Almanyada 5000 kişi öldü Fransada 10000 öldü şahsım herşeyi yaptı.Bay Kemal Cehape zihniyeti bitti.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Almanyada 5000 kişi öldü Fransada 10000 öldü şahsım herşeyi yaptı.Bay Kemal Cehape zihniyeti bitti.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amerıga 20bını devırdı an ıtıbarıyle......trump egrı duzlesıo demıstı:kahkah:
Cumhurbaskanınin 12 nisan pazar saat 20.00'de yapacağı
Konusmada söyleyeceklerinin
Pazartesi borsaya tesiri olabilir mi?
ABD borsaları çıktıkça çıkıyor.
Bazı arkadaslar abd borsalarinda ikinci bir dip bekliyorlardi.
Bol para oldukça bu mümķun mü ?
ABD'de yeni bir şok gerekmez mi ikinci bir dip için?
Sınavda 3 yanlış bir doğruyu Hayatta 1 yanlış 1000 doğruyu götürür
ya bırakın şu rakamı geçmez bu rakamı geçmez falan.
herkese iyi kötü bulaşacak.
amaç zamana yaymak.
mitingler falan filen unutun artık
bu bahanelerle seçim falanda olmaz. gelecekte.
kağıt parada.
dostum virüs yeni.
millet panik...
yani neyin ne olduğunu bilmiyoruz belkide bilen bilim adamı bile yoktur çözebilen durumu yani.
şuan konuşulan tek şey var rakamlar. ilerisi için öngürülebilir ne var virüs hakkında virüsün kendisi hakkında yani. hiç birşey.
önce negatif çık sonra pozif oluyor vs.
çaresizlik ortada.
Corona Corona da beline Ay dolana 😄
Ne gündem oldu Suriye,göçmenler, idlip,S400 vs. Hepsi unutuldu.
Bu gundemide tez vakitte unuturuz inşallah beteriyle unutturmasin Allah cc.
He bizde 100 metrekare evi 100 bin kişiye satarlar sonra yersen...Afiyet şeker olsun dersin su içersin sonra üstüne...
Ayrıca dijital paralar karşılıgı ve arkasında devlet olmayan degerlerdir.İnsanlar arasında kendi degerini bulmuştur.Ve dünyaya gereksiz enerji kullanımı olarak zararlar vermektedirler.Delinin biri bir kuyuya taş attı sonunda böyle uydurma para çıktı.Onuda ala sata degerini yükselttik.Ben şahsen 1 kuruş dijital para almam....
Değil...
Şöyleki Mayaların neredeyse tamamı avrupa dan gelen kolonistlerin getirdiği Çiçek Hastalığı (Wiki si burada bu da virüstür ) https://tr.wikipedia.org/wiki/Çiçek_hastalığı
yüzünden yok oldu... Peki getirenler hasta değillermiydi..Onlar artık N tane mutasyonu geçire geçire vücütları bağısıklık kazanmıştı
Avrupalılar hasta olmuyorlarmıydı ? Oluyorlardı ama daha daha daha DAHAAAA direçli halde idiler...Ve heryerlerinden VİRÜS akıyordu... Doğa böyledir işte...
Kısaca...
Biz de Corona ya karşı daha daha daha DAHAAA dirençli hale geleceğiz..N kere geçireceğiz ama N+1 kere yine hasta yapıcak...
Yine yine yineeeee yineeeeeeeeee hasta olacağız..
Doğa böyle işte..Milyonlarca yıldır....
Ağaçlara neden corona bulaşmıyor ?
ister normal grip de ister kurgu de ister biyolij silah de her ne diyorsan artık.
kimsenin bi ok bildiği yok.
çaresizliği izliyoruz oturduğumuz yerden.
Bakteriler daha manyaktır da onlar şu an evrim içindeler 2050 de sıra onlara gelecek..:oleyo:
106 binde bi ihtimal takılabilir.. 3 haftadır corona goygoyunu borsalarda ky ye ciklet niyetine verip ciddi bi ralli başladı.... Bu hafta ralli daha da şiddetlenecektir dow en geç 3 bizde biraz daha gecikecek yeni zirve tazelemesi olarak gözüküyor.. Her halükarda borsanın 2000 den sonra en ciddi prim yapacağı yıl olmaya aday bi yıl.. Devir 500 bin demiş ama beni kesmez
Corona virüsü de bu dünyada hayatta kalmaya çalışıyor. Biraz da kendinizi onun yerine koyun..:drunk:
150 kusur bingden 100 binlere kadar düşüp milleti cik cik cikletip süper ralli yaptık :D sen 500 diyorsun ben 1 milyon yokmu arttıran :D şaka şaka gaza gelmeyin önce hele bir millet zararını çıkarsın malda yakalananlar sonra böyle ralli malli havalarına geçiniz....
Sonsuz para ne demek...Paranın degerini hiç etmek demektir.Elindeki para demekki hiç birşey miş...Benim param var gidiyor adam karşılıgı olmayan sonsuz para basıcak ben onu kazanmışım adam iki kagıt parçası basıcak olucak biticek mi bu iş?
Bugün kıbrıs şehitleri alsancakta ilk defa kuş sesi duydum.. Ralli sessizliği vardı adeta..