evet al satcı parazitler olmasa şu an çok farklıydı.. ama onlarda taşeron..akzo tutmuş belli illegal baskı.. ama sonuc belli akzo kasma rahatla
Printable View
evet al satcı parazitler olmasa şu an çok farklıydı.. ama onlarda taşeron..akzo tutmuş belli illegal baskı.. ama sonuc belli akzo kasma rahatla
11 yıldır başka kağıtta olsaydım şimdiye 5 kere emekli olurdum, varımız yoğumu yedi. Şimdide kalkmış 53 TL den bana vermek zorundasın diyor.
Adaletini bipliyeyim.
Sana çanak tutanıda bipliyeyim Mrshl.
54,5 olmuş.
53 garanti fiyatı var.
Ya ben ahmakım yada bu alçaklar..
Baskı kurup meksadan alıyorlar.Ya bizim ky cıda veriyor valla enteresan.zaten 53 ten garantin var niye verirsinki?foto yapıştıramıyorum ama alanlar:Meksa:7718,tacirler:6399,ak:5283.satanlar: A1 capital:10393,iş yatırım:6944,garanti:6088... diğerleri 2000 ,3000
Bugün çağrıya mal gelmezse işte o zaman işin rengi belli olucak tahminim.o zaman mecbur burdan toplayacaklar
aktiften vermek varken neden 53 den versin .. alici saticilaa bakiyorum 5 bin 10 bin. yani 380 bin lotu toplamalari cok zor.
Töbe Töbe..
Birde 53,75 kademesine 52bin lot alış yazmış, artizlik yapıyor.
ne demek istiyor sizce..
Akzo açık pazardan hisse almak zorunda mıdır? Yani diğer büyük ortakdan gönüllülük esası ile hisse satın alabilirmi
çağrıya 18.02.2019 verilen 286.707,689 lot anlaştıkları birilerinin topladığı mallar BENCE , siz toplayın biz sizden 53 den alalım demişler aynı zamanda ky den malı almak için algı da yapmış oluyorlar YTD .
Hakan Atilla halka açiklik orani düşuk hisselerde duzenleme yapacağiz demis.
Arkadaşım onlar toplanan mallar değil,eski ortak uzunyol ailesinde kalan lotları aldılar.Ama dün ve bugün meksa yabancı 25 bin lot aldı.Eğer meksa patrona topluyorsa zaten son günlere doğru verirler çağrıya.İşin ilginç yanı ky niye satarki 53.70 ten?Zaten en kötü vereceğin 53, adamların ekmeğine su taşıyosunuz ki?
Dünkü gelen 286 bin lot hiç iyi olmadı hayal kırıklığı yarattı bende de
Öyle yıkma kendini, öyle mahsun öyle garip.
MGM21 derki 60 yakındır. Sen geçince ne yapacaksın onu hayal et. Ben ne zaman yanıldım..(Allah ım sen beni bu olayımda ve hiç bir bir olayımda mahçup etme)
Koskoca okyanusları geçtin bu birikintidemi boğulacaksınız çok bey..
Mümkün değil bu hisse muhtemelen yorgi ailesinin(önceki sahibi) elindeki son hisseler şimdi sıra geldi tahtadan almaya bugün 52 bin lot alış koyarak kendini gosterdi. Şu saatten sonra daha hisse satmak enayilik olur borsa %3-5 risk alamayacak adamların yeri değildir sanırım. Şuan 54 adam zaten 53 e verin diyor bizde %2 den korkup satacakmiyiz , satsak 59 da satardik 😂 ne gaz ama ya böyle fırsatlar her zaman gelmez benim lotum 100 bile değil ben adam ne fırıldak çevirecek onu görmek için bekliyecegim ama SPK bu hissenin bu fiyattan çıkmasına nasıl izin verecek , yıllarca yatsın tam kar etmeye başladım piliyi pirtiyi toplayıp kaçsın vay arkadas vay ne güzel iş hiç çalışma borsa seni. Doyurur
aynen dışardan alınmış piyasadan değil aracı kuruma sordum
Akzo şirketde söz sahibi olmak istiyor. Küçük ortaklıktan çıkıp büyük ortak olacak. Kotdan çıkacak. Karşılıkları %10 la da paylaşmayacak. Solventi 2 sene önce diğer fabrikalarına gönderdi , bu çoğrafyada en çok tercih edilen su bazlı boyada enerjisini yoğunlaştırdı. 2 senede karlılık arttı. Şimdi hedef sahada biyümek. Her halükarda kazan kazan olacak akzo için.
53 altı yok 55 üstü yok kısır döngü 5 marta kadar devam edecek gibi
Borsanın en sağlam hissesi demişti bi arkadaş
bu havalarda kıymeti belli oluyor değilmi ?
Merak ettiğim bi nokta var patronun çağrıdan vazgeçme olasılığı var mı?
Niye vazgeçsin ki 286 bin lotu aldı bi kere bundan sonra borsadan çıkışta daha kaçarı yok yönetmelik gereği bundan sonra 53 lira sabittir.Bi kere o fiyattan mal aldı.Tebliğ açık net.Ayrıca 18.02.2020 de hisse nete üye olup ky cı avlamaya yönelik cümleler yazmakta ilginç olmuş.Akzomu tuttu sizi buraya yazın diye
Arkadaşım yıllardan beri üyeliğim var zaten. Eski hesabımın şifresini unuttuğum icin yeni hesap açtım. Ayrıca tam olarak yönetmeligi bilmediğim icin soru sordum. Düzgünce cevap vermek varken ne diye yok seni o tuttu bu tuttu diyorsun. 52 maliyetli biraz yüklü malım var. İnsan Korkmaz mı haliyle?
Merhaba bilgilendirmen için teşekkürler ky yi tedirgin eden bir durum bu.Peki çağrıya cevap gelmezse tekrar bir güncelleme yapabilirmi yonetmeliğe uygunmu.
Birde %95 mi 98 mi yeterli olacak acaba.
Yanlış anlama oldu diyelim o zaman üyelik tarihi 18 şubat olunca acabamı dedim malum bu durumlarda kafa karıştırıcı yazanlar oluyo.Kusura bakmayın dediğim gibi tebliğ en son çağrıdan alınan fiyatı yüzde 95 i bulup çıksa dahi taban fiyat alıyor.Syn andormeda yüzde 95 i bulması yeterli.Yakın tarihte izocam da böyle oldu,yüzde 95 vardı zaten onların elinde son bir aylık ortalama ile çağrı yaptılar ve çıktılar.Marshlda iyiki yüzde 95 yoktu yoksa onlarda bir aylım ortalAma işe çıkardı.Bence bulamazlarsa tekrar fiyatı artırabilirler kesin çıkmakta kararlı iseler.Yada borsadan toplayıp son gün çağrıya verebilirler.İşin iyi tarafı şu ki içinde bulunduğumuz kötü piyasada sağlam liman oldu
Bu adamlar çok enteresan hisse geçtiğimiz yıl 20-25 arasında haftalarca işlem gördü o zaman neden toplamadılar yani yıllardır zarar açıkladılar çok garip
Selamlar cümleten, çok güzel bilgiler paylaşılmış, herkesin emeğine sağlık
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen kardeş 100 e razıyım
vazgeçsin sorun yok beyler o zaman hisseyi 400 e götürürler he nerden çıtkı bu rakam derseniz eski zirve usd rakamı. kan kokusunu aldı kurtlar rahat durmazlar daha ayrı çağrıdan vazgeçmesi işimize gelir son 1 aylık ortalama esas alınacak .
Ralliye hazır mısınız?
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi