vadeli hırsızların yeri abartarak alıp abartarak satarlar biliyorsun ariston üstad. yarın bugün hiç yaşanmamış gibi +3 alır geçer.
Printable View
halk grafik tamam...
https://i.hizliresim.com/96zu3i5.jpg
Geçen BBHT'de bir fon yöneticisi vardı, yönettikleri arbitraj fonuna ilgi azalmış, vatandaş borsadaki yükselişi kaçırıyoruz diye çıkmış hisse fonuna geçmiş, orada %92 hisse oranı onlara yeterli gelmemiş daha riskli( kazançlı demek istedi herhalde) enstrüman istiyorlarmış.
havayolları çok diri...
dün ama sopa yemişlerdi...
bugün ekmek bırakacakmı bakalım...
Sayın sindoma akkızları sattınız mı? Pozisyon şubat marta kadar devam mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
THY EREGL gibi veteran ları devreye alarak dengeyi sağladı..
fışşşşşkırtması kaldı şimdi de..
Sabahki panik geçti..
AKENR durum
https://i.hizliresim.com/3io1tha.jpg
Deniyordu ki,
sasa hektaş tabanları boylarsa biyasa göçer, çoğu hisse panik seviyeyi attı üstünden, artıya geçenlerde oluyor yavaştan.
Bistt sasanileri ve hektaşileri de sallamadı
Tepkiye aldık ama zarar ettim, az zarara kapatayım akşama bakayım.
hektasında özsermayesi sermayesinin altına inmiş...
kar desen dogru dürüst yok...
sermyeyi yemeye başlamış 100 kat arttı...
badem borsasında temel işler hikaye...
https://i.hizliresim.com/ixn1rzj.jpg
Dün endekis yeşilken daha çok devre kesen hisse vardı, bugün endekis düşmesine rağmen devre kesen yok
Bu da yarın fışkırttırma geleceğinin ipucu olabilür :he:
vob yapmayın, batarsınız
SPOT, Osmanlı Yatırım kimin malını satıyor!
https://r.resimlink.com/aZXMvOFB_.png
SASA-HEKTS tahtaları bankaların düşüşüne benziyor.. Tabanda milyon lotlar, panikleyen insanlar..
Oradaki hikaye bir süre bankalar gibi gideceğe benziyor.
Sıradaki gelsin..
SASA HEKTS ın geçen bankalarda olduğu gibi (gerçi onlarından çoğu toparladı) taban taban gideceğini sanmıyorum..
5000 yolu açılmıştır xu100 için..
SASA HEKTS bugün bile dönüp tavana kadar gidebilir..
İşin kötü tarafı, bu iki hisseye para yatıranlar çoğu şu anda tahtayı falan da görmüyor.
Satıcılar blok halde belirli aracı kurumlar, alanlar hep küçük küçük lotlar ve farklı aracı kurumlar..
Belli ki KY büyük bir heyecanla fırsat yakaladım diye atlıyor tabandan, onlar da gelene veriyor malı...
5150 pivot rakam elimde az bişey pgsus var...
yürüyüşe kaçar...
Bu sevda böyle bitmez :)
Bende çıkıyorum arkadaşlar size bol sanslar, depoyu fulledik, günün dibini de 4835 olarak kayıtlara geçtik
Haaahha kimse hektaş satmayınca patron satıyor..
KY. Nin isteği olacak herhalde.
Ölümüne hektaş firmasının sahibi olacaklar.
Twitter hüstadlarından beşini yönetim kuruluna seçerler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.5 milyar sermaye 2 milyar özkaynaklı HEKTS ın yüzde 1 i ile adam 2.5 milyar tl yi cebine indirdi bile.
Düşünün borsadaki parayı..
2.5 milyar verip de 33M lotu alan kim..
KY mi?
Kime sattı bunca malı..?
Fışkırtmak için bankaları artıya geçirmesi lazım
Bu sade HEKTS daki alım..
Bütün KY HEKTS da değil herhalde..
KY ne kadar para ile borsada..
100 milyar mı
200?
500?
oyak mal gömüyor da karşı bacak uyanmadı mı..alımı kesip neden fiyatı aşşa çekmedi dün..
Bir garip işler..
S.Peker in videolarında dönen mevzuları aklınıza getirin derim..
[QUOTE=gundwane;6193706]SASA HEKTS ın geçen bankalarda olduğu gibi (gerçi onlarından çoğu toparladı) taban taban gideceğini sanmıyorum..
5000 yolu açılmıştır xu100 için..
SASA HEKTS bugün bile dönüp tavana kadar gidebilir..[/QUOTE]
ZİYAA :)
Ben de ÇAY YOLU ndaki evimi sattım...Dünya şirketlerinde ilk 20 ye aday hisseleri aldım...
Bugun ve yarın pıst 100 üzerinden yapılan pilav çok su kaldırır diyelim kenara çekileyim:)
ÇAY YOLUNDA ev aldım. Bir süre flat .
[QUOTE=sindoma53;6193735]Benim yazılarımdan bazıları BURADA DÖNEN SAÇMALIĞIN boyutunu gösterme amaçlıdır..
Çıkıp olmaz imkansız diyecek adam varsa el kaldırsın...:kahkah:
2 milyar özkaynaklı HEKTS 117 Milyar değerinden değerleniyorsa..
Birisi çıkıp 2.5 milyar tl lik 33M lot hektas ı 0.50tl tahta değeri içinden löngür löngür satabiliyorsa parayı cebe indirebiliyorsa..
Herşey olur
TCELL in dipten 2 tl
THY yi dipten 7 tl aldı
Borsa gümbür gümbür giderken mızmızlanan EREGL bi anda aslan parçası kesildi..
Yüzde 5 in üzerinde düşen kağıt 9..
İkisi zaten yüzde 10000 primli SASA ve HEKTS..
Borsa yüzde 2 ekside..
Yani her zaman ki gibi cambaza bak cambaza..
5000 yolu ardına kadar açılmıştır xu100 için..
Aralık sonu 6000..
Çocukluğum aklıma geliyor...
köyde büyüdük bilen bilir.
Rahmetli ananem akşam oldumu"tavukları kümese kapat yavuzım ( ı ile derdi yavuzum demezdi ) !" derdi
önce uysal olanları kapatırdım ki onlar kümesden çıkmayı aklına bile getirmezdi.hatta mutlu ve mesut olurlardı.
daha sonra peşinden koşardım bazılarının ..en sonda inatcı olanları yemle filan ikna etmeye çalışırdım.
Yalnız kümes çok dolarsa bu sefer birini içeri sokarken ikisi çıkmaya başlardı o zaman yandaki kümese geçerdim (aslında kümes tek fakat kapısı 3 adet 3 bölüm idi açıkcezaevi gibi )
sanırım 2. kümes bölümü doldu yada üzere bilemiyorum.(muhteşem beşli bence 2.operasyondu)
1.sini geçen ay yaşadık. isgyolar skbnk lar vs oradada muhteşem beşli vardı.
oyun aynı para oraya gelecek buraya gelecekde ....
neyse bu benim görüş açım amatörcedir. an itibariyle çok bilsem şortlardan zarar etmezdim küllüm zararım var (realize etmediğim için yok diyende olabilir)
Gerekirse palaya karşı durmanın bedelini öterim paşapaşa o dayağı yerim gerekirse o bıçağın altına yatarım .gerekirse batarım ama o kümese girmem .
Beni de yiyecekse tilki yesin.
2.5 Milyarrrrr beyler..
Yüzde 10000 yapmış kağıtta saatler içinde olan satış rakamı..
Tahtayı sarsmayı bırakın kilit tavan kapadı..
Bu kadar bol para Pablo Escobar ı hatırlatıyor bana ...
bıst100 de 4.516 (8 gün ort.) altında kapanmadan düşüş başladı denilemez..
valla bugun gelene gecene verıyolar vadelıde, pek hayra alamet degıl bu .. normalde süründürür vermemek ıcın, shortları anında kaparlar, bugun short poz acınca almıyor, longları ıse anında verıyor.
garip geldi ne bileyim
Yarın Firch’in değerlendirmesi var. Raporu birkaç gün önceden Ekonomi yönetimine gönderiyorlar.
Bir haber mi sızdı desek bile, fışkırtan borsamız bunları kafaya takmaz normalde.