Grantham'ın 2 ayrı fonunda da toplamda 24 milyon lot HALKB bulunuyor. Jeremy Grantham temelcidir, value investor kategorisindedir yani hisselerini satın alacağı şirketlerin güçlü olmasını ister, DD/PD F/K gibi oranlara büyük değer verir.
Printable View
Grantham'ın 2 ayrı fonunda da toplamda 24 milyon lot HALKB bulunuyor. Jeremy Grantham temelcidir, value investor kategorisindedir yani hisselerini satın alacağı şirketlerin güçlü olmasını ister, DD/PD F/K gibi oranlara büyük değer verir.
666 hocam hoşgeldin. Bence güzel günler gelecek. Takılma hiç bir şeye. Senin kalibrende adam bir elin parmakları kadar az. TH üstadım baskı bir yıldan fazla oldu, büyük buhran bile 1 yıl sürdü demiştin bunlarda geçer, sizler bize yol gösterin yeter...
Guneysu'nun internet yokmus :) O yuzden su 2 rumuzlu trolun icabina bakilmiyor.
Yok, konejktur cok degisti Drexty. Tasima maliyeti acayip bir sekilde artti ve su OFAC yakinda dusmezse, uzattikca uzatacaklar gibi. Gecenlerde ilk kez artiya gecmistim, darisi sizin basiniza diyecektim, ama yine yamuldu.
garanti bankasına yatay geçiş yaparak çok şükür hisse adedimi yüzde 25 artırıp maliyetimi 8 tl ye düşürdüm.hisse 8,5 tl olduğunda reel kaybım olmayacak.inşallah sayın devlet yetkilileri akıllı davranırlarsa yakında borsadan kurtulurum.bronson köpeğini beslemenin ülkemize yarardan çok zararı oluyor.bizim sağa sola efelenerek milletin ekmeğiyle oynama lüksümüz kesinlikle olmamalı.
Yarın endeks asağı gözüküyor.Halkbankası da yine aşaği gibi.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd 10 yıllıklar bir günde yüzde 5 yaptı.Halkbank 6 altı gelirse kademeli alım yapmak lazım.Sonra yine bi yüzde 5 daha bırakır.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu akşam yaptığı konuşmada sayın CB ekonomik savaşta asla pes etmeyeceğiz dedi. Sizce bu söylemlerin ardından rahibim salıverilme olasılığı nedir? TH üstad kağıdın en ince ayrıntılarıyla ilgili emsalsiz bilgin ve benzersiz yorumların var. Bizler rahibe çok takıldık ama sen bu konuyu hiç kaale almıyorsun nedir yorumun?
Elinize saglik.
O kadar sitem ediyoruz yonetime. Onlar olmayinca bu hale getiriyorlar forumu iste.
Haber programının birinde Abdulkadir selvi rahip Brunson bana göre serbest brakılacak dedi. Bu adamdan pek haz etmesemde fikirleri tamamen hükümetin fikirlerini yansıtıyor..
Oteki bankalara gore daha saglam durdu bugun. Papaz beklentisidir herhalde. Ama goruldugu gibi eksideydi hep.
Tacirler 2 milyon lotu 6.76 ile aldi. Ertesi gun tam not indiriminden once hepsini 6.79'dan satti.
Nerden haberleri oluyor bu adamlarin? Ya da 1 gunde ne degisti, ne bekleniyordu?
Bugun de 6.10'dan geri aldi 2 milyon lotu.
Acaba ters manyel mi yapılıyor? Sayın CB Amerika ile ilişkileri düzelteceğiz diyor. Bu akşamda ekonomik savaşta asla pes etmeyeceğiz diyor. Ben hala AYM kararı ile iş biter diye umuyorum. Bu kadar tantanadan sonra 12 ekimde tüm dünyanın gözü burada iken asla bırakmazlar papazı...
Ukranya'daki Google'dan kim aratiyormus ki bunlari? O haber yeni degil. Erick koymustu vaktinde.
Sen ayrica ayip ettin bize karsi htekay. Forum olarak Drexty haric hepiniz ayip ettiniz. Her neyse.
Kardesim, ben burda 6 aydir sayisiz ceza aldim trollerle kavga etmekten. Keyfim icin kavga etmiyorum. Issiz gucsuz de degilim. Amac burdaki yazan, okuyan insanlara saldirilmasin, topik hepimize faydali olsun, icine edilmesin.
Birakip gecemiyorsun, cunku icine ediyorlar. Butun troller basip gitmiyor yemlemeyince. Daha da aziyorlar. Bu sahis benle beraber ceza aldi, ama oteki rumuzundan devam etti ben cezaliyken. Forum olarak bunlari uzaklastirmak gerekiyor, herseyi yonetime birakmamak lazim.
Allahtan duyarlillar, icine edilmesine izin vermiyorlar. Tekrar tesekkurler guneysu'ya. Her neyse.
Haber eski olabilir, dogru, ama yorumlamasi onemli bence. Gorusunu belirtmissin, sagol.
soyle yeni bir habere denk geldim arkadaslar :
NE kadar dogru ne kadar eski yorum yapamayacam :)
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/tr...ti-49111yy.htm
Adam butun gecemi yedi. Gitti ne kadar yazdigim topik varsa salak sacma karistirdi onlari. En sonunda CAFERAK'iu attilar.
Bu sefer oteki rumuzuyla DIDE diye geldi tekrar, burada 20 sayfa kufur etti adi kopek.
Kactir soyluyoruz yonetime 2 rumuzla yaziyor diye. Atmiyorlar herifi IP'si ayni degil diye.
Sonra cikti salak "Benim 3 cep telefonum var, 3 tane de laptopum. Olmadi arkadasimdan alir yine yazarim" dedi. Ilk seferden yollamalaeri lazimdi i..neyi.
Isin komik tarafi :)
Beni duelloya davet etti. "Erkeksen gel, Bakirkoy'deyim" dedi :) Muahahaha.
Cevap: Suphesiz ordasin.
Herkes "Papaz gidici" diyor. Bir tahta gostermiyor bunu.
evt hocam bu olup bitenden sonra diyebilecegimiz tek sey var : PAPAZ bulduk :)
Erdogan AMerikalilara guvenmiyor, Yazili guvence istiyor icin halkbank icin. ABD de her kurumdan farkli ses ciktigi icin elindeki kozu veremiyor. o yuzden OFAC ta papaz da hem bizi hemde ekonomiyi surundurecek gibi
KLNMA 29.32 19.97 takip eden var mı? Kağıt on kat arttı.
O neymis oyle 1 ayda 6 kat artmis.
Turkiye Kalkinma Bankasi. %99'u TC Basbakanlik Hazine Mustesarligininmis. %1 halka acik.
5 milyon lot var piyasada. Gunluk 1 milyon lira islem hacmi normalde. Cok sig, kimseye kazandirtmazlar.
http://share.matriksdata.com/Images/...1132396965.png
http://www.youtube.com/watch?v=tlnTbnnCG5A
Naçizane, başka kağıt mı yok ??, benzetmek gibi olmasın da Asya style yarım yamalak değil mi bu da sanki,
usûl açısından en azından, daha büyüktü ve kamu diye beter olmasın bi $ekil sonu ??, hesabı.
Kritik zamanlardayiz, bu ay ikili dibini tamamlamasını beklediğim endeks kasım ve aralık yatay sürünme sonrası yönünü yukarı çevirmesini ongoruyorum. Dow da trend değişikliği olursa bu beklentilerimin hiçbirisi tutmaz. Bu sebeple eur/usd paritesi ne dikkat ediyorum. Uzun süredir devam eden güçlü usd nin artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Paritenin eur lehine dönmesi em leri rahatlatacak ve bize de büyük yararı olacak.
Artık bir sinyal gelmeli yoksa bütün em ler Venezuela gibi birer birer batacak.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bırakın papazı gece yarısı haftaya piyasa şenlensin... adam 2 yılda müslüman olmuştur zaten çokta şey etmeyin...
Biri de Izmir'deki ucaklari takip etsin o zaman.
Gerek yok, para babalarinin adamlari takip ediyordur onlari. Tahta soyler.
http://share.matriksdata.com/Images/...1728586267.png
Hadi bakalim. Yukarilara yazan yok. Demek ki beklenti devam ediyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1754005504.png