İyi niyetinize hayran kaldım açıkçası her şey adım adım aşama aşama kurgulanmış daha ne olması gerekiyordu, ülkede iyi niyetli saf ve temiz kalpli insanlar da varmış demek ki.
Printable View
Yav akıl var mantık var...70-80 li yılların ankesörlü telefonlarına benzeyen 70 yaşında hali kalmamış Binali mi ? Yoksa IPHONE X e benzeyen enerjik, coşkulu, istekli, kucaklayıcı, vizyoner İMAMOĞLU mu ?
cidden de dünkü gaplı açılış ve sonrasında sabah durmayan dolar, dün dediğim gibi piyasaya sunulmuş.seçim fiyatlanmış.
5.96lardan 6.15e uzadı.
6.06ların altına düşmedikçe 6.17 ve 6.22 hedeftir.ekstra bi olay(abd vs) olmazsa sonrasında düzeltme sürecine gireceğini düşünüyorum. tahmini mayıs sonuna kadar.
sonrasında yön zaten belli :) siyasilerin söylemleri başlar 1 ay kala
ytd. şahsi düşüncem
23 haziran secimlerini akp alır. Ysk bu sefer daha titiz olacaktır. Polis gücünü ve mehape'nin lümpenlerini etkin kullanacaklardır. Yazık oldu ülkeye
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene sonu kur hedefim maalesef Haziran sonu gerçekleşir
Su linkte az once cizdigim haftalik USDTRY grafigini gorebilirsiniz
6.15 neden bugun goruldu ve neden cok onemli bir direnc bu grafikte gorunuyor
https://invst.ly/apsl4
Unlulerden cok sayida destek twiti var Imamoglu icin
Ozellikle gencler sosyal medyayi aktif kullaniyorlar
Popularitesi cig gibi buyuyor adamin
Sadece CEM YILMAZ in twiti bile milyonlara ulasmistir.
Cemal Bayik; " Hangi aday daha once Silivri'ye kosup Demirtasi ziyaret ederse HDPin oylari ona verilecek"...:) :)
(Gecenin esprisi)
Yandaşlar yine HDP meselesini kaşımaya başlamışlar. Ama bu sefer Kürt oylarına kendileri de talip. Söylemlerinden ve Öcalan'a avukat görüş izninden bunu anlamak mümkün.
Demirtaş'ın tavrı belli. Oyunu ziyaretine gelip gelmemelerine göre değil, kendisini zindana gönderen, göndermeyene göre belirliyor doğal olarak. Yandaşın zekası bunu anlamaya yetmiyor, biliyorsunuz beyin bedava bunlarda.
A
Cok kaotik, rezil mi rezil, sinirlerin tavan tavan gidecegi, akil tutulmalarinin yasanacagi uzun bir surece hazir misiniz gencler ve ihtiyarlar😀
Bir grup genc bogaz koprusune dogru yuruyuse gectiler. Davutogluna soyleyin gelip bizi kurtarsin dediler....
Erdogan; "Vatandasimin istegini yerine getirdik.. ittiraz eden hain vatandaslari vatandasim olarak gormuyorum dedi"
Imamoglu: "Papazoglu olsaydim secim iptal edilmezdi " dedi..
Binali: Bir yola girdik Bin musibete ugradik. Yildirim carpsaydida bu yola girmeseydim.
:) :)
Akp yeni aday çıkaracak galiba. Reis aday olsun nede olsa aşık istanbula. Belki kazanır:)
Yeni aday cikarmasina cikarir ama kim aday olmak ister ki. Bakalim kimi feda edecek. Binalinin aday olacagini dusunmuyorum. Kendisini daha fazla yipratmaz.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 yıl seçim yok dediler 4 ay sonra seçime gidiyoruz.
Haberlere baksana. Imamoglunun cagrisina cogu sanatci uydu buna. En son yilmaz erdogan.
Valla ben sanatcilardan boyle bir atilim daha once gormedim. Gezide olmus sonrasinda herkes suskunluga burunmustu ama artik korkmuyorlar belli ki.
Abi 100 tane sanatci gordum valla herseycokguzelolacak yazan. Yahu gulben ergen bile var. Hakan tasiyani bile gordum.
Tarkan dan bekliyoruz bir twit.
İmamoglu cepheyi genisletti bu aksam. Bildigin meydan okudu. Sarsiyor. Elide dolu bence. Sahaya surebilecegi seyler var elinde.
Krizler adamini cikarir dedik hep. Cidden cikardi. Dag gibi adam. Bu adama oy veririm pis bir fasist olarak onume pusulada gelirse. Hicte dusunmem.