Bilanco gelmis de nasıl gelmis?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilanco gelmis de nasıl gelmis?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Arif Turgay;5910519]Bilanco gelmis de nasıl gelmis?
Zarar yazmış nasıl becermis bu kadar zamlara rağmen.
çok kötü bilanço... gerçi satışlar 219 den 393 e çıkmış
brüt kar 38 den 54 çıkmış net dönem karını nasıl böyle törpülemişler ilginç...sütte kar %148 artmış birşeyler dönüyor ama hayırlısı...satış yemesi yarın için olası
Bu bilanço düzeltilmeye muhtaç. Böyle bilanço olamaz. Y.T.D.
Ky yı satsın diye katakulleye mi getirmeye çalışıyorlar acaba diye içimden düşünüyorum ytd
Bu bilanço ile adam olmaz bu...kepazelik...adeta 1 TL lik mal satmak için 2 TL ödemişler...
Petun temettü yattı mı arkadaşlar?
hayret ki ne hayret. bilançoya bak . daha geçende haydo dayı dediydi mavi kuşta , güzel marmara fona yeni hisse olarak pınarları ekledik diye. % 2,07 pınar et almışlar.
Yılın bu dönemlerindeki fiyatın tepe veya aşağı kırılma noktalarını, izleyen en yakın anlamlı dipleri kabaca not aldım.
Trende telefondan bakıp not aldığım için tarih ve fiyatlar birkaç gün, birkaç kuruş yuvarlanmış haldedir. Temettüleri dikkate almadım.
2021 13 nisan 27,5*/13 temmuz 16,5 , -%40
2020 30 nisan 32,6 /15 mayıs 17,1 ,* -%47.5
2019 17 nisan 7,2 /23 mayıs 5,1 , * -%29
2018 18 nisan 10 /12 ekim 5 , * -%50
2017 14 nisan 11* /29 mayıs 9,5 , * -%13
2016 3 mayıs 12,5 /21 temmuz 9,5 , -%24
2015 15 mayıs 11,2 /8 haziran 8,7* , -%22
2014 28 mart 10,6 /5 haziran 8,8**, -%17
2013 27 mayıs 8,6 /25 haziran 6,5*, -%24
2012 29 mart 6,5 / 12 haziran 5,2*, -%20
2011 9 mayıs 8,4 / 9 ağustos 5,6*, * -%33
2010 4 mayıs 7,4 /25 mayıs 5,2*, * -%30
Her hissede böyle hareketler olur, %10 20 ler doğal dalgalanma desek bile son 4 yıl Nisanları çok belirgin. Bu yıl 27,2 - 24 hareketi şimdiden -%12 yapıyor. Umarım devamı gelmez.
Çamlı yemin ve PETUN'un kâr etme dinamiklerini anlayamadığım için böyle abidik yöntemlerle PETUN'u takip etmeye çalışıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Mal toplamak için katakulli ile kötü bilanço yolladılar buralardan mal verenin aklına acırım bu gıda enflasyonunda mal verilmez alınır…3çeyrekte ve özellikle yılsonu iyi bilanço bekliyorum o zamana kadar süründürecekler sanırım…
ne petun muş aşagıya veremiyor yukarı götüremiyor anlaşılan bu yaz günleri çok sıkıcı gececek...bilançoya az kaldı bakalım nasıl gelecek...
Çin tarafına tavuk ve çiflik balıkları ihracatı rekor kırıyormuş. Gıdanın altın çağını yaşadığı bu devirde umarım yine batak bir bilanço göndermez Yaşar Grubu!
https://m.turkiyegazetesi.com.tr/amp...mi/889728.aspx
23.80 ve 24.72 dirençleri önemli
Bana da öyle geliyor, fiyat buralarda kalınca pnsut ' hisselerinin bir kısmı ile değişim yaptım , petun 2022 3 aylık bilançoya kadar pnsutten daha hareketli ve yukarı gitmeye istekli bir hisseydi. Bilançodan sonra korelasyon bozuldu , isteseler Yaşar Birleşik Pazarlama'nın kar marjını azaltıp firmaya karlılık anlamında ciddi destek olabilirler. Bu tamamen yönetimin ellinde olan bir durum, umarım firmayı eski rahmetli yöneticiler gibi ekran başından kalkmadan yönetmiyorlardır.
Yeni yönetim kurulu güzel işler yapıyor , yatırımcı dostu olup olmadıkları birkaç yıl içinde belli olur ama ben çok umutluyum.
Bilanço çok güzel geldi, yazan çizen bile yok:)
Hayra alamet bir durum olsa gerek:wu:
YTD
vay vay bilançoya bak...ilk 3 ay yaptıgını telafi etti, geçen seneki 9 aylık karını bu sene 6 ayda yaptı...bence güzel bilanço...beklemeye devam...
24.72 e dokunmuş.. un yanıcı bır madde..dikkatli olmakta yarar var... patlayabilir.. 24.72 yanına 25.10 da ekleyelim..
Tahtacı, sana en içten selamlarımı yolluyorum.
Anladın sen onu:)
Arkadaşlar! Bu or.spu çocukları geçen haftaya kadar Pınar Süt'te düşük hacimle yapmadıklarını bırakmadılar.Şimdi Pınar Süt hacimle 41 TL oldu.Ancak Hacimli işlem yapan yapan Petun'u aynı duruma düşürdüler.......
Petun'da emirhan06 arkadaşımız vardı.Değerli yorumlarını okurduk.Bir süredir görünmüyor.Tekrar değerli yorum ve tespitlerini bekliyoruz.Şimdiden teşekkürler......
petun bu kadar artmazdı ama hayırdır inşaallah... gerçi değeri daha fazla da... sanki bir sermaye hareketi olacak gibi.... :)
uyuyan dev sonunda uyandı bakalım neler olacak...
PNSÜT gösterip PETUN vuracaklar gibi.
Vakıftan işlem yapan arkadaşın tahtacı olduğunu iyi biliyorum yıllardır petunu izlerim ,anlam veremediğim malları kaptıracaksın bunu biliyorsun neden bu kadar ısrarcısın anlamış değilim :) eskiden bunu başarıyordun ama artık Petun için çok geç zincire vursan gidecek ,ne yapsan nafile
en sevdiğim görüntülerden.. gapi almadığı sürece portföyümde olur.. gap almaya kalkarsa verir geçerim..
büle takip ediyorum..
https://i.resm.im/VJVGr21.JPG
Bu arada 2023 gıdaların yılı olacak hatta petunun yılı olacak inşallah bir kaç ufak işim kaldı onları hallettikten sonra ekranı kapatıp 2023 sonunda açacağım petunda .. zamanında iyi yerden ayrılmıştım petundan şimdi geri döndük Allah’ın izni ile o sene bu sene
oy oy ayağım uğurlu gelmiş..
üstü ayrı bi dünya..
https://i.resm.im/qvhbkeU.JPG
şerefli tagtacı agabey, hedefe kadar buradayım.. biline..:oleyo:
https://i.resm.im/7gMVGaL.JPG
2023 gıda ve enerji yılı olacak bence...dünyada ki bu gerginlikler hayra alamet degil...tabii borsa denen şey kalırsa...