Takma dostum bıktırma operasyonu demekki gidecek yolu var.bugunki alış lotlarin çoğu bana ait.dahada verirse aşağı 87 kusurden ortalamalı hurgazi satar buna yuklenirim
Printable View
Kucuk hesaplarla ugrasanlari bosverelim. Onemli olan buyuk resim. Biz pozisyonumuzu guclendirelim. O an geldiginde bu gunler aklimiza bile gelmez. Ben zaten hisseyi 7tl olarak goruyorum. Hersey bir kivilcimabakar. O haber de gelecektir.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatacak yerin yok spek
3.91-92 den tekrar alıma geçiyorum...gel bakalım gazete
bu hisseye bir hikaye lazım
Pala lazim pala masayı dagitacak
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seref yoksunu hurgz yuzde 100 yapti be
94 e koymus takozu yine
yürü be artık
Bana anlik pasta atabilirmisiniz.matriksim sapitti goremiyorum
Seytana uyup mahvetmicem tahtayi
Uyma dostum uyma [emoji3]
kufurluk bizim tahta. sakin pes etme uyma o seytana. her zaman derim tekkeyi bekleyen corbayi icir.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabredin dgzte'nin bahtsız bedevileri.Hürriyetin yükseliş nedenleri bu hisse içinde geçerli.Aydın çavuş gasteleri satacaksa hepsini satacak satmayacaksa hepsini satmayacak.Yani gazetelerin ortak paydası aynı.Birinin yükselmesi diğerinin geri kalması mantıksız.Ayrıca eğer böyle bir satış olacaksa önce hürriyet ile DGZTE birleşmelidir.Birleşmede önceki hesap tablosuna göre 1 DGZTE 5 Hürriyet hissesine eşitti.
ilk gitmesi gereken hissesi bu aslında grubun
Ne ****** bir kagitsin sen
Verdim gitti alan hayrını görsün
Alcaklar simdi
Kagidi 3 altinda kapamak icin elinden geleni yapti saolsun
2.99 kapayacak son 2 dakikada biri 200 den fazla adet alis yollmazsa
hepsini mi sattin. saglam lot vardi sende
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurriyetin 1.42 oldugu yerde minimum 5 lira olmasi lazim bu kagidin ama maalesef burasi bist soyguncu yeri.
Bekleriz zaten burdaki pozumun yuzde 80 i diger karlarimla alindigi icin sonunu gorene kadar.
Ben bugun akashi dostumun verdigini tahmin ettim seans ici ama bence yanlis anlasilmasin hata yapti;)
Hepsini verdim dostum aslında hata yaptım hedefim 3.10 civarı idi ama insan izlerken sinirlerine yenik düşüyor maalesef.hurgz vardı onuda verdim.
Hürriyet tamamda dgzte harekete gecmedi. Senin lotlari bir cirpida aldilarsa zaman geliyor demek. Onuda gectim dgzte ky kalmadi. Biz son kylariz. Bu yilin süpriz hissesi dgzte olacak.
Spek.amacına ulaşmış kağıt 3.5 oluncaya kadar gemide küçük yatırımcı kalmayacak.Ondan sonra 5 olur ve gelsin yeni küçük yatrımcılar.Şimdi 3 ten almayanlar o zaman 5 ten saldıırırlar.Herifler psikolojiye oynuyorlar.Bıktırma stratejisi başarılı olmuş gözüküyor.Bu hisseye istanbulda 1 daire parası girse zaten 5 olur.
Yatırım tavsiyesi değil beyin fırtınasıdır:Ne de olsa beyin bedava)
Marbastan islem yapan leş insallah batarsin
Dikkatli bak seref yoksunu en iyi alici kim.yapi kredi peki o yapi kredi kim sana en cok saydiran
İnatla ve inatla götürmüyorlar bu tahtayı çok ilginç,
Çok yakın takip ediyorum,çıkması istenmiyor,
He ucuz hem beklentili.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Akıl mantık almıyor, hala bu fiyatta bir babayiğit bekliyoruz defter değeri 4,40 FK 3,80 grubun en iyi kağıdı ama ama ama
Namus yoksunu olunca insan oluyor iste 3 alti kapatirsa sasirmayacagim
3.01 i ben aldim pasif benim adi herif
Hurriyet cosarken bunun gitmemesi. Hayatimda ilk kez bu tarz bir durumla karsilastim. Nasil bir yatirimcisi varsa. Allah islah etsin diyorum.