biraz bekleyecek direnç burası bir arkadaşa armada demiştim
Printable View
biraz bekleyecek direnç burası bir arkadaşa armada demiştim
Devamlı 230 'a gelip kakılıyor,burayı aşıp dün 247 yapmıştı,250 üstüne atamadan geri geldi,bugünde 228 yaptı altına sarkmayarak 235 kapattı,bundan şu anlaşıyor,aşağı sarkmalarda toplanıyor,230 cıvarınde güç toplarsa yön yukarıdır,zaten ucuz hisse kalmadı borsada buna benzer olarak,önümüzdeki haftalarda 300 denemesi yapabilir,tabiki temkinli olmakta fayda var sığ olduğu için birden aşağıya basabiliyorlar.
En sonunda 250 üstüne atarak 253 yaptı,bundan sonrası önemli,eğer gitmeye karar verirse 300 üstüne atabilir,olmazsa 220-250 arası oyalanır,sanırım artık 200 altına düşmez yatırımcısı çoğaldığı için,bazı aracı kurumlar bile temkinli davranmaya başladı,çünkü verdiklerini üst noktadan toplamaya mecbur kalıyor,zaten algıcılarda çoğalmaya başladı,yani yığılmalar had safhada,hisse 150-160 geberikken kimse yanına uğramıyordu,şimdi onların üstüne boşaltma yapıyoruz alsınlar hayrını görsün,geri kalanlarlan yola devam 200 sınırına yaklaşırsa ilaveye devam...ytd.
243.3'de sıkıştı kaldı,bakalım karanlık odada ne olacak ?
Oyak bayağı sattı satmasaydı 250 aşıldıydı,bakalım kapanış nasıl olacak hafta sonu.
Tekrar 230 altına indik 222.5 kapattı,230 üstüne atamazsa sıkıntı devam eder,ufak tefek toplamaya başladık yine 30 altından,temennim 200 altına inmemesi daha mangal başı yapmadık:he:
Ufaktan aşağıya çekmeye devam,çeksin bakalım ufak tefek ilaveye devam,öyle yüklü alım yok bende,sadece ufak tefek,183 maliyetimi 192 yaptırdım,zaten tahtaya rağbette azaldı...ytd.
Bizim süzme torbası süzülmeye devam ediyor,kapanış öncesi 218-karanlık oda 214,böyle iyi gidiyor,200 altı takibimde,ufak,ufak lotları yığmaya başladık her düşüşte,tahtacı bizde zaman bol nasıl olsa 1/4 250 üstü boşaltılmıştır,öyle uçacak kaçacaklan benim işim olmaz ben işime bakarım,700 lot toplam vardı,175 kalmıştı ona 140 lot ilave yaptık sadecik:evil:
şirkete yakın oturan varssa genel kurula gidin sayın sövün onca kar yangel yat osman işine çevirdiler kar payı yok yine
önetim Kurulu Karar No: 2022/09
Yönetim Kurulu Karar Tarih: 14.04.2022
"SPK'nın "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" (II-14.1) hükümleri dahilinde, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe Standartları ("TMS") ve Türkiye Finansal Raporlama Standartları'na ("TFRS") uygun olarak hazırlanan, sunum esasları, SPK'nın konuya ilişkin kararları uyarınca belirlenen, bağımsız denetimden geçmiş, 01.01.2021 - 31.12.2021 hesap dönemine ait konsolide finansal tablolara göre; "Ertelenmiş Vergi Gideri" ve "Dönem Vergi Gideri" birlikte dikkate alındığında, 221.857.587,00 TL tutarında "Net Dönem Kârı" oluştuğu, ancak söz konusu tutarın 12.04.2021 tarihli özel durum açıklamamıza konu olan yeni üretim hatları yatırım projesinin finansmanı için bankalardan sağlanan kısa vadeli borçların geri ödemesinde kullanıldığı ve mevcut ekonomik şartlar göz önüne alındığında, Şirketimiz Yönetim Kurulu, Şirket'in nakit akışını optimize etmek ve finansman giderlerini minimumda tutmak amacıyla, Genel Kurul'a, kâr payı dağıtımı yapılmamasına ilişkin öneride bulunulmasına karar vermiştir."
Kap beğenilmedi taban yaptırdılar 193-karanlıkta 195'e çektirdiler,200 altı kabus yine başladı,şimdi 200 üstü olabilirmi diye yaz dur...neyse yeni sayfa açılmış oldu böylece.
Tekrar 200 üstüne attılar,bakalım tavan yaparmı kapanışta,200 altı moral bozucu,200 üstünde kalması şart gidecekse,230 zaten malum burada ölüm girdabı var,250 üstüne atıp 230 duraklama yeri olursa anca yola koyulur,yoksa 200 üstü altı oyalanır durur...Baya kar yekünü var,temettüde naz ediyor,eğer borsaya kote olduysan vermen lazım,yoksa ümüğü sıkılır:he:
yine de tavan oldu hayırdır
Tavanladılar 114.5,temennim dökmüş olup yola devam kararı almış olması.
Yine geldik 30 rakamlarına,231 genç işi,acep 269 pozisyonu yaparmı:evil:.Şaka bir yana devamlı 230 rakam takıntısı var,buralarda kalması lazım artık yürümesi için:whistling:
Aynen takıntı devam ediyor,232'den 230 kapattı,burayı kırması lazım artık,tabiki amasıda var,biri gelir kazmayı beline vurur belli olmaz,geçen 253 yapmıştı soluğu 193 tabanda almıştı,iyide oldu 250 üstü satanlara imkan verdi,neyse tekrar 250 olması dilekleriylen,alış,satış dengeli gidiyor,yani satılanlar alınıp yerine konuyor,bakalım bu ne kadar sürecek.
Birden görünmez lotlar çıkıyor ortaya satış yazıyor,yarında tahminen satış yer,görünmez lotlar ise virmandan kaynaklanıyor,ne geçilmez bir duvarmış bu 230,esasında esaslı bir tahtacı çıksa ortaya çoğu arkadan nal toplar.
Galiba kentlerin kaderi bu,biri 245 yapıp 220 oluyor,diğeri 230 peşi 220,resmen dans ediyorlar,tahta sığ olunca kedinin fareylen oynaması gibi:party::whistling:
Şimdi Ak tahtanın içine etti,bir ara A1 vardı,sadece yapı sahipleniyor iş ile,işin içinde bende varım karınca kararınca,şu sıralar iyi bir tahtacısı olmadığından trade modunda çalışıyor:he:
Milim,milim aşağıya yine vermeye başladı,şu an fiatı 218,petrokent kadar bile olamadınız,üstelik içiniz dolu dünya devisiniz,borsada ne kadar çulsuz hisse varsa katladı gitti amklar:seyt:
Yapı el atmaya devam ediyor,oda olmazsa yandı keten helva,bakalım bu destek bunu tavana yapıştırırmı,tavanı 238.7:(
Tekrar bizi yoracağa benziyor,sığ olduğu müddet oyuncak gibi oynatırlar dansöz gibi,200 önemli bir destek,buradan ya yukarı,yada aşağı,zaten aşağı olursa herşey sil baştan:notr:
düşürün 100 liraya bari de görelim
Net Kar(TL)7.350.763:evil:...Acep bunlar ne içiyor acukta bize viseler iyi olur,iyiki zarar açıklamamışlar,zaten 200 üstü kar açıkladıda ne oldu:seyt:
Bilanço kötü geldi bakalım nereye düşecek,genel kurula kadar biraz düşürürler,kurul yaklaştımı biraz destek atarlar,kuruldan temettü çıkacak değilya,zaten karları hasır altı etmişler,yırtmalarıda kolay şirketi büyüttük derler işin içinden çıkarlar,hırsız tepedeyken ayaklar ne yapsın mecbur ona uyacak:he:
Bunların hepsini katıksız bayram da her köşede kent şeker satıldı üstelik eskiye nazaran çeşit sayısı çok fazla arttı buna birde ihracatı ekle eee nasıl oluyor da bu karlar düşük çıkıyor bu naneler isterse zarar bile yazar ben düşürmelerini istiyorum mümkünse 10 liraya kadar
Ne demişti Damat,at izi it izine karıştı,yani sözün bittiği yer:he:,yani bende artık tınlamıyorum alımda pek yapmıyorum,sadece tek tük.zaten 250 üstü çoğunu postalamıştık,200 altına düşmemesi lazım demiştik düştü 230 aşılması lazım demiştik 250 üstüne atmıştı yani her tahmini yapmıştık,şimdi tam tersini yaptı,saldım çayıra mevlam kayıra evladiyelik bir köşede kalır anca:wave:
Kent yoksa Pkenti var:halay:206 gösteren hisse 229.4 tavanda:)
gördünüz mü dün twitciler bay baya saydırıyordu bu kadar kötü bilanço nasıl oldu falan diye yazıyorlardı çoğu da genel kurula gideceklerini yazmış hesap soracağız diyorlar bişi çıkar mı ?
Kent-PKent ikisi birden düşüşte,İyiki tradeciyiz,yoksa gümlemiştik,bu 250 üstüne attı milleti sövüşledi 171 yaparak,diğeri gider gibi gösterip 239 peşi 187:plc:,resmen kumar masası,şimdi izlemedeyim,sadece ufak alışlarım var o kadar,dolar hızlan 15 üstüne attı iş bitti,zaten fedin faiz artışından belliydi,artık son düştükleri yerden alım için beklenir...ytd.