Dolarda resmen savas var.birileri birilerinin gucunu siniyor.
Printable View
Dolarda resmen savas var.birileri birilerinin gucunu siniyor.
Bu rezervlerle bugün bilegini büktüğümüz adamlara umarım bir gün diz çökmeyiz.
Buna benzer operasyonlar Rusya'ya yapıldı ama rusya sarsılmadı çünkü büyük bir doviz revervi dış tic fazlası ve enerji gibi bir silahı var. Bizde ise ne rezerv ne enerji hiçbirşey yok hatta patates soğan bile yok
https://i.resimyukle.xyz/G8SMP4.png
bu bile bi terslik var diyo
ruzgar50 aynen katiliyorum kardesim.
https://i.resimyukle.xyz/zTICSW.png
doalrdaki düşüşün maliyeti
diyelim döviz aldım. oldumu sana 10 lira iyi para kazandım. millet işsiz kalacak işyerleri kapanacak ben ise aşiyanda sıcak kahvemi yudumlayacağım öylemi? kalsın üstadım kalsın. kızımın kumbarasındaki 70 tl yi de geçen bankaya yatırdım. bırakın zarar benim olsun.
kar sizin. memleketten yanayım arkadaş. 1915 yazında çanakkale de destanlar yazılırken bile beyoğlu hala vur patlasın çal oynasın havasındaydı.adam golan tepelerini işgal etmiş. artık benim diyor. yarın sana demeyeceği ne malum. dediğinde arkanda hangi ülke durur. dünyanın ne kadar umurunda olursun." Kendisine meydan okunan 15 bin kilometre uzaktaki yere yetişmek için havayolları rekoru kıran ülkedir burası"... bırakın üç kuruşluk dolar işlerini neredesin dostum işe neresinden bakıyorsun, şu kısacık ömrümüzde. aklımızı başımıza alalım.
Usd/try 5,3405 +0,0136 +0,26%
gau/try 227,536 +2,185 +0,97%
usd/zar 14,4535 +0,0510 +0,35%
eur/try 6,0107 +0,0104 +0,17%
eur/usd 1,1258 -0,0006 -0,05%
gbp/try 6,9920 -0,0432 -0,61%
gbp/usd 1,3184 -0,0023 -0,17%
usd/jpy 110,59 -0,03 -0,02%
ilginç şimdide 5.38 5.33 yakıyor sonu dün ki gibi biterse akşama 5.20
tersi olursa akşama 5.50
5.40 gecer az sonra..ytd
5.40 alti sacmalik zaten..
bu duruma getirenlere de bir çift lafın vardır herhalde!!!
bir bak bakalım bunların hesaplarına hayatın boyunca bir arada bu kadar döviz görmüşmüsündür?
bize gelince vatan millet sakarya
kendilerine gelince yatır parayı dolara, euroya
bırakın bu vatan millet ayağını ülke işgal edilse en başta kaçacaklar bu şahıslardır.
büyük sözü dinle kaybetmezsin kendi çöplüğüne git orada edebiyat parçala
valla dün fx ten gün içi 3.000 usd kar ettim. akşamada 100.000 usd iki parça girdim genelde ons alırım. baba 993 us gecelik faiz almış ula bu faiz olmasın usd 10 tl olur. ben bile 5.42 den çıkacağım usd töbe elime almam..
senin ufkun aşiyanda sıcak kahve içmekten ötesini göremezkenakıl hocalarını miami londra roma paris kesmiyor
cds 412 olmuş,
tik tak tik tak..
Tanzim satış varmış burda dediler. Geldik.:drunk:
viop hafiften yeş,il umarım borsa dünki performansı göstermez dolar uğruna borsacılarda yandı gitti
tek kazanan faizlobisi acaba kimlerse o faiz lobiciler
Adamlar pes etmemişler...Ver mehteri yeniden...:he:
Bıst100 güne (%0,45)442,10 puan artışla 97.820,68 puandan başladı(foreks anketi +626)
Gavurdan cayır cayır borç alanlara "neden" yapmayın etmeyin bunlar geri ödenirken çok can yakar demedin?
BOP eşbaşkanlığı ihanettir, Irak ve Suriye'ye saldıranlara çanak tutmak İsrail'i güçlendirir Kudüs Golan işgal edilir diye "neden" bağırmadın "neden" sustun şimdi "neden" konuşuyorsun?
şu andan itibaren önemli.
Asıl savaş şu anda gerçekleşiyor olabilir.
5.40-45-50 düz hesap dizilmiş dirençler.
Troller yine yeniden yeni bir edebiyatla gelmisler . Vatan barışta zenginlerin; savaşta fakirlerindir yeğen.
Peki dışarda TL sıkıntısı çıktıysa , yurtdışında TL si olanlar lord oldu diyebilir miyiz? Eğer lord oldularsa kimlerdi acaba bu şahıslar, habelkader kimlerin TL si vardı?
Tanzimden bende ekleme yaptım...