin %65 civarı ihraç ediliyor. Kısaca ditaşı güzel günler bekliyor. YTD
Sn.enişte...inşallah beklediğimize değer diyerek görüşlerinize katılıyorum...
İnanın ramazanda orucu bile ditaşla tuttuk 😀...çok sıkıcı işlem hacmi çok düşük seanslar yaşadık...
Birde hissede pek dazla kişi olmayınca iyice can sıkıntısı olmuştu...inşallah hakkettiğimiz değer ve hareketleri görebiliriz artık...
Ayrıca Ditaş; Ege Endüstri, Bosch Fren ve FM İzmit Piston gibi otomotiv yan sanayii şirketlerine göre piyasa değeri olarak çok ucuz kaldı. Bütün büyük üreticilerin tedarikçisi konumunda. YTD
Diğer otomotiv yan sanayi şirketlerine göre orantıladığımız zaman, Ditaş'ın fiyat olarak min. 15-20 TL aralığında olması gerekir. İnşallah, kanımca o günler çok da uzak değil. YTD
[emoji106][emoji122][emoji106][emoji122][emoji106][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Celha 5,25 milyon kar açıklamış.bizim bilançoda yarın yada pazartesi gelir diye düşünüyorum.
Ditaş bilançosu bağımsız denetimden geçeceği için en erken 14 veya 15 Ağustos da açıklanır. Bu tarihe kadar alım için fırsat var.
bilancomı geliyor ?
elimde tuttuğum ateks dün ditaş bugun tarihi zirvelerini aştı bakalım ne olacak ?
tavana gidiyoruz
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır.
arost, kumi79, riva
hepsi bumu ?
Devre kesiciye rağmen tavan gelirse kimse tutamaz herhalde