Yine haberle ele verdi ... çocukları... Astor yine artı . Endeksten bari jyi kapanış yapalım lutfen
Printable View
Yine haberle ele verdi ... çocukları... Astor yine artı . Endeksten bari jyi kapanış yapalım lutfen
Düşüşlerde arttırmaya devam ediyorum.
12.10.2022 Tarihinde Europawer halka arz ve 12.12.2022 Tarihinde sermaye arttımında S.P.K. Başvuruda bulunmuş.
Gesan imaj olarak her kapta düşen hisse olmaktan hızla buyuyecek hisse imajina bürünüyor. Gesan icinde bir alfas bir astor barindirdigini ayni zamanda kontrolmatik ayarinda muhendislik işler yapabildigini enerji depolama konusunda kontr ile birlikte ulkedeki en onemli bir kaç sirketten biri olacagini avrupada ozelilke almanyada ges panel yatırımları yapacagini herkes biliyor artik. Bedelsiz ve europower arzin artik gelmesi gerektigini spknin onayı vermemek icin bulten yayinlamayi biraktigini bilmeyen yok. Her kaptan sonra dussede ky artik bunu alim firsati olarak kullanmaya basladi. Artik islem hacmi son bir kac gündür ilk 20 icine girmeye basladi. Yabanci alimlari çok net bir sekilde ortada. Tahtada müthiş bir sıkışma görülüyor. Bundan sonra hisseyi bu fiyatlarda baskı ile tutmak çok zor olacaktir. Spek tahtayi tutmak icin baraji yukseltmek zorundadir. Aksi takdirde tahtayi devretmek zorunda kalacak gibi görünüyor.
sayın mzffr, Mehmet yun, hissedar01,Metehan gueno yorumlarınızla topiğe değer katıyorsunuz keko dostumuzun yokluğunda iyi oluyor onun yokluğunu aratmıyorsunuz, sağ olun var olun bu hafta da doyurucu kap haberlerimizi güya iç ettiler. bunları önceden de yaşadık ama hep birikiyor ve sonunda patlıyor sadece sabır kolay gelsin dostlar.
ssss
%55,68 Gesan'da olacak.
Bence peak pv için şimdiden arz başvurusu yapsalar iyi olur. 3-4 seneye anca kabul ederler nasıl olsa.
Hisse sosyal medyada çok dilleniyor,ky aldıkça alacak. Sonra yine dökmek için çok aşağılara gerek kalmadan surseydi
günaydın herkese bol kazançlar.. iyi bir hafta olsun.. iyi başladık iyi bitsin.
bugun enerjiler keyifsiz ...
tabi tabi bu saatten sonra beklemeye devam aşağıya sert vermiyorlar biraz o durumu atlattık.
alanlar
philip, tacirler, garanti, halk, deniz
deniz 1. sırada idi biraz mal verdi..
satanlar
osmanlı, info.. diğer kısmına gelirsek ky mal satıyor izlenimi mevcut.
şuda bir gerçek 4 saatlik grafige bakınca bir baskı olduğu belli artık bitmesine az bir süre kaldı.
para girişi devam ediyor bugün 20bin lota yakın para girişi var şuan..
endekste hacimde bitti nerdeyse kimse işlem yapmıyor.. bakalım ne olacak endeksi erken bıraktılar sanırım.
ama umarım yukarı basarlar artık..
Bugün şevki yok
Endeks +iken Gesan +3 e dayandi şu anda endeks yine artı...
tacirler son yarım saatte 12bin lota yakın mal sattı.. trade girdi ama olmadı..
tahtada zor trade yapmak..
citi biraz mal gelmiş bugün 2.171.537
yavaşladılar.. tüm borsa bir yavaşladı endeksin tadı yok.. abd avrupa banka krizleri derken bizimde seçim belirsizliği mi başladı bilemedim
Kaptaki haber ne ile ilgili
Yabancı takasında artıs var
https://i.ibb.co/XV3cBB0/ggg.jpg
Adamlar al sat ile hisseyi çıkarmadan daha çok kazaniyor
Hiç gitmeyecek algısı oluşturuluyor, şahsen derin düşuslerde alım tarafındayım. Bu şirketi holding vs ile karıştırmayın bunun fk si yil sonunda min 25-30 olmalı. Yani yuzde yüz marjı olduğunu düşünüyorum. Tutmaya düşüşlerde arttırmaya devam.
günaydın beyler herkese bol kazançlar..
bugün bakalım neler olacak çok ufakta olsa günlükte düşen takoz ona göre konuşursan bugün de böyle bitebilir..
ama 4 saatlikte hacimin iyice azaldığını görünce sabah olmasa bile öğleden sonra bir tepki ile yukarı gideceğini ön göruyorum :)
hoş diyeceksiniz ki hep yukarı tahmin napalım long seviyoruz :kahkah:
ah info ah gecen hafta perşembeden 46bin lot kaldı bitse de kurtulsak..
günün 1. satıcısı 16bin lotla info
250 civarı alıp 270 üzeri satıyor spek kanimca
bugunde dayaga devam dun akşam ustu gesan hedef fiyatları ile ilgili bir kap atmışlardı ...Orda satış beklentilerini yazmışlar o zaman bişey dikkatimi çekti 2025 e 2,886,748.000 tl vermişler şuan aldıgımız ilk 3 ay 4 milyar tl yaklaşmış...Onlarda bunu öngörememişler demekki...
Zannediyorum o rapor 2022 başında hazırlandı.
Avrupa da gaz sıkıntısı sonucu enerji darboğazı yoktu ve buna bağlı GES e talep çok değildi.
Birde Yılmaz Elektrik iflas etmemişti. Yılmaz Elektriğin yaklaşık o zamanki 2 milyar TL olan pazar payının çoğunu haziran 2022 den itibaren Gesan aldı.
Yani aslında piyasa Gesana yürü ya kulum demiş oldu.
Onlarda bu fırsatı iyi değerlendirdiler.
TEİAŞ, Gediz Elektrik, Dicle Elektrik vs.. den alınan işler, yurt dışından alınan işler üretimlerinin kalitesini gösteriyor.
Ben çayımı içip rahat bir şekilde bekliyorum ilk çeyrek bilançosunu, Europower ın halka arzını ve bedelsiz kararını....
Sabır, sabır, sabır....
endeks kötü de olsa bu kadar salacagını düşünmemiştim kusura bakmayın :(
Enerjiler düşünce dusecekse hangi hisse aldığının anlamı yok mu oluyor yav. Astor aylık yüzde 150 çıktı hadi o salsın da biz 3 ay öncesi fiyattayiz. Ayıp olluyor Gesan kaplarin hakkını ver
O kadar kap haberi boşa gitti milyarlık işler