algi yapanynlarar. bu kadar buyuk arzda sadece my katiliyor ve 1.5 kat taleo geliyor bu basarilu bir arzdir. kurumsallar arzdan alanayaunca tahtadan almka siteybilirler.
Printable View
algi yapanynlarar. bu kadar buyuk arzda sadece my katiliyor ve 1.5 kat taleo geliyor bu basarilu bir arzdir. kurumsallar arzdan alanayaunca tahtadan almka siteybilirler.
Yanlış anladın ben metronun halka arz ları çok ky yaramıyor bazı arzlar da kurum olarak büyük rakamları aldı fonet de 7 milyon formt de 8 - 10 milyon vardı bunları yukarı çekerek ky çok mal kilitledi. Arz lar biraz şans işi inşallah ky kazanır. Penta 32 tl kimse almadı şu anda 5 katın da tezol 3 tavan oldu 5 gündür düşüyor. Bazı işlemlerde hesap kitap tutmuyor. Hayırlı bol kazançlı olsun.
Herkes 150 lot gelir diye az talep yaptı. BÖYLE OLACAĞI BILSEYDIM COK GIRERDIM SAGLIK OLSUN
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en az 2 hafta kadar halka arz olmayacak.
eldeki tek halka arz bu
dagilim da guzel oldu
bakalim hayirlisi hakkimizda
"yatırım tavsiyesi değildir"
Bende öyle dusunerek 600 lot girmistim. İlginc bir arz oldu. Acilis fiyatinin altina dusecegini sanmam esen ve natende iyi cikardilarRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.