kanalı yukarı kırar mı ki ?
halbuki 300% enflasyon da yok..
https://files.catbox.moe/hewa8z.JPG
Printable View
kanalı yukarı kırar mı ki ?
halbuki 300% enflasyon da yok..
https://files.catbox.moe/hewa8z.JPG
İsgyo yarın tabanı bozabilir mi lambent abi,
Olay tamamen orda bitiyor olmalı, kulislerde söyleyen dedikodulara göre,sıkışan oyuncu isgyo da malı veremediği için bistte elinde olan başka senetleri satarak teminatı tamamlıyor muş diyollar, asparagas da olabilü, bilemem
sanki dolar bazında kağıt birleri görecek gibi.
var mı yorumu olan teknikçi ?
https://files.catbox.moe/qy7q82.JPG
Londra Swap faizlerini de takip etmek gerkiyor. Bunu BBHT vermeli. Birisi orada faizi yükselttiği an borsaya satış geliyor bence.
FX sitesindeki bilgilerden hesapladım ama hatalı olabilir, buna dolar faizini de eklemek gerkiyor ayrıca.
https://i.hizliresim.com/la8i5r5.jpg
şirketin temel verileri aşağı gidişi destekliyor mu ..yoksa desteklemiyor mu ?
yok eğer desteklemiyorsa... aşağı eğimli bir kama veya alçalan üçgen ara ...abi ya temelsiz teknik donsuz giyilen pantalon gibidir fermuara sıkışmasın diyom .
Reva mıdır düşüş değil midir ? nasıl bilebiliriz ki ?
10 yıl sonraya doları 210 TL'den alırım 212 TL'den satarım diyorlar.
Şirketin nakit sorunu var..
borçla dönüyor. birincil pazarı avrupa.
kabaca 4.9 5.9$ arası arz talep bölgesini aşağı kırdırıp batmazsa, fışkırtırlar diye düşünüyorum.. 5. dalga
o aralıkta çok zaman geçirmiş, yıllara yayılmış dipleme bence olmaz...
ikili tepe de duruyor..
Operasyon yemiş tahtalara uzun bir süre yatırım yapılmaz der eski borsacı abilerimiz.
Skbnk, tskb, isgyo,bu üçlüden başka grafikisinde taban tabana gidenlerden vakb, halkb gibi operasyona maruz kalanlar da mevcut, yenilerden pnsu ve alark da op. geçirecek gibi duruyor, birde hektaş ta operasyona yakın aday gibi duruyor. biraz grafik incelemem lazım
Bu süper birşey!
10 sene sonraya tl dolara fiyat biçmek demek....
10 sene sonra kim başda olursa olsun farketmez demek aynı zamanda haksız mıyım ?
ama biz napıyoruz yok o gelirse böle olur bu gelirse böle olur..demekki neymiş siyaset boşmuş bu tablo bize onu gösteriyor :)
elin adamı demekki başka şeylere bakıyor.kim gelirse gelsin aynı icraatı fiyatlıyor.
S.a vob esnafı ekranın başından ayrılmaya gelmiyor
Sormayın bugün 27.50/60 bandını gördüm bir telefon geldi lak lak ederken üstten kaldırmak zorunda kaldım
Ereğlimi sağlık olsun shortçu kardeşlerim dikkat etsin endeks long kıvama geliyor
SPK Eski Başkanı Ali Fuat TAŞKESENLİOĞLU’NUN YENİ YOLSUZLUĞU ORTAYA ÇIKTI
Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesinde açılan tazminat davasında, KOÇ Holding’de 2012-2022 dönemlerinde ciddi miktarlarda örtülü kazanç aktarımı yapıldığını bu durumun 2017 döneminde Maliye Bakanlığında görevli vergi müfettişi tarafından tespit edildiği konu hakkında raporlar yazıldığı raporların derin Fetöcü Vergi Denetim Kurulu Eski Başkanı Hüseyin KARAKUM tarafından dosyalarında hıfz edildiği ve işlem yapılmadığı, ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına 2019/181814 sayılı şikayette bulunulduğu, sözkonusu müracaat üzerine Cumhuriyet Savcısının SPK’dan gerekli incelemelerin başlatılmasını istediği ancak SPK eski başkanı Fetöcü Ali Fuat TAŞKESENLİOĞLU’nun gerekli incelemeleri başlatmadığı belirtilerek Koç Holding yönetim Kurulu Üyeleri hakkında TTK’nun 369/1., 553. ve 555. maddeleri uyarınca tazminat davası açılmıştır. Ticari dava yalnızca küçük ölçekli yerli yatırımcı menfaatleri gözetilerek kamu yararına açılmıştır. İlerleyen dönemde Koç Holding’ten davaya yönelik açıklama yapılmazsa buradan tekrar bilgilendirme yapılacaktır.
bozgurt pazartesıde dedım olay 3 hısse uzerınde dondu ..yarın dayanabılırse ordakı adam kurtulur .sıkıstırdıkları kım artık bılmıyorum ama dusun taban olan gunde ozel emırler bırılerı kurtuldu...yarın farklı bır gun olacak .fırtınası buyuk olur yarından sonra bızım pıyasalr cok etkılenecek bu olaydan yenı kurallar beklerım vadelı pıyasa ıle ılgılı hazırlıklı olun kural degısıklıgıne
yani bu şirket operasyon yedi mi yedi .
peki diyelimki ... 1.seçenek operasyon yarın bitti.
2.seçenek operasyon 50 taban sonra bitti ( 50 tabanı kasten söyledimki örnek anlaşılsın bide 3 taban sonra derse biri gelip 3 taban sonra hani döncekti demesin diye.)
her iki operasyon bittiğinde bu şirket operasyon yemiş yatırım yapılmaz diyebilir miyizki?
yane fiyat değişirse genede aynı gözle bakabilirmiyiz.
örnek yanlış olabilir ama ...pert olmuş arabanın
yırtık bir pantalonun
atık kola kutusunun bile bir değeri olmalı tüccar için .
biz fiyat biçmekle mükellefiz.ucuzsa alınır pahalı ise satılır.
Yatırım yapılmaz demiyorum, şirket yine yerinde duruyor ve harıl harıl çalışıyor,
borsa fiyatlaması farklı oluşuyor, operasyon yediği için tahtaya uzun bir süre yatırımcı yaklaşmaz diyorum. kumarcılar, alsatcılar, kısa vadeli vurkaççıların mekanı olur.
yoksa şirket aynı şirket, burdaki olay tamamen borsada işlem gören fiyat hareketleri
Tahtadaki fiyat oluşumuna güven giderse para durmaz orda
Elbet o malları yerine koymak içinde baskıya devam edecek. Yine oyuncuların kralı galip ten örnek verirsek. 1 TL den başlar toplamaya 7 TL ye çıkartıyor. Her tepkide aha burada döndü denilip sonradan yine çakış.. Mali bosalta bosalta 70 kuruşa düşürüyor. Orada da iki üç beş sene bekletiyor, kivrandiriyor. Yani operasyon yemiş kağıt sıkıntıdır.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
esas op taban acıldıktan sonra yapılır taban acıldı ve yukarı gıdıyor dıye atlayanlar yapılır ...gunlukculer yakalanırsa vay hallerıne 20 tl olan kagıt 17 ye gelene kadar satrum dıyen adam sımdı 6tl ye fıt borsa boyle
abi ben fiyatın önemli olduğunu söylüyorum..
yani opersayonun bittiği yer çok çok çok ucuz ise de aynı mı düşünülmeli.fiyatın hiç mi önemi yok.
ben de operasyon yemiş senetler olur herdaim olur. düşen bıçak tutulmaz mı ben tutarım herdaim de tutarım elimide kesmez.
ya atıyorum trendi var diye pd.dd 20 olmuş x kağıdı alacağıma operasyon yemiş ama pd 0.1 (gene abartarak verdim rakamı daha net anlaşılması için) e düşmüş isgyo yu alırım misal.
o zaman biri 1 ay sonra gelse deseki abi isgyo 1 tl olmuş alınırmı diye sorsa ne dicen operasyon yemiş alma mı dicez abi ya?
yani sonuçta bu bir gayrimenkul. düştüğü fiyatın ucuzsa yatırımcıya hitap ediyor olması lazım.
he ben oyuncuyum trendi takip ederim diyorsan o başka.o kısım teknikci oyuncu kısmına girer.
ben stop loss kullanmam kolay kolay. teknikci kullanır.
teknikci yanıldığını kabullenebilir.ben batana kadar akıllanmam.:)
Adamlarda 10yıllık ürün var..
Bizde ne var ? sadece vadeli 3ay.. bahçe kanalı gibi sığ
kim hakimse aşağı yukarı..
hanımın kedisi de öyle , jetonu yedimi yakana kadar aşağı yukarı koşturur..
sp kontratı1 lot 360k usd
full dayasan 3,6M..aç kapa milim kıpırdamıyor..
5000 kontrat.. vobda birey açsın bak ne oluyor :he: :he:
GLipten zor yirttiydim paçayı bide pinar grubu..
Bu bizim BIST dolar grafiği gibi duruyor. Öncesinde yukarıdaki yatay kırmızıya değer sonrada 2025 te aşağıda 1.5 mu ne oralardan carpraz çizgiye değerek kırdığını teyidi ile çıkar.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki ben de bir şey sorayım.
Mesela GARAN da operasyon yedi, ISCTR, AKBNK ve YKBNK de.
Söyledikleriniz bunlar için de geçerli mi?
Bu bankaların en az 2 çeyrek daha, hatta belki 3, karları anormal gelecek.
Ne diyorsunuz?
Operasyon yiyen kağıtlar arasında isgyo da sayılıyor. Orada ne oldu ki?
Esas operasyon onunla başladı. 2021 Kasım falan olsa gerek ISGYO başlangıcı. İstanbul Portföy falan deli gibi alıyordu, anlam veremiyordum. Sonradan gördüm
https://www.borsacidan.com/2022/02/0...-hissesi-aldi/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hesaplarım doğru ise durum aşağıda.
ISCTR taşınmamış yarınki vuruşmada kullanılacak gibi.
GUBRF öbür vadeye taşınmış, orada da garip işlerin hazırlığı olabilir.
SKBNK, ISGYO, TSKB, VAKBN de tutarlar yönetilebilir seviyede gibi.
https://i.hizliresim.com/mjloieo.jpg
Operasyon yemis kağıdın veya normal kağıdın fiyatı önemli degil ki. Fiyat ilizyondur. Aslolan lot sayısıdır. Tahtanın yüzdelik oranıdır. Adam hakim olacagi orana tekrar ulaşmak ister.. yoksa oranları çok iyi olmasına rağmen gitmeyen veya saçmasapan yerlere giden kağıtlar olmazdı. Temettucuyum der işin içinden çıkarsan birşey diyemem. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar operasyon yemedi ki? Rüzgarı ile goturmeye calistilar. Operasyon yemiş kağıt beş kat on kat çıkar. Akbank zaten çomak sokanlardan. Sabancı nin kağıdına habersiz operasyon mi yapılır? Tarihsel otturusleri ile meşhurdur Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bknz 1994 kutpo usak dışbank petun trcas....
6 ayda 5 e de bir 10 da bir fiyatlara düşülmüş. ertesi 2 yılda kimi 1 e 20 kimi 1 e 18 yapmış
not:trcas 27 taban yemiş. kutpo 12 tl den 3150 ye gelmiş dolar 18-40 hızlı hareketini yaparken üstelik. sanırım dip 3150 tavan 18 ay sonra 60000 olabilir.
dışnak da 100 dolardan 4 beya 5 dolara gelmiş olabilir....
abi operasyon var operasyon var ben yanlışsınız demiyorum.
hem neden 3-4 sene sürsün öle bi korku olurki, 1 ayda bile biter işin özü topğlamak ve dağıtmak değil mi??