Hisse,bofa+yatırıma endeksli hale geldi,,bu ikiz kardeşler solda olursa,hisse gidiyor,,sağda olurlarsa hisse düşüyor.
Bugün de sağ taraftalar.
Printable View
Hisse,bofa+yatırıma endeksli hale geldi,,bu ikiz kardeşler solda olursa,hisse gidiyor,,sağda olurlarsa hisse düşüyor.
Bugün de sağ taraftalar.
Daralan bolingeri parçalayıp çıkışa başladı,,hayırlı olsun,,
yeni zirvemiz 17.80 ler olsun.
Hadi bakalım teknik olarak şampiyonlar ligine girdi. Bedelsiz, yeni fabrika açılışı, eski fabrikanın satışı veya proje beklentisi ve global gıda krizinin artarak devam edecek olması bizi tukaşta beklemeye mecbur etti.:)
Bu akşam onay çıkar mı acaba?
İzmirde geçen hafta başladı tarla domatesleri toplanmaya. Niğde daha serin bir yer muhtemelen yeni yeni başlanıyor toplanmaya. Fabrika açılış haberi eli kulağında bence. Açıpta kapa haber vermemezlik etmezler herhalde.
Fabrika inşaatı bitti, makinalar vesaire alınmıştı zaten, işçi alımları başladı bir tek fabrikayı açamadık.:)
Teknikçi avlıyor tahtacı. Bank of gelene gidene veriyor yine. 410 bin lot satışta.
tahta bi acaip gerçekten emme basma tulumba gibi gun içi ne kadar oynak...
Çok güzel kapattı maşallah. 3 günlük tatil harçlığını verdi hissedarlarına.:)
İyi tatiller Tukaş yatırımcısına.
08.06.2020, 11.08.2020 ve
18.06.2021 tarihli özel durum açıklamalarımız ile ilgili olarak SPK'nın
(II-15.1) Özel Durumlar Tebliğinin 23/7 maddesi kapsamında yapılan açıklamamız
aşağıda yer almaktadır.
Niğde Bor Karma ve Deri
İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (''BORKOSB'') içinde Şirketimize tahsis edilen
186.998,00 metrekare arsa üzerine, 528,7 milyon TL yatırım teşvik belgesi
kapsamında yapılmakta olan salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda
üretimine yönelik yeni tesisimizde; salça işletmesi deneme üretimleri sonucunda
seri üretime hazır hale getirilmiştir. 3.000 ton/gün domates işleme kapasiteli
salça işletmemiz 15.07.2022 tarihinde üretime başlayacak olup, ilk etapta 150
kişi istihdam edilecektir.
Hadi hayırlı olsun bakalım. Yarın üretime başlıyor yeni fabrika. Yarın bayram değil mi yaa.:)
Deneme süreci bitmiş, seri üretime geçiliyor maşallah.
3, ve 4, dönemlere de karlılık iyice artacak desenize...
Sadece domates tarafı acılıyo galiba konserve ve dondurulmuş gıda tarafı henuz belli degil ...
Spekülasyondan uzak bir yönetim var. Deneme üretimini başarıyla geçmişler bizim haberimiz yok mesela. Seri üretime geçiyoruz diye haber gönderdiler. Devasa bir fabrika sessiz ve sedasız açılıyor. Stratejik bir fabrika aslında, reis veya tarım bakanı açabilirdi.
Şimdiye kadar olduğu gibi işini yapsın sadece.
Tukaşın çok fazla reklama ihtiyacıda yok zaten.
Şirket çok iyi yönetiliyor bu yeterli bizim için.
Hayırlı olsun, kap geldi. Yarın fabrika faaliyete geçiyormuş [emoji122].
Hayırlı olsun yeni fabrikamız :) açılış tarihi de çok iyi, 9 aylık bilançoda pozitif etkisini görebileceğiz. Ama önce 6 aylık bilancomuzu bi görelim :) son tarih 9 Ağustosdu galiba..
Değerli paydaşlar. Tukaş da yeniyim. Patron hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Okullu deyince borsa camiasında çok farklı yorumlar var. Ama şirket yönetiminde küçük ortaklara karşı tavırları hakkında bilgisi olan var mı?
Teşekkürler
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili MAHARAJ dostum,bomba bir yorum atınca benim de aklıma şöyle bir şey geldi,,,fabrika açılınca patron basın toplantısı yapar,şirketin önemi ile ilgili açıklamalarda bulunur değil mi? Biz de resmini görür,helal olsun adama derdik.
Sessiz sedasız fabrikayı açtılar,,,ne bir basın toplantısı,ne şirketin kapasitesi,ne niğde ye olan katkısı ile ilgili bir açıklama göremedik.
Gerçekten de Cem Okullu kim diye internette arattığımda,resmini göremiyorum,,doğum tarihi kaç,bilen var mı?
Şirketin sahibi simülasyon mu arkadaşlar? :)
Muhtemelen öyle dostum. Şirket sahibi simülasyon. Adama yerli Elon Musk diyorlar, milyarlarca para ile borsada işlem yapıyor. Tavanlar yaptıramadığı hiç bir şirket yok bankalar dahil. Artı Tukaş gibi bir markayı Oyak gurubundan satın almış büyütüyor ve çok karlı bir hale getirmiş böyle bir şahısı ne gören var nede bilen.
İllaki 4 fabrika sahibi bu adamı biri görür fotoğraflarını çekerdi. Fabrika ziyaretinde veya açılışlarında vesaire. Hayali bir adam, tabela bir isim gibi duruyor. Ama her kimse şirketi gerçekten çok çok iyi yönetiyor. Ben bu kısmınla ilgiliyim, yoksa Tukaş patronunu bulup evlenecek değilim.:)
Cem zeytinleri senelerdir vardı o zaman dikkatimi çekmişti. Sonradan büyüdü patron Balıkesir de zeytin tesisini filan da gördüm. Güvenilir birisi olduğunu açıkçası düşünmüyorum senin benim gibi trader işte ama çok başarılı bir iş adamı olduğu ve şirketi verimli yönettiği bence şu götürmez.
Dohol petkim tskb vs tahtaları aldı verdi çaktı tavan taban yaptı bunları da siyasi olarak arkasi sağlam olmayan biri gerçekçi olalım günümüz Türkiye'sinde yapamaz.
Tukaş Üretimde Vites Yükseltiyor!..
https://www.borsahabermerkezi.com/tu...s-yukseltiyor/
İlanı veren arkadaş, arkasında Tukaş fabrikası var yeni bir proje yapılıcak değerlendirmek sizin elinizde diyerekten fiyatı sürekli güncelliyor.
Betona proje zamanı değil bence. Satsınlar ve gıda sektörüne yeniden yatırım yapsınlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...67351161/detay
Nerden baksak 450 milyon tl cıvarında arsa,bence de g.menkul fiyatları şişmişken arsa elden çıkartılmalı.
Niğde fsbrikası 525 milyon tl ye bitti,üstelik teşviğini de aldı,450 milyona bi fabrika daha kurar,yine teşviğini alırsın.
https://www.facebook.com/1455221951/...mrXtgUWdl/?d=n
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Katılıyorum aynı fikirdeyim. Geçen yazmıştın dostum, Bursa tarafında satılık bir salça fabrikası vardı. Alsın onu işte. Gıda sektöründe bir dev olsun.
Gayrimenkul zirvesinde bence. Tam satma zamanı Manisa Turgutlu arsasını. İzmirede çok yakın konut ve ticari imarlı. 500 milyon ederi var araştırmama göre.
https://www.facebook.com/nazmi.tutku...6xgXH5wMsGHCRl
Niğde Fabrikası üretimden ufak bir kesit.
Bugün 450-500 milyon tl değer biçilen turgutlu arsaları bilançoda hangi rakamda görünüyor acaba?
Ayrıntılı bilançoya giremiyorum da.