Her gün değerleme geliyor, bir gün tavan yapsın artık...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Her gün değerleme geliyor, bir gün tavan yapsın artık...
Taban olacak mı bakalım
6,10 iyi kapatmış.
Yarın gene aşağı vermezlerse yolu açılabilir. İSGYO nun gerisinde kaldı. Bunun 8 hatta 19 lira olması lazım.
Yarın 5,85 altına gelmezse sorun olmaz. 6,18>6,29 devamı gelsin artık...
Güzel. Maşallah...
Tavana az kaldı maşallah
6,70 ten 20 lot almışlar peh...
Tavana gidiyordu, 6,81 den döndü.
Kırpırda biraz be, işgyo 11 e dayandı...
6,60 destek olacak sanırım
Biz kaç kişiyiz.2023 geliyor. :)
Buradayım çoktan beri...
Değerleme raporları gelmeye devam ediyor...
7 konusunda yanilmamisim.simdi 5.20 destek gelirse yerine konurSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta almıştım ve uzun süre bekleyeceğim 6.70 maliyet .
Hlgyo,Hlgyo, Hlgyo, bugün hareketli cuma mübarek günde bi tavan çeker mi, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
7 üstü kapanışlar ve ilerideki günlerde 7 üzerinde kalırsa hedefim 10 lira ve üstü.
İFM tamamlanınca hedef daha büyük olabilir.
Bu ne düşüş arkadaş, 4.50 kırmızı çizgi,m,altına düşerse boşaltıcam,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Düşsün kalksın durup duruyor.
Uzun vade...
Gerçek ama şu ki bugünkü düşüşte en sağlam kağıttan,benim görüşüm,asla yatırım tavsiyesi değildir.
hlgyo 12 aylık karı 6,602,399,467
Yönetim Kurulu'nun 24.02.2023 tarihli toplantısında, Şirketimizin 2.500.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının 7.500.000.000 TL'ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2027 yılı sonuna kadar uzatılması amacıyla esas sözleşmenin 8. maddesinin ekteki şekilde tadil edilmesine, gerekli yasal izinler için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına ve değişikliklerin Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Bu yıl bedelsiz yüksek olabilir
Olurmu olursa
Olamaz %2,5 verecek. gecen yildan bir arpa boy yol almamis kar 40 milyon gerisi degerleme farki. Seneye o da olmayacak buyuk ihtimal. Biriken borc cok odemek icin tahvil borclanmasina gider. Faizi butun kari goturur.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/g4vq8bt.jpg
Kâr güzel değil mi?
Sermayenin 6 katı.
Guzel guzel olmasına da o kar binanın enflasyon nedeniyle degerlemesinden gelen kar. Asıl kiralama ve satışlardan gelen net kar 40 milyon. IFM den aldığı 2 yıllık 800 milyon paranın yarısını mülk olarak verdiler diğer yarısını vadeli mevduata bile koymamışlar. Vadeli olsa en az %25 faiz gelirdi. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Bilanço ya biraz dikkatli bakın.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HLGYO, HLGYO, HLGYO, Sanki acele etmeden topluyorlar gibi geldi bana,izliyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Buralar dutluk olmuş sanırım bu hissede kimse kalmamış
Bugün de maşallah çok hareketli ve primli,tavan bugün olur mu göreceğiz,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir..
Finans merkezi seçim yalanı değilse bu sefer yakında açılıyor.