Bunlar bir daha gelip yazdirilirsa burada kotu niyet ararim
Paragoz secbul bummer ....varsa ekleyin
Printable View
Olsun ama yol yaptı köprü yaptı
Adamlar 1 haftada 5 ayı yok etti
Yazık be
Millet kaç parasını kaybetti kim bilir
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadeşler ölümcül ralli bekliyorum artık
İlk hedef xu100 de 130.175
Saygılar hürmetler
pandemi dibinden alınan gram altın karı %60'lara ulaştı. bol para bol para deyip milleti mala soktular. burada da bu algıya hizmet eden üyeler oldu. o zamanlar da konuşulmuştu, sen kar ediyorum sanacaksın ama altını geçemeyeceksin. %60 kardaysan tebrikler kar falan etmedin, sadece varlığını korudun.
çok gördük bilmem neremizden dolar fışkıracak dolar 5 olacak endeks 200bin olacak diyenleri. dolar 7,32, endeks 100bin.
Bugün nötr kapanış bekliyorum öğleden sonra alımlar gelmeli.
Merkezin palalari 1000 altından girer artık. Yatırım finans sana buyuk is düsüyor.
Belki yeşil kapatırız....... umut fakirin ekmeği ..............
tüpünüz mü bitti asfaltta yumurta keyfi.
o kada yol yabdılaaa
Go go go
Arzular ralli arkadeşler 🐮🐄🐮💓
Daha 15-20 gün önce akçöp 5.80 lere düşüyor diye sövüyorduk 4.50 lere düştü. Anlatacak ifade yok.
Sabah merkez dolar vadelilere daldı. önce sert düştü ardından başladığı yerin üstüne gitti.
ilginç günler
uzun vadei tahvil faizleri 14.52... sene sonuna faizler %20 olursa kaç f/k normal olur...
Aynen aracı kurumlar saniyesinde komisyonunu alır çakallar.Gün gelir aracı kurumları yok ederlerse o zaman rahat ederiz adamlar arkamızda kuyruk gibi ....... ********ler zarar etsende komisyon alıyor , kar etsende komisyon alıyor.Bari zarar edince komisyon alma değilmi , zarar ediyorsun üzerine bir de komisyon alsana acılı işkembe.
Döviz vioptaki soytarılık neyin nesi yahu. Spot +1.5 vadelisi sıfır.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secbulum nerede
Tamda mala girdim secbul yok
Bu arada dün kamu bankasının birinden 120,000 dolar ayırtmış zor bugün vermeleri diyorlardı bankadan cash olarak parayı almış.
Bilgilendirme yapayım dedim.
ralli bu topiğin ruhuna uygun değil dedik ya
hem buradan %5 yukarı gitse bile dün sabahın gene altındayız helede benim topiği açtığım gün 1356 imişiz
yani bugünden itibaren 535 ralli yapsak bile 26.07.2020 tarihinde ki rakama ulaşıyoruz yani sıfıra sıfır elde var sıfır
EKGYO tabana yapıştırdılar...
Ben gerçekten böyle birşey görmedim...
100 bin kabak gibi eksi 20 bin puan eşşek değil ya tepki gelmesi lazım.
resmen tarihe tanıklık ediyoruz.
Buraya gelip hükümet yalakalığı yapanlara ağır konuşacağım. Borsa reklamını yapan en baştaki kocabaş değil miydi? Borsaya gelin reklamı yaptılar resmen...450 diyorlar da bence en az 600 bin olduğunu düşünüyorum. Kime selam versem bana şişe, emlak soruyor. El birliğiyle ky soymaca, başka bir şey değil..
akşam herkesin tanıdığı ünlü bir isimle özelden yazıştık. aynen dünkü düşüncemi söylediğimde bana gülmüştü. nedeni ise? twıtır kayıt tarihinin çok eski olmaması idi. aslında onlarda doğrularını anlatymaya çalışıyorlar art niyetli değilller ama, aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuçlar alınmıyor... bu sözü bilmeyen olmamasına rağmen, sadece söz olarak kalıyor. uygulama? nerdeee...
buranın en saldırgan gazcısı sercandır kimse secbulun günahını almasın o doalr 5 hulk uzaya derdi
Enjsa'yı zor tutuyolar yukarı gitmemesi için sağlam şirketmiş, olumlu haberleri gelecektir yakında.
Xu100 de 100 bin altı beklemiyordum
Ama tuzak müzak 1 bin puan koysak
99 bin eder altı olmaması lazım olursa
Feci küfür ederim ona göre oynayın
Kötü bir haber gelip hisseler sabah açılışta 100 de 9-10 aşağıdan açılırsa alım yapacağım... Şuan almak intihar ile eşit...
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3. sıfırıda doğal yollardan attık