İllere göre 100 bin kişide haftalık vaka sayısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2fc9e4061d.jpg
Printable View
İllere göre 100 bin kişide haftalık vaka sayısı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2fc9e4061d.jpg
Yenişafak : Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehirlerarası seyahatlerde otobüs firmalarının namaz saatlerine göre mola vermesi düzenlemesi için ilgili bakanlıklara bir yazı gönderdi.
..........................
...........
........SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turan Akıncı'dan alıntı
''YERLİ ve MİLLİ LONDRA
Malum bir düzen kurdu.
Koltuğu kaybetse bile 30 sene
Yedi sülalesi ballı börek yiyecek.
Beş müteahhitte verilen ihaleler toplam 200 milyar dolar.
Bir sorun olursa Londra mahkemesine tahkime gidilecek.
Aslında beş müteahhit figüran.
Para Malum’un.
++
Malum oyları alırken seve seve 400 verin diyordu.
İşi yönetemeyince şimdi sinirleniyor.
Seve seve oldu söke söke.
Bu adam milli ve yerli değil miydi?
Türk hukukuna güvenmiyor mu?
++
Ülke hazinesini yağmalayanlar için,
Tahkim işlemez.
Bu konuda BM kararı var.
Bir de OECD kararı var.
Doğaya zararlı yatırımlarda da tahkim işlemez.
++
Ticaretten gelen biri olarak basit çözümü söyleyeyim.
Müteahhitlerin defterine bakılınca,
Bir liralık köprüyü altı liraya yapınca,
Beş liralık kâr ortaya çıkar.
Bunun kapamak için masrafı şişirsen suç.
Naylon fatura koysan suç.
Ortaya çıkan matrah farkını kolay kapanmaz.
Önemli bir vergi cezası çıkar.
Tahkim hesabına haczi koyarsın.
Al sana tahkim. ''
Bunlar hep biliniyor ve korkudan yasalarlan oynandı,devamlı belirttiğim gibi tek harekete bakar savcılar adına,hiç bir suç cezasız kalmaz.Darbe zamanı Arnavutköydeydim bunu belirtmiştim,sahile inmiştim yarıntası,balıkçılar deniz ceset kaynıyor demişti ve ben o anı unutmadım,Kılıçtaroğlu boşuna darbecik demedi !!!.Devlet içinde bir yapılaşma mevcut ve bu ne için ?,esas sorgulanacak bu !!!
Reklamdan topiğe giremiyorum...... bırak okumayı....yeter yahu Allah rızası için....bu kadarda olmazki arkadaş....!!!!!!!!!!!!!!
ünlü bir markanın bikini fiyatları..
https://i.hizliresim.com/ljbp1nf.png
Tweetin altında var.
Tweeti tıklayın.
Bugün,Borsa 1360 puanda tepetaklak..
Otomobil Hisseler'inden Tofaş,Karsan, Ford, piyasa'ya ayak uydurmuş...
Fakat doğuş oto + % 8 yukarda.. Bu işten Ben birşey anlamadım, anlayan varsa bi zahmet anlatıversin..
SONUÇ
Kamuyu ilgilendiren konularda, yargılamanın kamuya açık olarak yapılması gerekir. Kamu hizmetinin görülmesiyle ilgili çekişmelerin “uluslararası tahkim” denilen yolla, kamuya kapalı bir yöntemle çözüme bağlanması, öteki sakıncalarının yanı sıra bu bakımdan da kesinlikle uygun değildir.
Öte yandan, uluslararası tahkimi öngören bir anlaşmanın, istenci (iradeyi) sakatlayan nedenlerle bozulmasına da olanak vardır. Uluslararası hukuk, bu konuda borçlar hukukunun geleneksel nedenleri olan aldatma (hile), yanılma (hata) gibi kavramlara ek olarak temsilcilerin “ayartılmasına”, yoldan çıkarılmasına da (corruption) yer vermiştir. Bu tür kusurları olan bir sözleşmeyi bağıtlamış olan kişilerin, duruma göre özel hukuk ve ceza hukuku açısından sorumlukları da söz konusu olabilir.
PROF. DR. RONA AYBAY
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...-aybay-1848131
Bakan Koca : “Spor müsabakaları, sayıları belirlenerek tedbirlerle seyircili oynanabilecek."
Koca: Delta varyantı daha önceki açıklamamda 138 idi şu an 26 ilde 224 vaka görüldü. İstanbul en çok varyantın görüldüğü il, İstanbul’da 134 delta varyantı tespit edildi
delta varyantı artıyormuş ama maçlara seyirci alacağız diyorlar vay anam vay!Denize gidenler otele gidenler delta varyantına dikkkat!
delta varyantı değil de dolar varyantı tehlikeli bu aralar:)
Hollanda savunma bakanlığı: Rus jetleri, karadeniz'de hollanda donanmasına ait gemiyi taciz etti
tatil dönüşlerinde yani ekim ayı gibi takip etmekte yarar var..
bahsedilen ama çoğu kişinin ciddiye almadığı 4. DALGA gelebilir..
ÇOK DİKKAT.. AÇILIP SAÇILMANIN ZAMANI DEĞİL.. AŞINIZI OLUN..NE BULURSANIZ OLUN ..
MEWSAFE / MASKE KORUMASINA DEVAM EDİN.
UNJUTMAYIN.. SİZE BİR ŞEY OLURSA SARAY TAYSASI DEĞİL EEN ÇOK YAKINLARINIZ ÜZÜLÜR
antalyalılar sakın duş istemeyin:)
Rusya'da ilk kez Kovid-19'un "Delta plus" varyantı görüldü
Rusya'da, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Hindistan'da ortaya çıkan "Delta plus" varyantının ilk kez tespit edildiği bildirildi.
Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko ve İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi Başkanı Anna Popova, ülkedeki Kovid-19 durumuna ilişkin toplantı düzenledi.
Popova, burada yaptığı konuşmada, ülkede "Delta plus" varyantına rastlandığına dair bilgileri denetlediklerini belirterek "Bu yöndeki bilgi doğrulandı. Bu, gerçekten Delta plus varyantı." dedi.
Bu varyanta bir kadında rastlandığını aktaran Popova, "Kadın, hastalığı hafif atlattı." ifadesini kullandı.
Popova, bu durumda vatandaşların Kovid-19'a karşı aşılanmasının önemini vurguladı.
İlk olarak Hindistan'da görülen ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından "endişe verici" olarak tanımlanan Delta varyantının, yüksek bulaşıcılığı nedeniyle yakın zamanda dünya genelinde baskın tip haline gelmesinden endişe ediliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yazacağım, tükenmedim
Ey arkadaş Taylan Antalyalı'nın T-ŞİRT üne takılacağına şu 7-10 yaşındaki çocuklara yapılanlara karşı çıksana!!
Yazacağım, bana da ters gelse de şu LGBT en çok karşı çıkanlar inanın gizli homolardır ve bu ülkede çok ça var bu tiplerden.
Ama çocuk istismarı ! nasıl hakimsin arkadaş. Çok kızgınım çok. Okurken utandım.
Yazdım, yazdım sildim.
Baştakilerin daha önemli işleri var şimdi; ilk sıralarda da şehirlerarası yolculuk molalarına düzen getirmek.
Hayatları karartılan çocuklar, katledilen kadınlar, mahvedilen ormanlar/dereler/denizler, işsiz gençler, kaynamayan tencereler, ... umurlarında değil.
Kızgınlık, öfke, utanç, umutsuzluk dolu insanım diyenlerin yüreği.
Galatasaray : Değerli sporcumuz Taylan Antalyalı'ya yöneltilen eleştirileri kınıyor ve Taylan Antalyalı'nın tereddütsüz şekilde yanında olduğumuzu belirtiyoruz
Sağlık bakani : Yarın yapılacak bilim kurulu toplantısının ana gündemi Biontech aşısının 2. Dozunun geriye çekilmesi ile 3. Doz aşklarının ne şekilde yapılacağı olacak
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
İktidar yalanda çığır açmış lakin hem başkalarını suçlamaya,yalancı bunlar demeye,iftira,inkar etmeye devam ediyor.
Ekonomik olarak Arjantin bir biz 2 numaradayız CDS lerde
Merkez rezervi eksi eskiden 70 cent konusu vardı şimdide 128 milyar dolar unutulmayacak galiba.
İlerde çok da konuşulacak konular olacak galiba.
Gel Haziran Gel 2023 gel:(:cool::Sad: