Menderes’te hangi bölge yanıyor?
Printable View
Bomba haber....
Garanti Bankası'nın Genel Müdürü Ali Fuat Erbil istifa etti
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
Garanti Bankası'nın yeni genel müdürü Recep Baştuğ, 1989 yılında Garanti Bankası'nda göreve başlamış, 2013'ün başında Ticari Bankacılık'tan sorumlu genel müdür yardımcısı görevini üstlenmiş, 2018 yılına kadar bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştü. Sonrasında Ciner Grubu'na geçmişti. Baştuğ, Ciner Grubu CFO'su ve Park Holding Yönetim Kurulu Üyesiydi. Baştuğ 1 Eylül itibariyle Garanti Bankası genel müdürlüğü görevini üstlenecek.
hayır fonlama maliyetini arttırmıştır. kısaca; kredi vereceksen al benden.. yok kendi kredin için usd toplamak için kredi istiyorsan yüksek faizden..
twitter'dan alıntı, ilginç bir tesadüfe benziyor:
https://pbs.twimg.com/media/ECV3kotX4AA02LB.png
5i tank 50 zırhlı araç El Kaide'li teröristlerin kuşatıldığı Han Şeyhun'a gönderilmiş.!!..
Türkiye İdlib'de Suriye'ye tam destek vermesi gerekirken tam tersini yapıyor, Suriye'nin İdlib'i bitirip PKK'ya saldırmasını da engellemiş oluyor..
Bunlar akıllı işi değil delilik..
https://www.zerohedge.com/news/2019-...h-convoy-idlib
bence bu zorunlu karşılık olayıda kredi hacmini yükseltmezse kredi vermeyen banka müdürlerini taksim meydanında dövelim:) fiziki sopa işe girince yaratılacak hacimle badem sütü, badem yağı, tuzlu badem, kabuklu badem sektörlerine finansman sağlanır,milletimiz rahatlar.
şu forumdan 5-10 kişi toplasak inanın bu ekonomiyi daha iyi yönetiriz.. tamamen kabiliyetsiz bir zihniyet mevcut yönetim.. ekonomiyi sogutmaları gerektiği zamanlarda ısıttılar son haddine kadar.. krediler patladı.. arada sürekli ülkenin rezervlerini de peşkeş çektiler birilerine ve harcadılar..
yani şöyle düşünün..20-30 yıl onceki hukumetlere göre çok yüksek vergi topluyorlar..ama yine ekonomiyi bu berbat duruma getirmeyi başardılar..
Reklam yağmurunu protesto ediyor, hisse.net'te reklam izleme zorunluluğu kaldırılıncaya kadar paylaşımlarıma son veriyorum.
dolar taminatli bloke, tl kredi verilirmi acaba haberi olan varmi?
özel bankaları kredi vermeye teşvik ya da zorlamanın sebebi ne olabilir belki kamuda kaynak kalmadı artık siz verin deniyor olabilir belki kredi vermeyip döviz almayın ceza keserim olabilir her iki yol da sıkıntılı demek ki baskı için kurşun kalmadı da düşünülebilir bence iki ucu boklu değnek du bakalım ne olacak
suriyedeki savaş recep erdogan ın vietnam'ı.. tamamıyla aptalca bir savaş.. bir an önce meşru hükümet ile ilişkiler başlatılmalı..dünyada herkes konuşuyor Esad'la, fakat bu bizim siyasal islamcılar konuşmuyor.. 10 sene önce beraber tatile bile çıkıyorlardı oysa..
recep erdogan nasıl faiz konusunda kendini haklı çıkarmak için abuk hamleler yapıyorsa (***) benzer biçimde suriye de Esad ın yenilmesi için elinden geleni yapıyor.. beceremeyeceği bir şey.. ancak işte cehalet yüklü bir inat ve bu nedenle 8 yıldır ülkemizin başı beladan kurtulmuyor..
(***) "faiz enflasyonun nedeni o halde faizi düşüreceğiz argumanı", ki bunun için tüm kadroları gerekirse değiştiriyor.
https://img.haberler.com/haber/060/t...si-zirve_o.jpg
2008 de bodrum da tatil yaptılar beraber.. bu karede mutluluk ve sevgi kelebekleri havada uçuşuyor..nerden nereye..
Bugun 1 arkadas sana ev satayim dedi ben zaten satiyorum sen neden satiyorsun dedim kredi çekip dolar alacağım dedi 300.000 lik evi bana 150.000 tl kredi çekmek karşılığında satis gösterecek. Gelen parayla dolar alacagiz. Artik kazandi kazandi. Bir meslektasimda evini yaein eniştesine satis gosterecek 250.000 kredi cekip dolar alacakmis. Bu ay 0.99 la kredi cekip ev aliyor gozükenlerin çoğu yalan olacak gibi
Bende evi satmaya calisiyorum ama benim satis gercek satis olacak satarsam tamamı ile dolar alacagim. Arabayi satip 6.14 den euro almistim nereden baksan 1.000 tl temiz koydu ustune 2 gunde
Troller tamamen yok oldu. USD 5.66 üzerinde. Gelin len, 4.70 ten döviz satayım size.
1 cent satayım yarın.
Yok be vazgeçtim. 1 cent bile yok size.
Yarın son parti altın ve gümüş alımlarımı yapıp, köşeme çekileceğim.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığımda bu. Yahu mütahit elinde patlamış daireleri sattıktan sonra fiyat kalemi %300 artmış inşaat sektörüne girermi? Adamların yapacağı belli. Malı satıp dolara geçecek hemde fiziki olarak. Böyle bir planla ekonomi nasıl canlanır. Bu kendi topuklarına sıkmak değilmidir? Parayı eş zamanlı develue edip dth leri çözdürmek daha mantıklı değilmidir?
Birde araç ötv leri kaldırılıp sadece araçlardan kdv alınırsa alınan %18 lik kdv cari açığa nasıl yansır? Yani uzatmadan 8-9lira lara kadar bi develüasyon, ayrıca ötv indirimi olsa bu ekonomi adına kar mı yazar zarar mı? (elbette aracın yurt dışı geliş fiyatı alınacak kdv den fazla, hani dth lerin öyle kendiliğinden zararına çözülmesini beklemiyorlardır heralde) bilen bi arkadaş bu işi anlatabilir mi?
Istanbula kayyum denemesi olacak gibi hissediyorum
Neye istinaden böyle bir hissiyat oluştu sizde? Paylaşabilirseniz sevinirim. Ayrıca seçimi iptal edip, ikincisinide kaybedip, kazanan kişiyi kayyum ile alaşağı ederlerse büyük ihaleye girer bence iktidar partisi.
Bir yandan yaparlar mı yaparlar, bunların sağı solu belli olmuyor. Birgün KHK ile bütün THY uçakları acil iniş yapacak deseler, onuda yaparlar.
1 yıl icerisinde istanbula kayyum ataması bekleyenler gurubundayım. Ankaraya dokunmayacaklar
Secim iptalinden sonra, her şeye inanırım artik Turkiyede!