Her seyin başı sağlık ve sevdiklerimizin iyi olması, gerisi bi sekilde yolunu bulur belki sadece zaman alir üzmeyin kendinizi sevdiklerinizle güzel anilar biriktirmeye bakın :)
Printable View
113 üzeri kapatirsak cok şık olur :)
İyi mi böyle:)
Yarin 118 den dönmez umarim 123 görsün lot artiralim azz :)
yapilan yagmayi yaziyoruz hepsi bu 3 haftadir yukselis yapip geri donuyor birileri alsattan parayi goturuyor yatirimci avucunu yaliyor yapilan ahlaksizligi yorumluyoruz 107 den 125.
60 gordu 104 de dustu 104 ten 122 gorup 112.30 kapatti 106 ya dustu hissede anormal alsat var
113 üzeri kapatırsak haftalık kapanış güzelleşir [emoji854]
Gidemiyorsun 80,50 yede gel rahatla bu ne amk
Dehhhhhhhhhh
190 a kafa atar miyiz kısada [emoji126]
Diplerde mal toplama peşinde. Emsallerine göre çok ucuz. Dolarda yükseliş beklentilerini okuyoruz dinliyoruz. İhracat oranı yüksek lot sayısı az. Yukarıdan sattığını aşağıdan alacağını düşünüyorsa daha beklemesi lazım. İnvesting forumunda mal sattırmaya çalışanlarda ortaya çıktığına göre
Bir de yakın zamanda açılması beklenen fabrika varmış
Anıra anıra yukarı sürecek. Yukardan sattığını aşağıdan alabilirse biraz kurtarabilir diğer türlü enflasyonu da hesaba katınca buralardan verdiğini zararına vermiş oluyor
Yuzde 3 lerden eksiye. anira anira gidecek...
bizim hisse niye gidiyor acaba..
Dün alacaktım elim varmadı, sonra da düşünce alamadım. 145 den aranıza katıldım. Hepimiz için hayırlısı. Herkese bol kazançlar.
Bu hisse için birçok yerde algı yapıp sattirmaya çalışıyorlar ve sürekli kötülüyorlar ! Kasıtlı algı yapanların Allah cezasını versin ve kağıt tam alış yönüne döndüğünde ve hızlı aliplar geldiğinde 3-5 lot satanlarında taaaaaaa ...... !!! Anlayana...
Sen ben dokulcezki gidecek. Baska hareket zor gibi.
Bende de dokulecek goz yok. Bakalim bekle babam bekle. Kim daha sabirli cikarsa.
Yalniz spek burayi okuyorsan diyim sana ben girdimi hissede uzun beklerim dort bes seneyi bulan hissem var. ornek konya 189 maliyet hala bekliyorum oldu 10 bin kusur satmadik ana lotlar duruyor hala. O hesap. Beni bekliyorsan bosa bekleme sen kaybedersin.
Ytd
Bataklığa batmış ısrarla belli aralıkta mal toplamaya ya da yukarıdan satıp aşağıdan toplamaya çalışıyor. Ama boşuna debelenip duruyor. 14 milyon küsür lot yükselen kur emsallerine göre çok düşük fk. Havayı alır buradan.
145 civarı aldık, hayırlısı bakalım
jantsa almayanı döverler, buraktepe hocam,
doldura doldura, korkuta korkuta, yükselecek.
180/200 arası dökülenler olacak,
220 civarı dökülenler olacak.
1/2 ay içerisinde çok güzel yerlere gelecek hele bir de yeni fabrikayı hizmete soktuk diye bir kap atıverirse yükseliş çok hızlı olur.
ben borsadan anlamam, bana inanan para kaybeder.
Aloneman hocam. Herseyin iyi guzel hosta. Su sona ben borsadan anlamam deme bari. Gulerler adama. Senin kadar bilgili Turkiye de bir elin parmagi. ;)
Saka maka 500 ila 700 araligini orta vade de gorecegimizi dusunuyorum. Yeterki konjector arkamizda olsun. Secim satisi yasamayalim.
Ytd
bugün yüksekten sattım, düşerse alacam, çıkarsa güle güle
jant özel bir hisse, ürünlerinin %87 ihraç eden , kasada dövizi olan ve düzenli temettü ödeyen bir hisse...
2.53 tl net temettü hayırlı olsun.
Özet Bilgi
BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMINA İLİŞKİN YÖNETİM KURULU KARARI
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
11.03.2024
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
900.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
88.245.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
700.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Verilecek Menkul Grubu
Verilecek Menkul Kıymet
Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREJANT00029
8.824.500
61.175.500,000
693,24607
A Grubu
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREJANT00029
Nâma
B Grubu, JANTS, TREJANT00011
79.420.500
550.579.500,000
693,24607
B Grubu
B Grubu, JANTS, TREJANT00011
Hamiline
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM
88.245.000
611.755.000,000
693,24607
İç Kaynakların Detayı :
Geçmiş Yıl Karları (TL)
611.755.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından;
Şirket sermayesinin %693,24607 oranında pay sahiplerine A ve B grubu payları oranında bedelsiz dağıtılması kararı alınmıştır. 900.000.000 (Dokuzyüzmilyon) TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 88.245.000 (seksensekizmilyonikiyüzkırkbeşbin) TL'den 700.000.000 (Yediyüzmilyon) TL'ye çıkarılmasına,
İç kaynaklardan yapılacak olan 611.755.000 (Altıyüzonbirmilyonyediyüzellibeşbin) TL tutarın tamamının, VUK(Vergi Usul Kanunu) kayıtlarına göre hazırlanan mali tablolara göre Özkaynaklar'da yer alan Olağanüstü yedekler enflasyon düzeltme olumlu farklarından karşılanmasına; TFRS'ye uygun hazırlanan finansal tablolara göre ise artışın Geçmiş Yıl Karlarından karşılanmasına,
Sermaye artırımı karşılığında A ve B grubu paylar karşılığında A ve B grubu paylar olmak üzere her biri 1 TL nominal değerli 611.755.000 (Altıyüzonbirmilyonyediyüzellibeşbin) adet kaydi pay ihraç edilmesine, pay sahiplerine Sermaye Piyasası Mevzuatının kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde yasal süreçlerin usulüne uygun tamamlanmasından sonra dağıtılmasına,
Şirket ana sözleşmemizin "Sermaye" başlıklı 6. Maddesinin Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası mevzuatı hükümlerine uygun olarak ekteki şekilde tadil edilmesine,
İç kaynaklardan bedelsiz sermaye artırımının gerçekleştirilmesi ve sermaye artırımında ihraç edilecek paylara ilişkin ihraç belgesinin ve esas sözleşmenin "Sermaye" başlıklı 6. maddesinin tadil tasarısının onaylanması için başta Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş. ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. olmak üzere ilgili kuruluşlar nezdinde gerekli başvuru ve işlemlerin yapılmasına,
karar verilmiştir.
önce temettü ardından bedelsiz hayırlı olsun darısı bfrene:kahkah:
Bugün 2. tavanı 231.00 kapanış ile 222.50 deki tarihi zirvesi geçildi. Spk başvuru süreci, onayı derken muhtemelen 2 ay var. Mayıs ayında hem temettü verip hem bölünme gerçekleşebilir. Bakalım kaçıncı tavandan çözülecek, hangi rakamlara gidecek? Geçen haftalarda grafikleri gayet güzeldi.