Ya delikan mısın nesin, bitmiyorsunuz, özelden yaz geç. Memlekette kibirli kibrini kabul etmez, alıngan alıngan değilim der, dedikodu yapan dedikoducuları sevmem der, bitmediniz. :D
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ya delikan mısın nesin, bitmiyorsunuz, özelden yaz geç. Memlekette kibirli kibrini kabul etmez, alıngan alıngan değilim der, dedikodu yapan dedikoducuları sevmem der, bitmediniz. :D
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S.A. muhammet hocam.hocam Fenerde bir hazırlık var gibi geldi bana.bu haftaki listenizde olabilirmi acaba?
Muhammet Bey, sizi Murdoch'la birlikte yaptığınız Bisttrend I den itibaren buradan takip ederdim. Hatta yine bu isimle birde siteniz vardı. Oldukça verimli paylaşımlarınız olmuştu. Grafiklerinizden de teknik anlamda da çok şey öğrenmiştim. Sizi Twitterda da takip ediyordum ama açıkçası forumda yorumlarınıza listenize ve grafiklere ulaşabilmek bence çok daha kolay ve etkili.
Bu bakımdan emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler, hayırlı ve kazançlı olması dileklerimle..
Sevgili kardeşim benim yorumlarıma istinaden alım satım yapmayınız,ben vebal alamam ve yatırım uzmanınız da değilim..hisse bana göre primlidir ama gider..para herşeyi çizer..
sasa aselsa vs hepsi primli ve yabancılarda poz azaltmaya başlıyor,bana sorsalardı bence primli derdim ama hala gidiyorlar..
Şimdi marshall sordunuz;hisse de en son gün en büyük alıcı sadece 488 lot ile yatırım finansman yani sadece 17 bin tl ile en büyük alıcı olmuş,bu hisse de nasıl yorum yapılır ? çıkar manyağın biri 100 bin alsa tavan yapacak temel olarak son dönem f/k 100 civarında yani neresinden tutalım..inşallah anlatabildim..
Muhammet hocam hayirli aksamlar nacizanem gorusum sizlerin bizlere haftalik hisse goruslerinizi paylasiyotdunuz tekrardan yapsaniz cok hayir dua alirsiniz ..tabi karar sizin ...sizden ricam tknosa ne dur da bakabilirmisiniz tessekkurler