Vakko klasiği kapanis,tam bir opc,bütün gün yukarda dolan son 1 dk aşağı bas
Printable View
Vakko klasiği kapanis,tam bir opc,bütün gün yukarda dolan son 1 dk aşağı bas
Sinirler çelik gibi olmalı ve sabırlı olunmalı !!!
Nihayet 4.00 üstünde kapanış yapıldı bu hafta...
Sinir mi bıraktılar bizde ki çelik gibi olsun?
1 aydır hisseler zirveden zirveye koşuyor, esas yanlışı orada yaptık
ilk 4'den dönüşte satıp gidebilmek lazımdı satıp gidince de olmuyor işte, hisseler yerlerinden kalktıktan sonra nerelere gidiyor hepimiz biliyor görüyoruz
bunun speği kadar mendeburunu görmedim haftalardır soluksuz yükselen alarkın, gübrenin hiç mi direnci yok.
lanet olsun
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/VAKKO/
Bollingerin daralmasını sabırla bekledik, arada bir gidip mal kaybederek dönmeyide başardım bu arada
artık MACD'ın yukarı kesmesi lazım
temelse temel, teknikse teknik
e daha ne bekliyorsun?
cıty ufak ufak veriyor
deuche de 615k. ya çıktı bu arada
Hep diyordum şimdilik gidemez vakit var, ARTIK TAM ZAMANI
Böyle göstere göstere de götürürler mi? bilemem bilinmez, adeta bağırıyor gidecem diye.
Boyner 12 milyar piyasa değerine dayandı ALOOOOOOOO DUYUYOR GÖRÜYORMUSUN.
[QUOTE=kitapci34;3789169]http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/VAKKO/
Bollingerin daralmasını sabırla bekledik, arada bir gidip mal kaybederek dönmeyide başardım bu arada
artık MACD'ın yukarı kesmesi lazım
temelse temel, teknikse teknik
e daha ne bekliyorsun?
cıty ufak ufak veriyor
deuche de 615k. ya çıktı bu arada
Hep diyordum şimdilik gidemez vakit var, ARTIK TAM ZAMANI
Böyle göstere göstere de götürürler mi? bilemem bilinmez, adeta bağırıyor gidecem diye.[/QUOT]
Şu garip Oflu yu kimse önemsemez kafasına kafasına vuracağım derken beni ti ye alırlar yazılarımı silerler .tokmak çok değerli bir edavattır, vurdukça şekle sokar düzeltir ki nesneyi ustanın elinde hünere kavuşturur anlamlaştırır okunur hale getirir.
E şimdilik sen haklisun hemşerum:) ama bende hakliyum boynerun piyasa değerune bakayimisun? 2O VAKKO EDEYİ.
OLMAZ OYLE ŞEY.:cool:
Sapla samanı bir ayıralım sonra bakacağız pirincin tadına.midyata Prince giderken eldeki bulgurdan olmayalım da
İz sürme tekniği
Haftaya yeni tepeyi bir test edelim😇
Ytd
yüzdeoncu söylemişti hemşehrim, sermayeniz büyükse hisseye yön verecek kadar değilse sana gelmez bu hisse ( bunu da özellikle renklendirdim hisseler hakkında yazdıklarımı yanlış yorumlayanlar var pazarlama vs. sadece hisse hakkındaki beklentilerimi yazıyorum) gerçi uzun vadede kimse hiç bir şey yapamaz su akar yolunu bulur, her hisse mutlaka eninde sonunda temel verilerinin gerektirdiğ fiyata gider, buna kimse engel olamaz. zaten temel verilerle ucuz da değil, satılırsa marka değeri ve pazarını satacağı için o zaman 500 milyon dolar eder. o fiyata piyasa çekmez ama bu fiyatda da bırakmaz bilançolar güzelleştikçe.
yanlış hatırlamıyorsam 2014 de beymenin cirosu 1.3 milyar diye okumuştum, vakkoda bu yıl 1.5 milyara dayanır cirosu
markalar bence eş değer vakkonun fazlası var eksiği yoktur
vakko ucuz(tamamen satış için diyorum) ama beymende anasının nikahına gitti o kadar da etmez fazla abarttılar. onun içinde boyner mağazalarıda var boyner mağazalarıda ykm'yi almıştı çok eskiden hepsi beraber, olsa benim param 5 milyardan 5 kuruş fazla vermem.
mukayese yapıyorum sn. MEDWİG gene kodese göndermeyin sıkılıyorum, aynı sektör olduğu için bunu hoşgörün lütfen.
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (2 üye ve 17 ziyaretçi)
kitapci34
gene kalabalığız sabah sabah. karelde 7, netaşda 5 kişi var, yeni gönderi yazmadım ki, yeniye uğramasınlar. 25 kişi oldu
VİOPTAN THY'DEN KALABALIĞIZ HAYIRDIR İNŞAALLAH
4.18 üzeri ayrı dünya bilanço yaklaştıkça burası geçilecektir ortaklık ve satış haberi Yeni hedeflere yelken açmasına yardımcı olacaktır
Ytd
Haftaya umarım vurur geçer buraları :)
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen tekniğe oynuyorlar bu sefer önceki senelerdeki hareketlerden eser yok aynı gün yüzde 18 yaptırıp yüksek hacimle verirlerdi bu sefer olay büyük😁
Ytd
Şuan yaptıkları bezdirme ky bu kağıt çıkamıyor düşecek galiba deyip satsın istiyorlae tek sebep bu baktılar satan yok yeni banta çıkaracaklar 4.5-5 bantı tabi bu arada ceo muz taliplerimiz var görüşüyoruz gibi yorum yaprsa nereye gideriz bilemem😊
Ytd
https://paratakipcisi.com/en-iyi-yatirim-nasil-yapilir/
mukayese edebileeğimiz bir örneğimiz var, ucuzluğunu tesbit edebilmek için, O örnek son günlerde manipülatif olarak çok yükselmiştir o ayrı şey.
Bu hafta 4.12 geçilecek😁
Ytd
Spekcigim elini cabuk tut.suriyeye girecekler.ortalik kariscak.mal elinde patliyacak.
Bak boyner taban taban gitmeye basladi.o treni kacirdin:)
Buralardan mal ala ala doymadı galiba
Patron kim burda .virmanda yapıyor olablirde bakalım nasip diyerek geldik .
Vakkonun yuzde 10,48 halka acik.toplam 16.768.000 lot mal var borsada.bunun yuzde 43 civari isbankta toplu patronun mali.sabit duruyor.kalan malinda yuzde 22 ile 25 civari spekte.spek surekli alip trade ediyor.bu sefer daha trade etmedi.tahtanin hakim grubu var.yuzde 43+25=68 gibi bir oran toplu.geriye maksimum 5 milyon lot var daginik.
Spek city yabanciyi kullanir yillardir.ordaki oran sureki duser cikar.yuzde 20 civari olur.yuzde 4 lere duser.mal cikcaklari zaten ani sert hareketler 30 milyon 40 milyon lot gunluk islemler olur.geneldede aciga satisla mali bosaltirlar.gedik marbasi kullanirlar.
Operasyonda ve sonrasında çimento lazım, demir-çelik lazım...Elbise lazım değil herhalde...
Teşekkürler :) endeks coştu öğleden sonra bizde coşalım artık :)
Bi baktım da 10 m üstü hacim yapması lazım ki gitsin .
Hacim dusuk.dussede sorun yok.dusuk hacimde..
Aynen öyle de iyi bastılar aslında para olsa maliyet düşürsek :(
Yarin sert dususler yasanabilir endekste.belki bir kac gun pespese sadece gecmise bakarak analiz..satislar gercek oluyor boyle dusulerde.feyk sanmayin.vakkoda spek bile kacar belki.zaten 3 ilen3.80 arasi topladi.ortalamasi 3.50 dir.geride saglam nokta 2.90 civari.insallah gelmez.tum kazanimlarimiz gider.kar realizasyonu yapamadan tekrar maliyete zarara girecegiz gibi.
07 Ekim Pazartesi 19:09 TRUMP: EĞER TÜRKİYE SINIRLARI AŞARSA TÜRK EKONOMİSİNİ DAHA ÖNCE YAPTIĞIM GİBİ MAHVEDERİM
07 Ekim Pazartesi 19:05 TRUMP: EĞER TÜRKİYE BİZE GÖRE UYGUN OLMAYAN BİR ŞEY YAPARSA TÜRK EKONOMİSİNİ MAHVEDERİM