Aylık 4 veren bankanın bileşiği 61 eder zaten.
Aylık 4 veren bankanın bileşiği 61 eder zaten.
Akbank hoşgeldin 1 aylık %54 , 3 aylık %56
60 a dayandı ya faizler , çok pişmanım 3 ay önce arabamı satmadığıma , bu fırsatlar bir daha gelmez , 6 ay kiralıcaktım Şahin veya Murat 131, ne güzel planda yapmıştım...
https://m.bloomberght.com/goldman-da...yorumu-2349889
Goldman da iyice maytap geçmeye başlamış faiz 50 den 32.5 a düşecekmiş enflasyon 33 olacakmış :) Ulan o zaman 1 aydır ne diye dötünüzü yırttınız faiz artsın diye bu kadar düşüş bekliyorsanız dün niye arttı faiz
Arkadaşlar yapmayın oturduğunuz evinizi arabanızı falan faiz için satmayın ya. Hadi en fazla dolarınız var bozdunuz belki faize koydunuz diyim de . Yapmayın yani ev araba. Faiz için borsa için mal mülk satılmaz.
Faize koymak için ev satılmaz.Satan olsa da alan olur mu?
Bu arada bankalar dayamış yine makası döviz alım-satım 1 tl üstünde fark var.Dövizi çok aşağı çekmeleri zaten mümkün değil millet tekrar saldıracak birde ihracatçı ayağı var adamlar bas bas bağırıyor dolar düşük diye.
Çok doğru Faiz de dolar da yatırım değildir. Borsa ev arsa makine üretim yatırım dır. Bütün ülkeler bütçe açığı veriyor borçlar dağ gibi birikiyor küresel borç 2008 de sorun dendi şimdi kaç katına gitmiş. Enflasyon üstü faiz verilmeli ki bir nebze yatırım olsun. Bunu da kısıtlı bir süre yapabilecek durumda bütün ekonomiler. Eninde sonunda yine enflasyon altı faiz dönemine geçilecek. Ülkemizde hala enflasyon altı faiz veriliyor .
Aralığın 25 i yüzde 50 oran ile bağladığım 92 günlük faiz son durum: kafa kafaya seviyesi 32.799 salı günü bozuluyor. Para kazandık mı hayır. Kaybettik mi hayır. Anca paramızı koruduk gibi görünüyor. Kendimi tanıdığım için olacaklar ve olmayacaklar;
- dolar piyasa da bir ara 33 leri geçti, eğer dolar olarak tutsaydım 33 leri geçtiğinde satar mıydım? Hayır (zaten elimde olan bir kısmı da bozmadım)
- mevduata koyduğum miktar tüm paramın yüzde 55 i diğerleri borsa döviz ve altında. Tüm paramı o gün borsaya koysam daha iyi kazanç sağlar mıydım? Evet. peki tüm birikimi mi koyar mıydım? Hayır
Yani bu bakış açısıyla keşke koymasaydım faize diyemiyorum. Ama bunların hepsi kişiye göre değişkenlik gösterir. Önemli olan kendini tanıyıp gerçekçi cevap vermek. Yoksa satsaydım borsada şunu alsaydım falan filanla sadece hayal kurulup pişmanlık hissedilir.
Saygılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nkolay haftasonunu 48 oranla geçirecek sanırım, bakalım ptsi oran kaç olacak? genelde politika faizinin üstüne 2-3 puan ekliyor
Ben demedim mi size Bosporus geldiyse foruma döviz artmaz düşer diye.Crash otoban da sanırım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En para 181 güne 56,5-57 veriyor. 60 ı gorecek galiba mevduat faizleri
BOFA kamunun kullandığı operasyon aracı kurumu olduğu hesaba katılırsa gayet normal...
https://2.bp.blogspot.com/-lxjaA-f7l...%25C4%25B1.PNG
Hiperenflasyonla yaşamayı öğretecekler.!!!!
Ayvaların Turpların büyükleri heybede.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Akbankı nadasa atmıştım 56 vermiş gel diyor,az daha bekleyelim 6 aylık kapatacagım malüm benjodan bu saatten sonra bir yol olmaz yaz geliyor.
Akbank 500k+ sana özel;
32 gün %54
92-400 gün %57
ppfler çok geride kaldı.
Güzel oranlar. 181 gün vade yapıp stopaj avantajını da düşünürsek 1 milyon tlnin aylık 44.400 tl geliri oluyor. Özellikle boştaki paralar için ya da eskiden çekilmiş düşük faizli kredilere karşılık yapılacaksa kafayı çok rahatlatır.
Ben 2.24 ile konut kredisi çekmiştim mayısta yıllık maliyeti %34 civarında. Bu faizlerle parayı kenara ayırınca aylık faiz hem taksiti ödüyor hem de üzerine 3-5 bin lira para kalıyor. Umarım bu lokum faizler devam eder.
Arkadaşlar Cepteteb Marifetlide 1m-1,5m arası boşta 40 bin tl kalıyor.%55 oran ile.
Burada %5 stopaj ile net aldığımız oranı formülle nasıl hesaplayabiliyoruz,bilgisi olan yazabilir mi?
Tşkler.
*daha tobb başkanı açıkladı...
ekonomi politikalarını destekliyoruz diye.... :)
https://www.borsagundem.com/haber/to...lamasi-1628629
kaç ihracatçı (girdi olarak ithal ürün kullanmayan, emek yoğun çalışan ) var ki bu kadar ağlıyorlar ? :)
https://m.bloomberght.com/goldman-da...yorumu-2349889
Bileşikde faiz aynı mı kalacak? Goldman 32.5 düşecek diyor.
Birisi söylemişti "bu faiz artışı mevduat faizlerine ne zaman yansıyacak (aslında yansımaz)" demek istemişti..
:) dolar 32tl seviyesinin altını test ediyor.
ben bu sevinç çığlıklarını çok gördüm bende bir zamanlar faizin cazibesine çok kapıldım muazzam zarar gördüm bakalım reel sektör yüksek kredi faizlerine yandım anam dediğinde siyaset ortodoks ekonomistlere başlarım sizin ortodoksluğunuza diyecek mi demeyecek mi eğer demez batan batsın derse tl mevduat yapan kazanır
Deniz güncellemiş.
MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı'ndan yapılan 181-187 gün vadede 5.000-5.000.000 TL’ye kadar hoş geldin faizli Vadeli Mevduat Hesabı açılışları için %57 faiz oranı geçerlidir. (MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı'ndan 5.000-5.000.000 TL'ye kadar açılacak hesaplarda 32-91 gün vadede %54 faiz oranı, 92-181 gün vadede ise %56 oranı geçerlidir.)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vakıfbank çok sessiz... Haftaya bakalım mevduattaki sessizliği bozulacakmı?