Berkim pasta atabilir misin? Görelim aşağılık herif kimlere baskı yapıyor..
Printable View
Berkim pasta atabilir misin? Görelim aşağılık herif kimlere baskı yapıyor..
Yani o kadar belli ki ortada bir talimat olduğu. Nasıl oluyorda bir kağıt haftalarca 80-82 arasında gider gelir. 3 adım ya sadece. İnanılır gibi değil. Bu nasıl memlelettir bunu tetkik eden tahkik eden yok mu ya bu memlekette...
2019 nasıl kapatır sizce tahminler neler ?
dollar 93 direnci kırarsa sıkıntı olabilir genel olarak hisse piyasasında ,chrıstmax tatılı vs yabancı olmaz ayrıca
gerçi simpasda yabancının ne ısı olur zaten denebilir .tahmın ler sngyo yapılamıyor çünkü mantık dışı bir hisse bizde genelleyelim dedik
Deneme.........
E5553 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene sonu geliyor 1 in üstüne atacak ta onun nazı bu artış...
Şaka maka hacim coştu. 1.20 de vedalaşmayı düşünüyorum mızmız. Gelicem yanına muhtemelen:)
bende karar veremedim satsam mi kalsam mi :S 10 yıldır kaldıgım hisse olunca artık sevgi aşk alışkanlık oldu vazgeçemiyorum :)
:)))))))))))))
45 milyon hacim yaptı. Şaka rakam değil bu ağalar. Hayr olur inşallah..
O kadar malı ky almadı heralde
Ya beyler bi yanlışlık var bu işte tahtada öyle bir alış satış yok açın bakın aracı kurum dağılımını
45 milyon lot sattı da nasıl kağıt 5 kademe yukarı gitti?
Valla acayip şeyler oluyor,
sabah bi panik satış gelir diyecegim ama bugünkü durum kafamı allak bullak etti.
Eger cep to cep değilse, bu malı alanlar kimin sattığını bile bile nasıl saldırdılar.
Misal, Pekgyo patronu mal sattı geçen hafta, satarken kağıt %10-12 aşağı göçtü.
Üstelik hacım 45 milyon bile değil.
Satış fiyatı belli mi
Kime satmış kaçtan satmış..
Hiç bişi belli değil..
Benim bu borsada bildiğim
Patron alıyorum diyorsa satacaksın
Satıyorum dedi mi de alacaksın..
Tanesi 1 TL den satmış.Neden 93 kuruştan değil diyenler için,alacak kişi 1tl olacağını bildiği için dur.Tahta üzerinden toplasa daha pahalı olur.Ongorum yarın 1 üstü atmasi
Aynı şekilde düşünüyorum o kadar malı 1 TL den alan adam mal mı demek ki 2 lira yapacak yoksa o kadar para neden bağlasın
Mecburen Sermaye artışı yapacağı için zarurende 1 üstüne atmak için yapılmış olabilir mi?
Dünkü pastayı görebilseydik çok iyi olurdu..
Ali de sattı hethalde :((((( pastasız kaldık.. yahu mızmız ve gundwane gibi borsa kurdu nasıl pasta görmez..çok garip:))
Merryl lynch mi? Vay vay vay. Yahu hayirdir insallah. Aracılar 90 da al sat yapmış. Baba ecnebi şirket al sat yapmış. En yukarda garip iki şirkwt deli gibi hacim yapmış. Hayırdır yahu? yukardaki iki şirket patronun o kesinde..:))))
95 i kırdı...hadi hayırlısı...96 ya değindiği an aşağıya indi tabii :)) bakalım ne zaman 1 in üstüne atacak
Dünkü satış cepten cep olmuş