anlık
tcd 1,25%
gmr 1,74%
eid 1,36%
mustafa kardeşim fid i çıkarmasaydın keşke tablodan, iyiydi eski hali :) eline sağlık yine de :)
Printable View
anlık
tcd 1,25%
gmr 1,74%
eid 1,36%
mustafa kardeşim fid i çıkarmasaydın keşke tablodan, iyiydi eski hali :) eline sağlık yine de :)
eib aldigimiz riske gore ppf altinda oluyor bazen. ama neyse bakalim ne olacaktir.
portfoyum osd tpf eib ve nazar
Endeksin nerelere gideceğini, özellikle imkb 30 hisselerinin ve bankaların uzun vadeli düşen kırılımlarını görebilen, analizini ve projeksiyonunu sağlam yapan çok iyi anlar.Arife tarif gerekmez..
Fonlarda işem yapanlara tekrar hatırlatayım, vadenizi uzun tutup, algılarınızın kirletilmesine müsafe etmeyin.
bisteki trendi kaçırmak istemiyorsak eib yanlış adres ben bistte kendim takılacağım bir süre
Arkadaşlar bir çaylak olarak ufak alımlar yapıp alışmaya çalışıcam teb akbank iş ing hepsi var en rahat anlaşılır nereden yapayım işlemleri neleri tavsiye edersiniz ilk etapta eib vs ..
VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teb de nema var valorlu alimlarda,is ing dusuk orandan repo yapiyorSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist fena gidiyor sanki yarınlar yokmuş gibi delicesine alıyorlar. Teknik analistler yine ters köşe oldu.
Aslında sorunuz doğru. Yalnız "change" değil de "changepct" attribute'ü kullanılır ise manuel hesapla tamamen aynı sonucu verir. Yuvarlamalardan dolayı toplamda 1000-2000 TL ancak fark eder. O da bizim hesabımızı etkileyecek düzeyde bir fark değil. İstiyorsanız o şekilde yapın, aynı sonuca ulaşırsınız.
Saygılar.
Cuma alim girip Iyi yapmışız sanirim Webster, bugün takviye yapsak mi yarını görüp mu karar verelim, 16si da yaklaşıyor muamma ama ne düşünüyorsun?
Bugun sisik..yarin a birkacam ben alimlariSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
125 leri görür bence borsa altından cıkıp giriyorum :wu:
Bugün 15k GMA ekliyorum, enpara günlük faizi %8 e düşürmüş [emoji3061]
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Websteeeer, kodese mi girdin, kontör mü bitti 😋
En az 100, tahvil faizleri gumlediSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Didi sira 148.475 takibinde...
Bu arada TCD'nin bugün gösterdiği performans hisse yoğun fonların gerisinde.