hiç Fark etmez yeterki altın olsun ister 22 ayar ister
24ayar yani 998/1000 saflıkta altın olsun nasılsa işin ehli tarafından alım satımı yapılan yerden alın.
Benim Tavsiyem sertifikalı altın olsun hani şu gramlar varya onlardan.
unutmayın ALTIN tavandayken satıp borsalara girmelisiniz.
kısacası ben olsam 70000 ile 40000civarından ucuz olan hisseleri Bir KEZ değil (bunu hep söylerim KADEMELİ ve günden güne toplardım)defalarca her güne bölerek alırdım.
yani örnek alım stratejisi hisseden hisseye değişir ama mutlaka TAHTA sahiplerini KÖR eden KÜÇÜK YATIRIMCI gibi OLMALISINIZ
YANİİ: 10 lot 10lot ama 1000 adet emir iletmelisiniz bir günde.
unutmayın 1kuruş kademesi olan 10tl civarı hisselerde ALGORİTMAYI mantık hatası ile DEVRE DIŞI BIRAKMANIN ANAHTARIDIR bunlar.
YANİ ROBOTUN devreleri YANAR.
ve işi CANLI broker dedelere bırakırlar TAHTA sahipleri BÖYLECE onbinde 1 KOMİSYON hatta pardon onlar bunun yarısını verirler
biz belki onbinde 1 veririz İŞİ canlı brokera bıraktıkları anda Komisyonları onbinde 2,1 altına inmez yani en iyi ihtimal 4KAT komisyona verirler
BROKER ise BİZLER gibi SANİYEDE 100tane emir girilen TAHTAYI kontrol edemez ve ANİ hareketler YAPMAYA başlar
mesela
8,70tl olan fiyat bir anda 30KADEME çizilir.
birde AKLI başında KÇĞÜÜK yatırımcıysanız:yani emirleri SİZDE robotize ettiyseniz
kısacası her 5 kademede robotunuz otomatik 50 tane emir yolluyorsa.
VAY haline TAHTA YAPICININ
eskisi gibi BEN fiyat bekliyim EMİR yollayayım DEVRİ 2006mıydı neydi çok küçük FİYAT adımlarına GEÇİLİNCE BİTTİ..
bizdeki 60 YAŞ üstü borsacılar uzak dursun AYDA bir uğrasınlar artık GENÇ PC den anlayan borsacıların zamanı
#################
FOREX tarafında ise İşlemler KAT ve kat daha hızlı EĞER ki sağlam bir ROBOTUNUZ yoksa
yani 0,01 lot emirleri 1000 adet 1000 adet yollayamıyorsanız hiç FOREX e girmeyin.
benim program yazdırdığım PC mühendisi var SIRF bu iş için bir programa ama BANA özel CUSTOM 12 000 usd ödedim.
çok fonksiyonlu MT5 ve mt4 ile entegre
TEK hamle ile 10000 tane 0,01 lot gönderip bunların TAKE profitlerini tek hamle ile giriyorum
YARI visual bir program
işte bu yüzden her gün Forexte TEKNik görürsem yan fiyatın yönünü Anlarsam günlük 4000dolara kadar minik emirlerle çıkabiliyorum
######
unutmayın BORSANIN da mantığı aynıdır.
küçük emirler ama çok emir
TAHTACI istediği KADAR bizi YANILTICI işlemler yapsın sizin strateji belli ise TEKNİK ten gücünüzü aldığınız için mahvolur.
unutmayın Onlar sadece birkaç kişi küçük yatırımcılar ise binlerce kişi isterseniz OYUNU bozarsınız yeterki kendinize güvenin.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...04#post2063604