10 milyardan fazla bir değer artışı olmasına rağmen hisse bir gıdım yükselemedi, fiyatlanmış mıydı yoksa.
Printable View
10 milyardan fazla bir değer artışı olmasına rağmen hisse bir gıdım yükselemedi, fiyatlanmış mıydı yoksa.
Nedir bunun sorunu..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz yat. Yine hedef güncellermiş.. 21.70 diye.. hedef verdikçe adamlar bunu kullanıp basıyor
EKGYO %3 yukarıda, yine bize 1 lira fark attı, bir biz öne geçiyoruz bir onlar ama bizim kademeler küçük onların ki milyonlarla dolu, bizim daha hızlı olmamız lazım.
Antalya Kemer projesi icin proje baslangici 4Ç 2025 yaziyor yatirimci sunumunda. 300 milyon euro civarinda bir kaynak gerekli. Iyi bir finansman ile yapilmasi taraftariyim. Henuz bir haber vs cikmadi ama bu yil duyariz muhtemelen.
Paylastiklari plan asagidaki gibi:
Arsa Baslangic Bitis
Kemer eski Club Med 2025 Q4 2028 Q1
Kemer Camyuva 2026 Q4 2029 Q1
Didim 2027 Q4 2030 Q1
Bodrum bilinmiyor bilinmiyor
Demre bilinmiyor bilinmiyor
https://www.ozakgyo.com/upi/pdf/yati...=tu31736412595
EKGYO ralli moduna girdi, 14.50'ye dayandı, bizimki 13'lerde hala, gereksiz bir kasılma var, zirveyi kırmış hisse depara kalkmalı.
Arada bakmazsam hatırı kalıyor. Kurumsal olmayan hisseye tövbe ettiren OZKGY.
Kasıntı hissede değil, hisseyi manipüle edenlerde. Bir tur daha aşağı yaparsak biraz daha ky yolabilir miyiz hesabındalar.
Kurumsallık kanımca hisse seçerken en önemli kriter oldu BIST'te. Ama BIST'in kendisi de problemli. Hani bir söz var deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş, işte öyle. İris Cibre durumu çok güzel özetlemiş. Bağlantısı aşağıda.
https://gazetevar.com/mafya-basti-borsayi/
Bu sebeplerden dolayı yatırımcı kalmadı zaten, genel tablo bu maalesef, siz yin de arada bir paylaşım yaparsanız memnun oluruz sn. Azurit.
Ozkgy özeline gelirsek, turizm projelerine ağırlık verecekleri bir döneme girdik, bu sene ilk projeye Antalya Kemer'de başlıyorlar, 2026 ve 2027'de de 2 proje daha planlanıyor, bu sene de temettü yerine bedelsiz falan yapabilirler, bütün para yatırımlara gider.
En kıymetli varlıklar ve projelerle bu fiyatlarda ısrar etmenin anlamı yok, ikinci atılım yılı bu sene başlamalı.
EKGYO 2 lira fark attı, 14.70, bizimki da 14'ten 12.70'lere geldi.
Diren bakalım.. sonuç ne olacak?
Son gelen kap yorumu nedir..??
" MADDE 40 – (Değişik:RG-23/1/2014-28891)
(3) Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya duyurmakla yükümlü oldukları hususlara ek olarak ortaklıklar;
ç) (Değişik: RG-17/1/2017-29951) 37 nci maddenin birinci fıkrası kapsamına giren alım, satım veya kiralama işlemleri ile ortaklığın kamuya açıkladığı son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının %2’sini geçen alım, satım veya kiralama işlemlerini, en geç işlemin yapılmasını takip eden ilk iş günü içinde, ortaklığın kamuya açıkladığı son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının %2’sini geçmeyen alım, satım veya kiralama işlemlerini ise toplu olarak en geç hesap döneminin bitimini izleyen 10 iş günü içerisinde,
MADDE 37 – (Değişik:RG-23/1/2014-28891) (Değişik:RG-9/10/2020-31269)
(1) Ortaklığın portföyünde yer alan veya alması planlanan gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri, gayrimenkule dayalı haklar, altyapı yatırım ve hizmetlerine ilişkin olarak yapılacak alım satım, kiralama ve benzeri işlemler tespit edilen ekspertiz değerleri dikkate alınarak gerçekleştirilir. Mevcut piyasa veya ödeme koşulları dikkate alınarak yapılacak alım işlemlerinde ekspertiz değerlerinden daha yüksek, satım ve kiralama işlemlerinde ise ekspertiz değerinin %95’inden daha düşük değerlerin esas alınması durumunda, bu durumun Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya açıklanması ve yapılacak ilk genel kurul toplantısının gündemine alınarak ortaklara bilgi verilmesi zorunludur.
"
Anladigim kadariyla
627,5 Milyon TL+KDV tutarında satış işlemi : Ekspertiz degerinin 95% ve altindaki degerden satilan dairelerin tutari bu. Ekspertiz degerinin 96% ve uzeri olanalr bu tutarin icinde degil
14 Milyon TL+KDV tutarında yeni kiralama sözleşmesi imzalanmış: Ekspertiz degerinin uzerindeki fiyatlardan yapilan alim/kiralamalar.
Kaynak: https://www.prmfinans.com/iii-48-1-gayrimenkul-yo
Bu arada ilk 9 ayda konut ve daire satis tutari 1 milyar civari.
Sn.asu..tşkr..bilgi.. için..
Kap haberi beğenilmedi.. emlak konut ezip geçti..
Son 15 günün 13 günü eksi kapatmış, nedir bunun derdi bir bilsek, yatırımlar tam gaz, faizler inmeye başladı, borsa geneli sıkıntılı zaten.
Konutta bahar erken başladı,4. çeyrek çok canlı parası olan konuta koşuyor,trend devam edebilir.Fonlar fiyatı düşürerek toplamaya devam ediyor,yıl sonu defter değeri ve kar beklentilerden iyi gelebilir.Düşürülen fiyatlar benim için alım fırsatı,projeler tamamlandığında hedefim en az 1 dolar.
Patronu aşıyor bu durum..bence tabi..birileri san ki olumsuz bir duyum aldı..hiçbir dönen böyle olmadı
Hani derler ya bir hisse sonsuza kadar ne düşer ne yükselir..hadi bakalım 13 gündür sonsuza kadar düşüyor bu..[emoji23] görüş çöp oldu..
Ekgyo 15 lirayı geçti biz 12'de kaldık, yakın zamanda öndeydik be, 13'lere bir hareket yapmalı artık.
Sn.azurit çok haklıymış..
Sn.Azurit çok haklıymış....
Kamunun GYO şirketi Ekgyo'ya gıptayla bakıyoruz, 15 üstünde taş gibi duruyor.
Bilançosu ne zaman gelir, hedef rakam veren kurum var mı acaba.