Turp reyiz bizdendir..yeni kankam ..
Printable View
Turp reyiz bizdendir..yeni kankam ..
Her kafadan farklı ses çıkıyor.
JPMorgan Chase & Co. CEO'su Jamie Dimon, koronavirüs pandemisinin ABD ekonomisini neredeyse 2008'deki finans sistemine geri döndürecek büyük bir ekonomik gerilemeye ve strese yol açacağını söyledi.
https://www.bloomberght.com/jpmorgan...iyorum-2252265
Gram altın 360 tl'ye yaklaştı. [emoji848]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasanın dolara boğulduğu ortamda dolar çıkıyor euro çıkıyor..ons çıkıyor gram altın çıkıyor bist çoşuyor..bu işteki terslik nerde dostlar.göremediğimiz bişeyler mi var.
18 de piyasalar.kapaninca dolar hareketi basliyor,
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tte masallahi var arti 5 atacak yine
Evi gümüs rengine boyamaya karar verdim 😃😃
Fazla riski sevmeyenler icin bir fon soylemistim ..dikkate alınmıştır umarim ..
Vakıfbank Kvba fonu %-0,060 yapmış. İlk.kez bu kadar eksi geldiğini gördüm. Son an da Ppf ye geçerek kurtardım
Nasdaq teknoloji +%5,81 Bununla beraber AFT'deki zararım sıfırlanıyor. Yarından itibaren kâra geçerim. Çok kârlı bir gün oldu herkes için.
Gümüş icin acil cıkış kapısına yönlenebilirsiniz ..ucakta tek acil cikis var unutmayiniz 😃
FON KODU Güncel Durum
ACC 2,66%
EID 2,62%
FPH 2,92%
GL1 3,51%
GMR 3,53%
MAC 2,92%
MPS 4,06%
TCD 3,91%
TKF 3,75%
TTE 4,73%
YDI 2,67%
XU100 2,81%
GBC de altin agirligi cok fazla degil mi ? Gram altin daha mantikli olsa gerek. jmk99 ustad , google drive da pdf dosyalarini excel dosyasina cevirmek gibi bir secenek var diye hatirliyorum? Bir deneyin isterseniz. Faydasi olur umarim.
Trump reis aciklama yapacagumus
Japonlari kiskandi sanirim 😀😀😀
Üstat artık kolay kolay düşme olmaz diye düşünüyorum. Perşembe günü petrol krizi son bulur güzel kar bırakır diye düşünüyorum. Eğer önümüzdeki 3 gün ABD güzel kar bırakırsa aft yi satabilirim. Fakat yükseliş trendi olduğu için satmama daha ağır basıyor. Sen ne düşünüyorsun üstat
Fatihim onemli acilis degil kapanis
Yarin eksi kapatir diye bekliyorum
Ons depara devam ederse altina girerler
Ons cekilirse dolar kalkar ona girerler
Agalar hergun ayni yemegi yemez
Bugun bistin sofrasindaydilar
Ytd
Boingi nerden aliyorsun fatihim sen
Direk abd hissesini bankadan alabilirmiyiz