Tam toparlıyor derken patron diye dewreye giriyor
Printable View
Tam toparlıyor derken patron diye dewreye giriyor
İkinci alımıda tabandan yapar otruuruum yerime
Yedire yedire basıyolar. Yarın da pek iç açıcı değil bence
Çok yazdım kimse anlamak istemedi. Sasaya hisse şeklinde bakanlar eski rakam 103 üstünde rahat edecekti ve endeks ile birlikte yükseldi. Yani 4200 endeks de ne alsan sasa gibi yükselirdi. Biz sizi bugün için uyarmıyoruz. Daha ileriyi düşünün, 2-3 yılınızı heba etmeyin. 24 Ocak tarihli bu ana sayfa yazısını tekrar okuyun. Erdemoğlu kendisi satmak için dünyanın en değerli şirketi haline geldi. Ve bizi yalancı çıkarmadı. Muhtelif dönemlerde azar azar satarak şirketi sıfır maliyete getirecek.
Bir patron senetleri hisseleri ortaklıkları ile bu şekilde oynamaz. Yabancı yatırımcıya kurumsal şeysine satış yapıldı söylemi büyük bir yalan. 90 gün sonra alan adamda satacak.
8 bin lot diğer satan, 8 milyon lot diğer alan, tahtada para çıkışı demeyelim de, sanki bu kez başka bir şey çıkmış. 66 milyon lot 90 gün sonra sahneye gelecek. Hayır gelmeyecek. O 90 gün sonra emanet üzere bugün elinde senet olamdan satanlara gelecek. Yani 66 milyon lot Şuan sabah itibari ile satılıyor.
Patron açsın faaliyet raporunu okusun belli ki bu şirketin potansiyelinden haberdar değil
ytd
Tabann yappiyeeaaahhh 58.11 ortalamaynan son alımlarımı yaptıım
Ne yapacaksa yapsında geri çıksın yukarı
Yine yapıcanı yaptı patron gün yüzü yok diyor yatırımcılarına
Bizim sasa endeksi de mahvetti...
İyi akşamlar Sasa ,
** daha önce dediğim gibi 2023 yılı benim için biriktirme yılı.
** ben hiç bir yerde 300 milyar dolar yatırım hedefi okumadım.
** geçen sene 155 üzerinde sadece 3 gün durdu ve zirveden satış yedi.
** 2017 ekim den beri alır/satar ve tutarım. Bu felaket telalcısı arkadaş yine gelmiş.
** çanak 82 lerde. Oraya gelince biraz satarım ve aşağıdan tekrar fazlası ile eklerim.
** 68 de bunu değerlendirdim.
** bana göre destek 52-53. Yedek akçelerimle kısmet olursa biraz daha eklerim.
Lütfen kendi kararınızı kendiniz veriniz
Lütfen okuyunuz araştırınız grafiklere bakınız
Herkese bol kazançlar
İyi akşamlar Sasa,
Çok değerli şirketlerimiz var bunlardan bir tanesi de Sasa
Kap açıklamalarını harfi harfine okudum
Bana göre patron çok düzgün bir hareket yapmış
Lütfen sizlerde okuyunuz
Bana göre sepet yapmak en iyisidir
Diğer taraftan yine bana göre Sasa gün içerisinde trade yapmaya çok müsait bir hisse değil.
Sasaniler , hektaşiler , lingo lingo şişeler , tupüras , kozal , koçlar , yıllardır mahçup etmedi.
Sağlam site her zaman ederi ne gelir
Herkese bol kazançlar
Sayın cesur CAKIR Hoş geldin seni seviyorum
svg
Niko büyük adamsın senide seviyorum
svg
çakallarla kurtların dansı
eyvah eyvah
Rahat olunuz yakında güzel haberler gelecek
svg
Arapca kursuna yazıldım ortaklarımızla daha rahat iletişim kurabileyim diye
Tabii canım
Bir cok hisse bir hayli gitti ama sasa azıcık oynasa çok yüksek düşse şirket bitti havası hep bu yüzden uzak kaldım ama bu sefer burdan sağlam ekmek yemeden çıkmam olmuyorsa can sağ derim denedim derim ama bu hisseyi çıkarken izlemek beni hep yıprattı. Paramı koydum güveniyorum gitmiyorsa denedim derim
Bunca yatirim hikaye bitmez iken gidip 10 kuruşluk hisseler 20 kuruşluk iş aliyor ky aliyor adam milyar lik proje dedi yıllarca izledik hala milyar lik projeler var bu sefer izlemeye niyetim yok ytdegil umarım herkez kazanır
126 milyon lot hscb ye neden virmanlanmış, bir okuyun.
Çakır işine geldiği zaman damlıyorsun,gelmeyince tüyüyorsun
Analistler, dün endekste yaşanan düşüşü sasa'ya bağlamış...
Sasa'ya iyi baksınlar, sasa düşerse endekste düşer...
Bindiğiniz dalı kesmeyin borsacılar :)
Bedelsiz yap, fiyatı yükselt, 126 milyon lotu hscb banka virman yap, sonra da mal sat. Niyet ne ise akibet odur.
Günlükçüler için sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz... Orta ve uzun vade için görüntü şimdilik iyi...
https://i.hizliresim.com/8kq5zvw.jpg
kaynak : https://tr.investing.com/equities/sa...ster-technical
7 Haziran'da yazmışım...Dilimi, elimi ve beynimi si... Eşlik edebilirsiniz...
Konuya dönmek gerekirse, bölündüğü fiyatın altına düşmesine hazır bir şekilde bekliyorum. Son bir sallayış o aşamada olur, hissenin geleceğine inanmayanları tam o noktada test ederler gibi geliyor... Şahsi ve duygusal fikrimdir, sadece beni bağlar.
Saatlik RSI 25,57
Günlük RSI 50,38
Haftalık RSI 56,90
Aylık RSI 75,62
Sasa'yı uzun zamandır takip edenler bu değerleri iyi bilir :)
Düşüşlerde yukarı kademelerde
gaplar oluştu. Rüzgar ters estiği anda
Sert fırtınaya dönüşür :one:
57 ve 59 aldıklarımı affetmem 60 da satarım bıktım terse kalmaktan :)
HSBC bugün de alıcı duruma geçmiş :) ilginç şeyler oluyor bu sasa'da...
Genel olarak bayram öncesi satıp çıkacaklara, bayram sonrası ucuz hisse verirler mi acaba...
Sasa'daki hisse hareketlerini, fiziksel olarak yatırımcı sunumu hazırlayıp bize sunan Sasa'dan ayırt etmeyen çarpılır Sasa'da. Bu çok net. Yok o ona virman yapmış, yok bu ona kışt demiş, tahtacı uyumuş, hsbc öpmüş derken, üretim hatlarının açılması ezip geçecek bu konuları. Bunu görmek lâzım.
Sattığım 500 lotu minnak bir kâr zarar karışıkla yerine koydum. Mallık dolu bu heyecan kesmedi tabii, o lotları kaptırana kadar devam:)