Neden tcdnin %10 stopaji var?portdoyun payında 88% oranda hisse senedi var
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İzahnamesinde ortaklık payları asgari:0 azami:100 yazıyor. Stopaj olmaması için asgari %51 olmalı( + bir yıl da elde tutulma ek şartı.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...y-degisken-fon
Kısa Piyasa Yorumu 13/10
endeks : Kısmi geri çekilmeler olsa da tl bazlı zirve 1245 görülecektir. Hareket başlangıcından bu yana yaklaşık yarısına ulaştı. Altta stop 1120'den 1140'a çekilerek, hedef beklenmeli kanımca.
usdtry : Olası 7.50 gevsemesinde alım yapmak dışında bulunduğu noktalarda sadece izlemenin ötesinde işlem yapmak doğru değil bana göre. Netameli günlerdeyiz, ppk toplantısından ne sonuç çıkacağının en belirsiz olduğu ay. Bilinmezlikler çok.
fonlar : eib /ıdy alımlarım günlük sürüyor. eurobond fonlarımı ve hisse fonlarımı biriktirmeyip beklemeye devam ediyorum.
taşıdığım hisselerden oyakc /cusan ve aygaz çeşitli karlarla bugün itibarıyla portföyümden çıktı. Sadece sasa'yı hala tutuyorum.(19-20 civarına kadar taşıyacağım) gsdde ve ipeke ekledim bugün portföye. Son durumda 3 hisse var.
Bol kazançlar.
sn. hellistheothers bu değişken fonları tefasta bahsettiğiniz kriterlerde filtrelemek mümkün değil diye düşünüyorum, doğru mu? Değişken fonları filtreledikten sonra hisse oranlarını tek tek kap incelemesi yaparak bakmamız gerekiyor öyleyse.
Merhaba, aramızda hiç diş hekimi varsa özelden bana ulaşabilir mi acaba ? Bir konuda çok kısa bir sorum olacaktı.
Merhabalar, fonlarla yeni tanışmış biri olarak herkese bol kazançlar diliyorum. Tesadüfen Twitter'da karşılaştım ve NnF fonunu aldım, sonrasında bir de hissnete bakayım dedim ve burada buldum kendimi. Başlığı açana teşekkür ederim. Bir sorum var, cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Elimizdeki fonları borsa açık olduğu müddetçe satabilir miyiz?
Yoksa belirli bir süre, 1 ay, 3 ay tutma şartı var mı?
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi