Tebrik ederim 4950 dedin 4950 döndü
Ben hacim rekorları kırıyorum sabah sabah, bazen vuruyoruz bazen vuruluyoruz. Bu nedenle poz. yazma düşüncem yok herhangi bir pozla bağım kalmamıştır.
Printable View
dünkü alanlar varlık fonu idi yabancı hikaye kısmı 2.tur kalırsa içimizden geçerler reis geleceği satın aldı varlık fonu dün. şimdi 2.turu satın alacaklar dönmemiz için 4300 den ikili üçlü dip olması lazım ytd..
SONGÜR muhalifitr ama: ne diyor bu?..Biz KK diyoruz O reis diyor..
Songür Ulus
@songurulus
AMA ŞİMDİ M. İNCE ÇEKİLDİ. MİLLET İTTİFAKININ OYLARINI BÖLDÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ VE M.İ DE HER ZAMAN Kİ GİBİ ERKENDEN PES ETTİ. AYNI 2018 SEÇİMİNDE "ADAM KAZANDI " DEDİĞİ GİBİ.
ŞİMDİ TAHMİNİM ŞÖYLE REVİZE OLDU
İLK TURDA BİTEBİLİR DİYORUM.
K.K. %43-45
R.T.E. %47-51
S.O. %3-6
ÖS 8:06 · 11 May 2023
·
21,9 B
Görüntülenme
Zamanında yabancının en çok sattığı hisseler alınıyor. Yeni dönemde de en çok onlar gider muhtemelen.
BIMAS, KCHOL, CCOLA, SAHOL vs..
çarşıda 22,64 ten satılıyor dolar...
Titreyince herif geliyor sandıydım meğersem gidiyormuş :drunk:
Çok çıktı şort yapayım diyenler dikkat edin..teyit almadan yapmayın..pala mazotla çalışıyor..
bankalar damperli kamyon gibi...
banamısın demiyor...
eee kolay değil...
20 yıldır maphusane damında kaldılar...
koskoca 20 yıl...
20 yıl sonra salınınca nasıl deli dana gibi ortalıga saldırır...
Eurobond lar cds düşmesi yüzünden degerlenmis yaa hiç söylemiyorsunuz. Oha. :)
.
.
Yenisine bakayım dedim. Eskiden bol bol bulunan 9.88 ler den zırnık yok ortalıkta. 8 var şimdi.
:kahkah:Allahta seni güldürsün neyi anlamıyorum biliyormusun okumuşluğun var, kültürün var, yemiş içmişliğin var sorsam Ak partili değilim ama RTE seviyorum diyeceksin nasıl böyle tek taraflı düşünceler yaşıyorsun .:)
rahat ol kemal adaşın bay kemal le yazılıp yazılmadığı pazar akşamı görürüz.:wave:
her iki tarafada fena kayabililer terste yakalanmammanın yolu bi kova çekirdek alıp izlemek
https://i.hizliresim.com/idtiov6.jpg
zero işlem .. arada bakıyorum ekrana..... alacağımı aldım bindim trene gidiyoruz bakalım :)) ... garan skbnk sahol petkm .. kısmet ..
Biz alamadik yine gol atamadik :(
Müthiş manüpülasyon yapılıyor diye düşünüyorum.Düne kadar borsayı süren TVF deniyordu.KK mi geçti TVF nin başına.Yoksa seçim sonucunu bile görmeden RTE anahtarı verecek mi vermeyecek mi KK ne gibi icraatlar yapacak görmeden yabancı paçaları sıvadı mı?
Birşeyler yanlış gidiyor.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...ak-guc-/279410
Eski tüfekler para böyle günlerde kazanılır derdi. Batacaksanız da böyle bir günde batın :)
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
12 May
Hangi saldırılarla karşılaşırsak karşılaşalım, milletin iradesine ve demokrasimize gölge düşürmeyiz.
Gerektiğinde 15 Temmuz gecesi olduğu gibi, hayatımız pahasına istiklâl ve istikbalimize sahip çıkarız.
— Cumhurbaşkanı Erdoğan
ben pazartesi dahil çıkar diyen kesimdeyim ama kumarı sevmiyorum 3 kuruşumu heba etmek istemiyorum
doalrda 2 li kura geçtik 3 gündür
ama euroda 3 lü kurdayız
bankalar ayrı fiyat veriyor serbest piyasa ayrı altıncılar ayrı
banka fiyatı investing fiyatı ve blomberg fiyatı bile birbirini tutmuyor
Sen yabancı olsan şimdiden alır mısın.Kaldıki KK RTE nin dahiyane ekonomi politikalarını mı sürdürecek.Hangi ekonomi politikasına dönecek.Bu ekonomi politikasında bankaların durumları ne olacak.RTE gibi bol para süper düşük faize devam edecekse ok de faizler yükselip para muslukları kısılacaksa bankalarda yüzdürülen yandaşa peşkeş çekilmiş krediler ne olacak.
ziraat euroyu 21.35 e alıyor 23.25 e satıyor işin alışı aynı satışı 23.57
altınkaynak 23.01 e alıyor 24.84
yani ziraatin alışı 21.35 haremin saTIŞI 24.84
tamı tamına 3.50 makas var merkezle piyasanın alış satışı arasında