https://www.youtube.com/watch?v=kgQ4llQ10UE
Temsili...
Büfeci--> küçük yatırımci
Müşteri ---> siz karar verin.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=kgQ4llQ10UE
Temsili...
Büfeci--> küçük yatırımci
Müşteri ---> siz karar verin.
Herşeyin bir fiyatı vardır.Bizim hükümet aylarca doların fiyatı 6.85 dedi ,60 milyar dolar sattı, 6.85 fiyatdan millet de ucuz buldu aldı.Şimdi 6.85 den satamıyor,neden ,elinde mal kalmadı talep daha fazlaydı da ondan .Şimdi 7.40 diyor ordan satıyor,orda da kalmaz neden, 7.40 da ucuz talebi karşılayamaz.Bu kağıdı elinde bulunduran soytarılar da rasyolar iyice güzelleşince satacak ucuz mal bulamazlar,şimdilik kağıda çok talep yok fink atıyorlar,gerçek talep başlayınca göreceğiz kaça gider.Ha gitmezse de kağıt bu fiyatlardan bedava kendi adıma sürekli toplamaya devam ederim.2.5 altı bu kağıt bedava.
Dolar arttıkça bu kağıtda fiyatlamam değişir.Ucuza dolar alıyorum gibi bakıyorum,aynı bizim hükümet gibi ucuza dolar satsın bu soytarılar ,bakalım nereye kadar satacaklar.
Soytarılara bak ,nerdeyse kağıt kasasındaki nakit fiyatından işlem görecek,hala burdan millet satsın diye türlü türlü çakallıklar yapıyorlar.Bizim spk nın yatacak yeri yok.İşlemler incelense hep aynı adamlar arasında dönen milyon milyon lotlardan başka işlem yoktur kağıtda.Nerdeyse iki aydır böyle.
Eyyyy doğan holding, bre doğan holding;
Aşağı verip dökemiyorsan bir de yukarı sürüp dökmeyi dene.
Daha işlevsel.
Merril 17:30 iyibarıyla 3 milyon lot kemiksiz aldı
2.06 maliyetle.
emmim bugün fişekroketfüzelemiş.. 14 kasım bilanço kokusunumu aldı acaba?
Seni çok iyi anlıyorum Sea kardeşim😢
Çok maruz kalmışızdır, hep örnek veririm; Netaş’ı 7,45 den Vestel’i 72 kuruştan vermişliğim vardır.
Netaşı en son 306 TL’da silivermiştim listemden, Vestel’i boş ver..Kısmetten öte bir şey olmuyor arkadaş!.
O dur, bu dur Emmi’nen takılıyeah..
Al-sat tut değildir
Eli mahkum çıkacak.Gününü elbet bilemeyiz,ama yönünü biliriz,bunun yönü artık hep yukarı.
https://www.borsazamani.com/haber-do...n-aliyor-21946
Emmi hortumu takmış mı gene[emoji2]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar eden 3-5 sağlam şirket alsada,millet hortum korkusundan kurtulsa...
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam ucuza şirket alıyorsa bunun neresi kötü.Rusyada 600 milyon euro iç etti diye yazdığınızdan beri sizin girdileri ben biraz kafa karıştırıcı buluyorum,.Yahu holdingin borsa değeri zaten o kadar anca ediyor ,o kadar parayı nasıl iç etmiş emmi onu yazsanız daha aydınlatıcı olur.
Hem bu günlerde baya iyi gidiyor kağıt.Satmayı düşünenler için fena değil bence bu değerler.
Elbette öyle sn spyro,ben zaten bu yıl bir patlama bekliyorum,hortum falan deyip şirkete güvenmeyenler ve gereksiz yere huzursuzluk çeken arkadaşlar varsa diye yazdım.Yoksa şu anda borsada en fazla gelecek vaat eden kağıt.Ben 2000 li yıllarda yaptığı flaş hareketin bir benzerini bekliyorum.
Paranın iç edildiği doğrudur, rakam üç aşağı- beş yukarı olabilir..
Siz de bir araştırın, bakın göreceksiniz ki; akıllara zarar bir şey.
Erbil Gas Plus’da da paralar iç edildi !.
Bu yönleriyle, yatacak yerleri yok bunların da, geride kaldı artık bunlar..
Biz artık arkaya teneke bağladık, önümüze bakıyoz😀
Al-sat tut değildir
Sn beski bu kağıdın hükümetle probleminin olduğu ve medya kısmının satılmadığı borçlu dönemleri ayrı olarak değerlendirmek lazım.Bence milat iktidarla arasının düzelmesi ve medya satışı ile borçtan kurtulması ile başlamalı.Yeni bir dönem başladı .Arkadaşın dediği rakam 600 milyon euro ,bununüç aşağısı 500 beş yukarısı 700 milyon euro eder.Bu para borsada halka açık şirketlerin yüzde sekseninin piyasa değerinin üstündeki bir rakam.Şimdiki holdingin piyasa değerinin de en az yüzde 70 i eder.Bu kadar para nasıl iç edilir ben çözemedim.
Şimdi burda sermaye artırımında aktarılan paranın ambalaj şirketi alımında kullanılacağı belli iken ,üstelik bu kap haberi ile yeni bildirilmişken ,bu sermaye artırımı işini hortumlama olarak değerlendirmek ne kadar doğru.Rusya işini bilmiyorum ama bu sermaye artırımının hortum olarak algılanması gibiyse benim aklım o işe ermez.
Ben borsada kağıda sevdalanma işini bilemem.Olabilir bazı yatırımcılar için doğrudur da.Benim aklım temelle çalışır.Bu kağıdın temeli belli ki şu anki yapısı ile çok sağlam.O yüzden burdayım,uzun sürede burada olacağım,hayırlısı artık.
Bir de investingte aynı isimler sabahtan akşama kağıda sövüyorlar.Ben çok sövülen kağıtları severim.
https://www.google.com/url?sa=t&sour...BMOl2I5gKBR4HE
Haber başlığı bu sayın hkm.
Bu şirket bundan bir kaç yıl önce sembolik bir rakama devredildi.
Olay budur..
Dediğim gibi, önümüze bakıyoruz..
e yani ben kobralarımla sevdalanırım sen temelle ve birileri kötüledi diye sevdalanırsın.. sevdalanmanın türlü hali var yani.. niye öyle sevdalanıyorsun diyemezsinki sevda bu :evil:
Rakam daha düşük,olayın ayrıntılarına da vakıf değilim ne yazsam şimdi olmaz sn beski.Gene de madem aynı gemideyiz daha optimist yazılar beklerdim ,neticede borsa gazoz kapağına oynanmıyor,para bağlıyoruz.Madem hepimiz aynı kağıda inanıyoruz daha iyimser olmak lazım,hortum falan denince insan demoralize oluyor doğal olarak, sn beski bence yakışmıyor.Ayrıntısına vakıf olduğum için bu son sermaye artırımında hortum falan da yok.
Sevda işinin sıkıntısı insan ayrılamaz.Borsada ayrılığa da zamanı gelince hazır olmak lazım.
hocam onu bunu bilmem.. 14 ağustos dedin bişey olmadı.. şimdi deadline 14 kasımmı onu de hele?
Merril basladı günlük alım satıma.
Cat alıyor
Çat satıyor zararına.
En son karsana dadanmıştı haziranda. Sırf baskılamak için üstten alıp alttan veriyordu milyon milyon.
Sonra, sonra 1.8 lerden 3.5 lara gitti karsan.
Merril in bulaştığı tahtayı severim.
14 ağustos sonrası düşüncemizi zaten yazmışız.Borsa yatırımı vadeli mevduat değil.İyi bilanço geldi hop kağıt uçacak diye bir şey yok.Borsada it kopuk spek çok olduğundan milleti dökmeden götürmezler kağıtları.Bunda da demek ki bu serseriler kağıdı tam toplayamadılar.Zarar yok,bekleriz ,bilançolar bozulmadıkça burdayız.Bilançolarda aklımızın ermediği işler olursa elbet durum değişir.
e tamam hocam rasyolar şu bu temel memel anlamsızsa borsa böyle olduğu için bişey söylemeye gerekte yok o zaman. bişey söylemiş olmuyorsun yani.. bizim hissemiz temel olarak sağlam.. doğru.. ama borsa öyle olduğu için hissede ondan böyle vs.. e abi 14 ağustos gibi bir bilanço tarihinede sevdalanmaya gerek yok demekki.. yani rasyolar çok süper taş gibi temel evet.. ama çok önemli gün 14 ağustos.. bizim hortum muhabbetimiz ne kadar gargara ise senin 14 ağustosta o kadar gargara oluyor hocam..
14 ağustos örtbas edilemez..
emmim beni hortumla dövüyordu..
https://i.hizliresim.com/5bsGCe.png
Yahu ben ne demişim kağıdın 14 ağustos bilançosu iyi gelecek kağıt gidebilir demişim.E bilanço iyi gelecek kağıt da kesin uçacak diyecek adamın forumda ne işi var.Bilanço iyi geldi gitmedi.E neden gitmedi ,bu hesabı bana mı soruyorsun anlamadım gitti.Bilanço kötü gelse tamam işkembeden sallamışsın bu nasıl bilanço de eyvallah.İşin bilgi kısmında yazdıklarımın arasında hata varsa yazın düzelteyim.Siz hortum dediniz halbuki o para aktarımı hortum değil ambalaj işinde kullanılacak para 24 ağustosta kap da yazıyor.E ya o kapı okumadan eksik bilgi veriyorsunuz o zaman ciddiyetsizlik olur gargara olur,ya da kap ı okudunuz niyetiniz başka ,anlamadım sizin olayı ben.
Forumlar bilgi paylaşımı için var,ben para koymuşum gargara falan yapmam bildiğimi yazarım,yanlış diyen de gelir şurda yanlışsın aslı bu der,yoksa elbet ne olacağını spek bilir.Spek hareket çekmek için bahane arar,bilanço ,arsa satışı, bedelsiz, yabancıya satış şu bu bunlar nedendir,biri bu konularda bilgi verirse eyvallah yoksa hortum şu bu ne bileyim gereksiz işler.