3-5 gündür 65 i zorluyor ama geçemiyor görüntüsü var!!! Bakalım zirveyi ne zaman geçecek!!!
Printable View
3-5 gündür 65 i zorluyor ama geçemiyor görüntüsü var!!! Bakalım zirveyi ne zaman geçecek!!!
Dostlar,bilmediğimden merak ettiğimde soruyorum ;eğer liman halka arz olursa bizler yani elinde eggüb hissesi 8şanlar durumdan nasıl etkileniriz
Koç holding gibi düşün.
Bünyesindeki her bir şirketin belli bir payı vardır.
Şirketlerin karları Holding'in payı kadar pay, Holding'e kâr olarak gelir.
Halka arzdan gelen gelir Holding'e ve dolayısı ile hissedarlara kâr olarak yansır.
Şirketin değeride buna göre belli olur.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koç holding hem şirketlerini hem de kendini arz etmiştir.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arz olunca liman..şirketin bünyesinden uçup girmiyor ki...ne alaka..??? Ürettiği kar vs..gene yine şirketin kasasında..
Çok oyalandı buralarda, oyalandıkçada mal kaptırdı tabi. Hemde öyle böyle değil kaptırdı mal. Biraz daha oyalanırsa 200-300k daha kaptıracak muhtemelen. 7-8 gündür 60 civarında hareket edip 65 üstünde kapatamıyor bir türlü. Teknikçilerin beklediği çanağa kulp hazırlığı olabilir. Ben ihtimal vermiyorum ama tahtacının teknik işlerine takıntısı varsa belki mümkün olabilir kulp
Ben geçen hafta baya ek alım yaptım, bugün bir hisse mi daha sattım, ek için 58 lere yazıldım gelir mi diye 59 dan döndürdü. Yarın yine oralarda bekliyor olacağım. Hatta 56 da gap boşluğuna kadar mermilerimi hazırlayacağım
Çünkü bu tahta ters köşelerin meşhurdur, gidiyor dediğiniz anda geri döner. Düşecek dediğiniz anda zıplar. Kenarda mermi bırakıp hatta altlara yazılıp beklemek lazım pusuda. Anlık kama dalışları ile meşhur bir tahta
Arkadaşlar halka arz diye bir şey gündemde yok şuan. Yatırımcı ilişkileri daha önce tce ege için konuşuldu ama nasıl olacak o iş bilmiyorum dedi. O işler için yönetim kurulu kararı gerekir dedi. Şuanda böyle bir şey yok onun için spekülasyon olur böyle bir şey var demek dedi
Olursa ilerde merak etmeyin, şirket yine bizim şirket. Ege Gübre iştiraki olarak bünyesinde kalacak bir kısmı halka açılacak. Ha şu fark ile; halka arzı belki 30-40 milyardan olacak, hem Ege gübre şirketini yani patronu hemde yatırımcısını ihya edecek
Halka arz olmasın bencede ama hakkettiği değerlerede yol alsın. 10 liralık mal hep 1 lira mı kalsın sonsuza dek. Bunun değerini en iyi halka arzda çıkarırlar ortaya
Neyse konumuz bu değil zaten. Biz olma ihtimali olana değil olacak olana bakalım.:yes:
BYD devasa bir yatırımla bölgeye geliyor, bu adamlar böyle bir yatırıma liman araştırması yapmadan, bakmadan, liman sahibi ile görüşüp anlaşmadan böyle girişim yapmış olabilirler mi?
Hiç mantıklı geliyor mu sizlere? Yavv fabrikayı kuralım hele sonra bakarız çevrede bir liman var mı bize göre diye mi demişlerdir?
Bu kim inanır buna, çocuklar dahi inanmaz. O liman ile çoktan görüşüldü ve şu anda o liman hazırlık yapıyor son sürat. 18 ay sonraki otomobil üretimine yetişebilmek için
Arkeolojik sit olan arazinin bir kaç ay önce arkeolojik sitten çıkarılması
Arkasından hemen devasa vinçlerin çinden siparişlerinin verilmesi
Ve 2 iskeleyede 100 er metre daha uzatma izinin verilmesi
Hepside tesadüf öyle mi.:hi:
Kapanış derinliğine baktım şimdi, birisi sadece 26 lot alsa artı kapatacakmış. 5000 lot alsa artı 2 kapatacakmış. Yazık olmuş tüm güne bu kapanışla. Ekran başında olsam alırdım. Tahta o kadar başı boş demek ki
liman byd muhabbetini duyan almaya başlıyor spek yada patron ne kadar kasarsa o kadar mal kaptırcak tahmınım hayırlı kazanclar
https://www.ekonomim.com/sehirler/yu...-haberi-757495
İki önemli haber var bakın ilk haberde vinçler geldi derken Eggub limanındaki atağa geçilmesinden yatırımlara hız verdiğinden bahsediyor Eggub yatırımlara hız vermiş ama çok önemli bir ipucu var bakın
Kumport’un eski CEO’su, İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Kapt. Kaan Anul’un genel müdür olarak iş başı yapmasından sonra yatırımlarına hız veren TCEEGE Konteyner Terminali’nin yeni RTG vinçleri geldi.
ZPMC’dan satın alınan iki, lastik tekerlekli portal vinçin önümüzdeki günlerde kurularak hizmete alınması bekleniyor.
Kumport un eski CEO’su transfer edilmiş meğer bu çok önemli kumport Çinlilere satılmıştı ve profesyonel yönetim limanda büyüme ve gelişme ve bu atak ile yabancı yatırımcıları dahada cezbedecek demek
Ve esas çok önemli Eggub olası değerine değer katacak bir gelişme
Aliağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, 10 milyon metrekarelik genişleme alanı için bakanlığın onayını beklediklerini, onay gelmesi halinde 3-4 yıl içinde bu alanı dolduracaklarını ve Ege’nin en büyük OSB’si olacaklarını dile getirdi. Tezcan, Çin, Belçika, ABD, Almanya ve Güney Kore’den talepler aldıklarını ama yeterli büyüklükte parsel olmadığı için bunlara yanıt veremediklerini söyledi.
Bakın 10 milyon metre kare yeni sanayi üretim alanı onay bekliyor şimdi byd 2 milyon metre kare idi yanında byd nin yanında 2 milyon metre kare daha var oda bakalım inş byd gibş bir firma gelse süper olacak illaki biri gelecek o hazır tahsis edilmiş bunlar hali hazırda
Ama şimdi yolda 10 milyon metre kare diyor haberde olaya bakın Eggub limanı arkası inanılmaz büyüme ve haberi okursanız Eggub hitap ettiği hinterland Türkiye nin en önemli Üretim ihracat üssü olacak
Şimdi Eggub piyasa değer analizi yaparken bu gelişmeleri de dikkate alarak blr piyasa değeri analizi yapmak lazım çünkü sadece Eggub büyümüyor gelişmiyor etrafı da kat ve kat Sanayl üretim potansiyeli ile donanıyor zaten Eggub limanına etrafı altyapı da değer kattı milyarlarca dolarlık otoban sonra demiryolu vs hep şerefiye kattı ve ekverişli liman oldu ideal verimli liman zaten işte tam bir İpekyolu hattı dünyaya açılan liman
Bu haber çok önemli byd haberi kadar çok önemli bence Eggub değerine değer katacak ve şimdi güzel olan zaten en az Alsancak limanından daha değerli denen bir limanımız var yani en az derken 17 sene önceki ihalede görülen ki limanlar şimdi çok daha değerli ona rağmen tahmini 2 milyar dolar hali hazırda bir limanımız var mevcut şu anda sahibiz bu mevcut borsa fiyatının içinde yok zaten sahip olduğumuz bir şey için geleceği beklemeye gerek yok piyasa bu emsali milyarlarca dolarlık limanı fiyatlamayı unutulmuş bu kısa sürede 2-3 ay içinde fiyatlara yansımalı ve sonra bu basic temel değere geldikten sonra işte yeni kapasite postpanamax gemiler yanaşacak yeni yatırm ile verimlilik karlılık katlanacak sonra bu Byd yatırımı Çinliler zaten Aliağa limanlara ilgisi var daha da artacak gözlerine Eggub limanını kestirebilir çünkü Çinliler dev gemiler e sahip onlara uygun en ideal su derin liman Eggub o noktada byd yatırımı Eggub olası piyasa değeri ne çok ama çok şey katacak yıldızı parlayacak ve işte alosobi de onayda bekleyen 10 milyon metre kare yeni yatırm alanı bu da çok önemli bölge hal böyle iken Eggub tüm bu sahip olduğu değerler üstüne gelecek te olağanüstü değer katacak yolda yatırımlara rağmen an itibari ile 180 milyon dolarlarda bu fiyat böyle beklentiler var iken önce var olanı sahip olduğumuz limanı temsil edebilecek en az Alsancak limanjnfan daha değerli denen noktaya hızla 2-3 ay içinde bence o seviyelere demir atmalı yolculuk başlamalı ve ilginç olan böyle devasa liman var ve o liman daha da gelişiyor ama enflasyon u bile fiyatlamak tan uzak öyle 2-3 tavan yapıyor hikaye hani enflasyon hani byd hani yenl kapasite hani alosobl büyüme hani Çinliler olası ilgi borsada ne saçma sapan hisseler 5-6 milyar dolar ve blr ara Sasa sı olanın tasası olmaz diye fan Clup lar vardı 20 milyar dolar iken bile hayranlık ama blz Çinliler in hayran kalabileceği eşi benzeri olmayan limanı liman hiç yokmuş gibi fiyatlıyoruz bırakın geleceği şimdi yok blz 15 sene önce de kalmışız unutulmuş gizli kalmış ve henüz keşfedilmemiş düşünsenize son halka arzlar pd dd kaçlarda 15-20 vs piyasa değerlerine bakın bu pahalı hislerin peşinde koşan kitle Eggub ü keşfetse olaya bakın ki arsamız güncel değilken pd dd 1 lerde blr arsa güncellense yenl defter değeri ve bedelsiz potansiyeli ile neden yenl blr egeen Konya doğmasın inş bu sene Eggub senesi olur bu olağandışı iskonto kapanır
https://www.denizcilikdergisi.com/de...rtgleri-geldi/
sabah sabah yıne eksı 3-4 lerı gosterdi
Güzel haber evet teşekkürler sn. Borsa35
Yurt dışından yoğun talep:
Aliağa OSB, Ege nin en büyüğü olmak için onay bekliyor
Aliağa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, 10 milyon metrekarelik genişleme alanı için bakanlığın onayını beklediklerini, onay gelmesi halinde 3-4 yıl içinde bu alanı dolduracaklarını ve Ege nin en büyük OSB si olacaklarını dile getirdi. Tezcan, Çin, Belçika, ABD, Almanya ve Güney Kore den talepler aldıklarını ama yeterli büyüklükte parsel olmadığı için bunlara yanıt veremediklerini söyledi.
Talep edenler arasında Chery de olabilir.:yes:
65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu...:kahkah: bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi..tce ege limanı vinç üzerine vinç alıyor...demek ki ilerisi için beklentileri büyük...nemportun çinlilere satılması sonrasında nemportun ceo sunun transfer edilmesi sanki aynı hikayeyi doğuracak görünüyor...
limanın arzının , tank çiftliğinin kaldırılması, yeniden değerlemenin artık yönetim kurulunda konuşulmaya başlanması bir şeylerin gelmekte olduğunu gösteriyor...lafın tamamı delilere söylenirmiş...bence borsa yatırımcısına lafın tamamını söylemeye gerek yok...olayların nereye gittiği az çok görülebiliyor...enflasyonu bile fiyatlayamamış ve bir köşede unutulmuş (bunda patronun tavrı çok etkili olmuş ) bir pırlanta şirketimiz var..bekleyip gerçek değerini bulmasını bekleyeceğiz..
yazılanları okudum; şahsi düşüncemi ege gübre faaliyetlerine son verecekse, liman dışında bir geliri olmayacağından, liman gelirlerini kar olarak yazmaya devam edecek zaten Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş.'nin hisselerinin %100 ü ege gübreye ait. bu durumda gübre kapanırsa ve tamamı kendine bağlı ortaklığı arz yoluna mı gider? yoksa ege gübreyi lağvedip "Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş." işletmesi altında birleştirip, borsada buna göre mi yolunda gider? yada gübreyi lağvetmeyi düşünüp limanı arz edecekse elinde gübre hissesi olanlara orantılıyarak yeni hisse verir mi? biraz karışık oldu ama bu iş çok bilinmeyenli bir denklem ve patronun bugüne kadar yaptıklarını düşününce kafasında ne gibi bir cinlik var tahmin etmek çok zor. şuna inanıyorum herhalükarda elinde gübre hissesi bulunanları saf dışı etmenin illaki bir yolunu arıyolrdur.
şahsi görüşüm çok aşagı basamıyacagı yönunde yoksa yeni alım dalgasıyla karşılaşabilir buralarda sogutup uyutma modu en guzeli...
[QUOTE=keko;6862980]65,00 direnci çetin ceviz çıktı yahu...:kahkah: bu direnç bahanesi ile inanmayanları ve yeter diyenleri dökecekler gibi..
Geçen gün burayı denediğimde o kademede yaklaşık 70 k lot vardı. Çok iştah olmayınca güç toplamaya indi
bu kadar sessuzluk yetmez mu?:)
İnşallah kaybettiğimiz zaman için umarım hayırlısı olur. Bukadar zaman geçmiş enflasyon, beklentiler usd grafik herşey ortada tahtacı abimiz atatp deki çıkmaz inşallah 😊
Bu haberi hiç sallamadı tahta ilginç
https://www.ekonomim.com/sehirler/yu...-haberi-757495
Halbuki harika bir haber bu. Chery gibi devlerin bölgeye gelme ihtimali artıyor. O gelmese bile birçok şirket gelir buraya. Sonuç olarak limanlar dibinde. Otobanı ve tiren yoluda var daha ne
Eggub çok güzel şeylere gebe
Diyorum ya tam kumbaralık hisse
59. 50 maşallah hayırdır. Sıkıldınız mı
🤨
58 hatta 56 gap boşluğuna kadar gelebilir. Oraları görmeden yukarı yapmayacak gibi görünüyor
Sorun yok %10 düşüş riskine karşın %1000 yıkarı potansiyeli satın alırım ben her türlü
yüzde 6lık eksi ne var şimdi ey gencer:)
Anlık 128 milyon dolar piyasa değeri
Yani 5.800 milyon tl piyasa değerinde
Hakkı ne derseniz; ikisinin yanınada birer 0 ekleyin.:)
spek baktı sadece maharaj hocam tahtayı takeover yapacak sürüm yukarı dedı yoksa tahta elinden gidecek