Ciroda kompozit ne kadar yer alıyor arkadaşlar yada bu beklentimiz konusunda üretim anlamında neler yapılıyor. Hiç araştıran oldu mu acaba
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ciroda kompozit ne kadar yer alıyor arkadaşlar yada bu beklentimiz konusunda üretim anlamında neler yapılıyor. Hiç araştıran oldu mu acaba
%13 den %18 e çıktı hedef 50 50 kompozit ve diğer esas faaliyet alanı ürünleri..
Kapasite sorunu yok sadece havacılık talebi malum sebeplerle azalarak artmış diyebiliriz.
Asıl konu acaba otomotiv sektöründe satışlar hızlanır mı çünkü hedef pazar ev yani elektrikli araçlar orda muamma var anlaşmalı otocuların ismini vermiyorlar tahminim 4 civarı şirket var
Son bilançoda faaliyet raporu kompozit hakkında ayrıntılı bilgiler verecektir.
Performans araçlarda kompozit vazgeçilmez ama seri üretim binek ev lerde kullanımı net değil şasi de kullanım artarsa talep patlar, zaten araç içi çok noktada yıllardır kullanılıyor..
Kilit nokta saşi ve gövde de kullanılarak ağırlığını azaltıp batarya süresini uzatmak.
KORDS,yı elden çıkarsa bu fiatları hayatında görmez :bu hissede tek sorun SABANCI...? sattım desin hisse 100 tl ..:kahkah:izledigim bir hisse fakat çok baskılanıyor..?
yine zırdelice konuştum: Y.T.D bol şanlsar
SASA,yı sattılar alanlar ne yatırımlar yapıyorlar : sabancı elinde iken sürünüyordu hisse..
galiba bir brisa kazandırıyor sabancılarda
TOGG'un yerlilikte TAYSAD üyeleri içerisinden 25 firma ile işbirliği içerisinde oldukları basına yansımış ve küresel şirketlerle 10 gizlilik anlaşması imzalanmıştır. Tedarikçilerin EKİM ayında açıklanması beklenmektedir. TAYSAD üyeleri üzerinden BIST'de yer alan OLASI mühendislik tedarikçileri ;
TUĞÇELİK, BRSAN, BRİSA, DEMİSAŞ, EGE ENDÜSTRİ, FEDERAL MOGUL, JANTSA, LOGO YAZILIM, KORDSA, PARSAN, SAFKAR, ŞİŞE CAM, VESTEL
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman söylediğim gibi, özellikle TR'deki iki grup; Sabancı ve Doğan.. Bunların sanayi ile işi olmamalı. Öncedendi onlar. Bunların yapmaları gereken bütün sanayilerden çıkmak, üretimden çıkmak (çıkıyorlar ama çok yavaş çıkıyorlar), eğitim-tarih-seminer gibi konulara yoğunlaşmak. İşte müze, kitap, sergi; bu tür şeyler. Paraları da var, takılsınlar ortada.
Sanayi olunca olmuyor. Dilerim bir gün Kordsa'yı satarlar. Zaten bunlara büyük gelir Kordsa. Olmaz.
Baskılanıyorsa, onun da bir sebebi olabilir.
öhö öhö....
Kordsa 'da doğum sancısı gibi bir şeyler hissediyorum....pd/dd si 1 ,ucuz kalmış ender hisselerden,kıymet bilenlere......
17 milyon 20 milyon kurumlar net kar beklentisi bu civarda düşük bekliyorlar bu raporlar sonrası gevşedi zaten..
Onlar düşük bekleye dursunlar
Haber akışı sürekli ödül alıyor şirket international ödüller..
İnşallah yakında yeni iş haberleri de gelir
Ev lerden gelirse süper olur
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Nasibimi aramaya burada karar verdim. Uzuncuyum inşallah nasibime güzel bir şey çıkar. Değerini bulmayan uçamayan kaçmayan ender kağatlardan
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dandik hisseleri saymıyorım kaç tane baba kağıt şu son günlerde nasıl yükseldi bu endekse rağmen 1 haftadır düşüyor böyle yatırımlık Hisse mi olur. Endeks düzeltme yiyince 11 görürüz
saatlikte sıkışmanın sonuna geldi,pd/dd 1 olan nadir hisselerden,kasada para var......daha ne olsun,eninde sonunda gider,grafikte çanak kulp formasyonunun kulpuna sıra geldi,ilk etapta 13 sonra sırayla 13.23,13.75 ve 14.10 dirençleri var,endeks 1350 gibi olursa bu tekrar 15 TL yi görmek ister......
Bu gidene kadar endeks düzeltme yer. Endeks 1350 olunca 15 olacağına varsın olmasın bankalar bile daha fazla prim yaptı
Az kardeş azzzYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok büyük ve sağlam hisse ki endeks ralli yaparken 7 gündür düştü ve hala en ufak Endeks sallanırken direk endeksin 5 katı düşüyor
Haftalıkda 300 bin lot para girişi var.. Yeniden doğuş biraz sancılı olacaktır ama ne kadar sancılı olursa ciğerleri o kadar dayanıklı olur..
Benim için endeks rakamdan ibaretdir iyi şirket iyi işler kendisini her zaman öne çıkarır havacılık sektörü sıkıntılı malum bu baskı normaldir her uçağın 3 lastikten 2 sini biz güçlendiriyoruz otoda 3 de 1..
Kompozit hikayesi tutarsa o zaman kordsa yı tutamayız
Dandik hisseler 5 ayda 5 ila 10 kat yükseldi ortalama bir tene dandik hisse alsaydık bunun 10 yılda yapacağı kazancı verirdi. 1 haftadır istisnasız ekranımda eksi olan tek hisse. Ekranında da dandik hisse yok hepsi BIST 30 50100 hissesi
Ben 1 2 ay oldu olmadı gireli hayırlısı
Uzuncular kazanır kısacılar ütülür borsa kanunu
Pandemi den beri tersi oldu yeni giren kumarbazlar kazandı adam cahil hisse 5 kat olsa da sarmıtor. Bu işler tersine dönünce çıkmayan kumarbaz batacak ama biz de kazanamıyoruz uzun vade olmama rağmen eskiden mrshl kutpı sayas falan bekledim uzun vade yıllarca çıkmadılar pandemi ds sağlam hisseye girerim dedik öbür halka açıklığı az hisseler 10 katı yaptı
Her şeyin zamanı gelir adamlar koskocaman bankaları tüpraşı aselsanı sürebiliyor bunlar biraz ketun ama beklemek sabır işi zor zanaat. Varsın kumarda 100 kazanacağıma sağlam 20 kazanayım
Düşsün kardeşim o da kötü değil maliyet düşürürüm pd si bu seviyede sağlam kaç şirket var kompozit işi şu corona biterse çok stratejik bir iş ben şirketi beğendim bu seviyeler altında alıcıyım... Tahtacı bilir
Bankalar ve bir kaç gyo dışında bu değerlerde başka kaç tane şirket var ki?Arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın......
Tkfen var :)))
Tekfen yarı gyo sayılır [emoji16]YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarı da gübreci sayılır :)))
Ama sonuçta tekfen de güzel şirket fakat borsa bu bronzlar uçuyor altınlar yerinde sayıyor
Bu da geçer anomali biter..