Okaçamısın bukaçamısın. Arkadaş sen ne agresif bişeysin. Ne istiyorsun burada yatırım yapan insanlardan. Ceblerine senmi para koyacaksın. Herkesin aklı var fikri var. Zararıda karıda kendilerine. Hissen yoksa ne diye milletle dalaşıp duruyorsun
Printable View
Okaçamısın bukaçamısın. Arkadaş sen ne agresif bişeysin. Ne istiyorsun burada yatırım yapan insanlardan. Ceblerine senmi para koyacaksın. Herkesin aklı var fikri var. Zararıda karıda kendilerine. Hissen yoksa ne diye milletle dalaşıp duruyorsun
Sedat Peker'den CHP'ye:
CHP yetkilileri, İş Bankası'nın yasal hissedarı değil misiniz? Paramount Oteli'ndeki çökme ekibinin içinde olan, Süleyman Soylu'nun koruma müdürü Ekrem Güler'in o bankada ne işi var? Hiç soruyor musunuz? Merak etmiyor musunuz?
https://www.karar.com/guncel-haberle...asinda-1620931
hükümet ve chp ve işbankası pastayı yedirmemek için veya arka planda birşeyler yaparak anlaşılar mı? bu işin cılkı çıktı.
Koskoca bankanın adının döndüğü unsurlar az buz şeyler değil holdingleşip bir an önce bu konuyu kapatmalı bence
https://youtu.be/bWCGPbQ_qAY
YouTube girin haktan hukuktan bahsediyorlar sizde hakkınız olanı yazın.Nede olsa eski yoldaşlarsınız.
https://youtu.be/bWCGPbQ_qAY
Sayın oflu61'in mesajında yer alan videoyu izledim.
Özgür beyin açıklamalarından anladığım kadarıyla konunun iş bankası CHP hisseleri, imtiyazlı hisseler ile ilgili en ufak bağlantısı yok.
Birileri imtiyazlı hisseleri kötülemek amacıyla konuyu araştırmadan bilgisayar başına erken geçmiş sanırım.
Bu arada işkurda tavanda alışta bekleyen lot sayısı 4 olmuş. :yes:
2. işkur sahibi yine yapı kredi
Simsar konuşuyorsun gömüyorsun hisseyi kimin sahip olduğuna kadar takip ediyorsun amacın ne senin
Taban oluyor gelişme yok tavan oluyor gelişme yok ne iş be kabak tatlısı gibi oldu
Al sat hissesine döndü
yarına da tavandan alışşşşş. İ$$$$$
ben ülkemden ve hükümetten memnunum . senin karekterın de serefinde ülkeni ve secilmiş kişiye yaptıgın yorumlardan anlasılıyor. ben 4 yıldır calısmıyorum sen benım sevıyeme ulasman ıcın borsayı burakman ve omur boyu calısman gerekır. zeka seviyen ise son 4 yılda aldıgın hısselerdekı yorumlaarından ve sana gelen cevaplardan belli olur bosuna burda kendını zeki olarak anlatma. tambır gerı zekalısın
sarky aldın zarar ettın patronu kotüledin
krdmd aldın patronların savasına arada sen ezıldın
nethol aldın pandemıde patladın
dolar da terste kadın
Vay arkadaş tam sinir harbi hissesi niye artıyor niye eksiliyor kim niye 400 500 bin bağlıyor hiçbirşey belli değilken
Teknıkcıler ın işidir kim almıs kim satmıs onemli degil. Bu zıkzakların amacı Taşıyan taşımayan belli olsun. Haber düşünce var mı yokmu önemli olan bu birde bu hisseler de degişim dönüşüm olacaksa işleme bile kapatılır. Sonuc böyle olur o zaman ya vardır ya yoktur
Ytd.
Dostum hiç adım yok sanayi birleşeli yıldan fazla oldu
Dostum biz beklemek düşer sanayı de PD dd nı olumlu etkileyecek hacım derinlik olacak kurumsallık gibi nedenleri one sürüp bankanın hisselerini görmezden gelmek ayda bir işlem olan atr ve kur daki hacım rekor mu kırıyor işctr yı yerin dibine sokan bu hisseler bizim İcin mahsuru yok nasıl olsa baskının kıralı var. Bu fırsat bir daha ele gecmez sabırla beklemeye devam
Olumsuz yorum yapanlar da elinde olup satanlardır belki 7 bin de sattılar kuyruk acısı vardır
Ytd.
https://twitter.com/esrefziya/status...220204549?s=19
Bu arkadaş kimi tarif ediyor,Ne demek istiyor.Neden bu kadar pervasızca feryat figan ellerinden ne gidecek acaba! Acaba..
Efe kardeş analizin güzel eyvallahda ilerleme olmaması can sıkıcı boyutta artık
Yani beklemekten Baska bir care yok su fiyatlar dipten alanlar İcin de iyi denilebilir benim beklentim en iyisi olsun imha veya temettü normal bir hisse olsa %1000 de cıkardım arkama bile bakmazdım borsa dakı değeri 1 yıllık temettü parası
7 bin e aldıgımı işbank a satmak. benim hedef bu arasıra bende sıkılsam da 5 yıl oldu 5 yıl daha tutarım. Nasıp te varsa bir şekilde olur.
Bu hafta 500 bandına biznillah.
Zor bir ileri iki geri
2 3 tavan oldu arkası gelmedi herşey dümen alım satımlar
Günaydın 😊 Alan dan satanda kendileri sadece komisyon ödeyerek bulursa aradaki kuşları öpmek benim gördüğüm işkur da.Btr de birileri yükseklerden satmış sonra aşağılardan almış hemen investe girip roket füze deyip milleti gazlayıp al sat yapmak.Kimsenin umrunda değil herkes kendi payını aldı çekildi kenara ancak ve ancak hukuksal yoldan bir şeyler başarılırsa belki benim bu ana kadar hissettiğim gördüğüm bu fikirlerim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.
ISBTR de eşieşme gören varmı.....
Alış veya satış emri varmıydı acaba 1 haftadır hiç işlem olmadı
419999.9 a 2 adet
420000de 1 satış var
Türkiyenin en büyük bankasının kurucu hissesinin durumuna bak hala borsada, verdiği temettü vs ortada haksızlık hukuksuzluk dizboyu
Fake
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaman daralıyor sanırım Reisten önce banka adım atacak gibi duruyor
Ortada hiçbişey yok sürüyorlar yukarı yine
.............
Bir zamanlar marslı abimiz vardı. Buralardamı hala acaba satıp gittilermi yoksa. :)
Fiyata bak bu parayı verenler kim acaba