Ben 2 kere bunlara küfür ettiğim için forumdan kovuldum. Şimdi de küfrün daniskasını haketti. Bu nedenle bir kere daha hepsine küfür ediyorum.
Printable View
Ben 2 kere bunlara küfür ettiğim için forumdan kovuldum. Şimdi de küfrün daniskasını haketti. Bu nedenle bir kere daha hepsine küfür ediyorum.
Biz sıçrama beklerken sıçma yaptı.💨💨💩💩
Fazla gerildi, kayış koptu.
FORBES : Türkiye'nin zenginleri
1- Murat Ülker - Yıldız Holding
Serveti: 3.7 milyar dolar
Kendi listebaşı zengin ama ortaklarını batırdı O. Rus.. çocuğu🤯🤯
iki gündür dikkat ediyorum öğleden sonra kademeleri tatlı tatlı dolduruyorlar sanki...hayırlısı bakalım.daha ne kadar can yakacak...ytd....
Bilgiler için teşekkürler Cefaks bey, iyi işlem olduğunda günlük pastalar da çok makbule geçecektir🙏
ortak naber, su kotu gunlerde yuzumuzu gulderseydi bari dimi...Guzel bilanco,aracı kurumlardan öneriler,popıler zamanlar...Ülke ekonomik durumu iyiyken hisse kötü,hissenin durumu iyiye giderken Ülke kötü her türlü bir bahane buluyorlar.İsteseler simdiye yğrğr giderdi ama nasip işte olmayınca olmuyor...Herkese iyi haftalar.
Ne olduda buraya geldin bizim. Yüzde 25 düşermi iki haftada. Yüzde 10 çıkana kadar dötünü yırtıyorsun aylarca. Lan Mülker mübarek günde sana giydirmeyelim. Sen anladın onu.
gram tepki vermiyor namussuz...
işlem hacminde ciddi bir artıs var ama fiyata birsey yansımıyor. :(
Ortak selam, durum aynı, 8 li fiyatları beğenmedik, vemedik şimdi 7 lerin altını iyi bilançoya rağmen 3 -5 günde gördü ve tekrar çıkması için bakalım kaç ay gececek allah bilir 🤯🤯🤯
Çiti Menkul dün 56K mal almış, devamı gelir mi acaba😬😬
Çiti M. 10K daha almış, iğneyle kuyu kazmak gibi birşey bu😬😬
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
uzun aradan sonra bir not düşmek istedim hasılatıyla dönmesel çıktılarını karşılıyorken neden kasasında 158 milyon nakit tutar bu parayla neredeyse tüm finansal borcu ödeyebilir ve 26 milyon faiz ödemez sadece 150 milyon bu dönemde (2019 ilk 3 ay)borçlanmışlar ...30 milyon net kar yazar yıllıkta fk 4 lere düşer ...4 fk düşünebiliyormusunuz .... ya karı kamufle ediyorlar yada yeni bir iş için finansman sağladılar haberi düşer .... bakın burası gerçekten önemliydi ....bol kazançlar
Ne oldu bu kağıtta da sürekli işleme ara verip devre kesici uygulamasını başlattılar
Eyvah, nedenini bilen veya öğrenen KY arkadaşlar forumda paylaşsın lütfen😬😬
Bence tombul parmak vakası olabilir, bir KY 6,30₺ pasif alış girecekti, kafası karıştı ve 7,30₺ olarak emrini onayladı🤔🤔😬😬
sabah 7,30 aksam 6,30 way anam way, alani fena pisman ettiler...way bizim halimize...
Ortaklar, Geri alım hikayesi vardı,ne oldu?:rtfm:
Şerefsizlerrrrrrrr desem az gelir
Tipik annesi muhterem o rus.. çocuğu hareketleri😬😬😬😬
Mubarek Ramazan ayında Allah Belanızı versin. Özellikle M.Ülker ve yakın akrabaları başınızdan Allahın sopası eksik olmasın. Adi herifler.
endex aşağı giderken daha bi hızlı aşağı giden
endex yükselirken yine de aşağı giden zatı muhterem temiz aile çocuğu spek çakması emitasyon arkadaş.
ne yapacağını şaşırdın.
bas aşağı direkt 5 lere de can çekiştirme millete
döt oğlanı ne oynayıp duruyon.
5 leri gösterecekler.
demedi demeyin
borsa boğa yı gördü
bu yükseliş gel gel yükselişi
önümüzde seçim var
endex 70000 lere gelecek
Eyvah, Felaket tellalları dolaşıyor forum da:Sad:
fıkram çok iyiydi yaa
ne oldu!niye kaldırdıki forum.
çok mu müstesna geldi )))
o zaman şöyle diyeyim
toplum olarak biri bizi öperse gel bide öteki yanağımdan öp diyoruz.
ben bu duruma felaket tellallığı diyemem.
realist yaklaşım diyebilirim.
Mubarek ramazan ayında işleri oldukça iyi olan Bizim Toptan bu performansını borsada da göstermeni dört gözle bekliyoruz.
Kaya gibi kağıt. Maşallah hiç bir güç yerinden kıpırdatamıyor.